Recenze Huawei FreeBuds 6i – Naplněný potenciál za rozumnou cenu

  • Huawei poměrně nedávno představil atraktivní sluchátka FreeBuds 6i
  • Ta se dostala k nám do redakce, kde jsme je samozřejmě otestovali
  • Jak dobrý je poslech, co vše umí a jak se celkově povedla?
V redakci jsme si posvítili na Huawei FreeBuds 6i

V redakci jsme si posvítili na Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Společnost Huawei mnohokrát prokázala, že produkce nositelné elektroniky je jí vlastní. Do svého repertoáru nyní přidává sluchátka FreeBuds 6i, která jsou pokračováním úspěšné modelové řady. Na testování se nám tak dostala ambiciózní sluchátka, která se díky své ceně zhruba 2 500 korun snaží mířit na široké spektrum zákazníků.

I díky úspěchu předešlé generace FreeBuds 5i jsou ale očekávaní vysoká. Dokážou nová sluchátka obstát proti tvrdé konkurenci a mají něco, čím převáží misku vah na svou stranu?

Recenze Huawei FreeBuds 6i – Balení bez překvapení

Huawei si nelámal hlavu a nová sluchátka FreeBuds 6i zabalil naprosto totožně jako předešlou generaci. Po zakoupení dorazí zákazníkovi krabička se znázorněnými sluchátky. Na zadní straně jsou sepsány přednosti produktu. Uvnitř balení posléze naleznete dobíjecí krabičku se sluchátky, průvodní dokumentaci, náhradní silikonové špunty a USB-A / USB-C kabel. Balení je standardní a ničím nepřekvapí, ale ani neurazí.

Balení sluchátek Huawei FreeBuds 6i

Balení sluchátek Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Líbivé zpracování

Kvalitně zpracovaný produkt není pro Huawei žádnou překážkou. Už u loňské generace zvolil pro výrobu dobíjecího pouzdra matně upravený plast, na který vsadil i nyní. Samotná krabička má oválný tvar. Svými rozměry je pouzdro příjemné a není ani příliš těžké (34 gramů). V kapse rozhodně překážet nebude.

Výborně zpracovaný je kloub pro otevírání víka. Samozřejmě nelze zhodnotit, jak na tom bude za několik měsíců, avšak po pár týdnech zkušeností se nebojím tvrdit, že kloub je velice kvalitní. Otevírání má mírný odpor, jenž je ale naprosto ideální pro pohodlné otevírání. Naopak zavírání je na můj vkus hrubší. Magnety jsou silné a při zavírání víko vždy silně zaklapne.

Pouzdro jako celek nenabízí výrazné prvky a vše je krásně uhlazeno. Z přední strany je přítomen nápis Huawei a malá LEDka pro informaci uživatele o stavu baterie. Další prvek je nenápadný a na první pohled lehce přehlédnutelný. Nachází se na pravé straně a jde o tlačítko, které slouží pro párování s novým zařízením. Na spodní straně je ukryt USB-C konektor.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Vydrží i hrubší zacházení

Ačkoliv na první pohled sluchátka nevypadají příliš bytelně, zvláště v námi testované světle fialové variantě, tak se o ně rozhodně nemusíte bát. Sluchátka se pyšní certifikací IP54. Problémem není zvýšená prašnost nebo stříkající voda. Nové FreeBuds 6i tudíž pohodlně využijete ke sportovním aktivitám nebo při manuální práci.

Špunty s parádní ergonomií

Již loňské FreeBuds 5i se chlubily designem, jenž byl mému uchu velice blízký. Nová generace následně navazuje přesně tam, kde předchůdce skončil. V dobíjecí krabičce se ukrývají sluchátka s takzvaným špuntovým designem s poměrně dlouhou „stopkou“. Sluchátka v krabičce díky magnetům pevně drží. Pro některé jedince možná až moc. Jestliže máte větší prsty, je vytáhnutí z pouzdra lehce nepohodlné. Nepomáhá ani lesklá úprava, díky které špunty mírně kloužou.

Zpět ale k ergonomii. Tělo, ve kterém se ukrývá potřebná technologie, má malé rozměry. Z vnitřní strany je viditelný senzor zachycující přítomnost sluchátka v uchu. Místo si našel i průduch ukrývající mikrofon, jenž slouží pro telefonování, ale také napomáhá lepší funkci ANC. Pozastavit se musím i u „stopky“. Oba konce nabízejí zajímavé prvky. V horní části je mikrofon a ve spodní dva magnety pro dobíjení. Z čelní strany je opět průduch pro mikrofon a logo společnosti.

V uchu jsou sluchátka velice pohodlná. Nejsou natlačená a spíše jen tak leží v uchu. Přesto jsou zde ale pevně a drží při jakékoliv příležitosti. Při sportu krásně sedí a díky nízké váze 11 gramů netlačí ani po několikahodinovém poslechu.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Nezapomeňte na náhradní špunty

Jestliže ale máte pocit, že FreeBuds 6i vám v uších příliš nedrží nebo nejsou pohodlná, rozhodně zkuste zvolit jinou velikost špuntů. Nejenže to může pomoci ergonomii, ale správná volba špuntů dokáže ovlivnit i jiné aspekty. Například propustnost zvuku směrem ven i dovnitř. Ideální špunty vám dokáže pomoci vybrat i aplikace AI Life. O ní si povíme více později, nicméně aplikace nabízí test nasazení, který dokáže detekovat optimální velikost.

Špičkový zvuk bez výrazných nedostatků

Nejdůležitější složkou bezdrátových sluchátek je samozřejmě zvuk. Nové FreeBuds 6i navazují na povedené generace, které svým podáním zvuku vždy patřily mezi to nejlepší ve své kategorii. Nový model posléze posouvá zvukovou složku ještě o kousek dále. Sluchátka si poradí s jakýmkoliv stylem hudby.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Například u rapových skladeb jsou zvýrazněny basové složky. Avšak ne na úkor projevu umělce. Hlas je krásně zřetelný a není hudebními nástroji přebit. Sluchátka si samozřejmě poradí i s ostatními styly. Například rock, jazz nebo pop. I v těchto případech si přijdete na své. Jednotlivé prvky jsou optimálně vyvážené. Pro kvalitní podání hudby výrazně pomůže i správně zvolená velikost špuntu.

Díky skvělé ergonomii jsou sluchátka optimální i pro poslech dlouhých podcastů. Hlas je čistý a bez jakéhokoliv rušení. Příjemnému poslechu dokáže napomoci i potlačení okolního hluku, které vás zbaví všech nechtěných okolních podmětů a vy se můžete soustředit pouze na mluvené slovo.

V neposlední části musím samozřejmě pochválit i rozsah hlasitosti. V mém případě byla sluchátka ideálně hlasitá ve zhruba polovině svých možností. Pokud si ale libujete v hlasitějším projevu, rozhodně vás FreeBuds 6i nezklamou. Kvalita zvukového podání je napříč nastavitelné škále stále stejně kvalitní.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Pohodlná a účinná gesta

Ovládání bezdrátových sluchátek může probíhat více způsoby. V případě FreeBuds 6i zvolil Huawei dotyková gesta, kterými vás sluchátka provedou hned při prvním nasazení do uší. A jak gesta fungují? Ve svých stopkách mají sluchátka zabudované dotykové senzory. Ty jsou rychlé a spolehlivé. Dvojím poklepnutím pozastavíte a spustíte hudbu. Jakmile na stopku klepnete třikrát, přeskočíte skladbu.

Dlouhým podržením měníte mezi režimy propustnosti okolního hluku. Skvěle následně funguje úprava hlasitosti. Při zvýšení či snížení hlasitosti stačí pohladit stopku sluchátka. Tahem dolů intenzitu snižujete, zatímco opačným ji zvyšujete. Dotyková ploška je ideálně citlivá a reaguje bezproblémově. Gesta se naučíte během pár minut.

Potlačení hluku má své mezery

Důležitou složkou sluchátek je potlačení okolního hluku (ANC), které FreeBuds 6i zvládnou samy regulovat. Přítomny jsou čtyři základní režimy pracující s okolním zvukem. Sluchátka mezi režimy spolehlivě přepínají a za každé situace se snaží zvolit správnou intenzitu. Ne vždy se to ale daří. Například při jízdě tramvají je zvuk potlačen jen z části.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Výtku mám i k venkovním procházkám. Ani jeden z předvolených režimů nedokáže spolehlivě filtrovat projíždějící auta. Dobře si ale vede s větrem, který často narušuje poslech. FreeBuds 6i jej ve většině případů umí účinně eliminovat. Potlačení hluku můžete samozřejmě vypnout a aktivovat opačný režim, ve kterém sluchátka propouštějí zvuk z okolí. V tomto režimu si sluchátka dokážou poradit i s vaším hlasem – buď jej tlumí, nebo se slyšíte normálně. První možnost je užitečná, pokud pouze nasloucháte okolí, zatímco zvýraznění hlasu je praktičtější při zapojení do konverzace.

Průměrná výdrž

V oblasti výdrže FreeBuds 6i nijak nevybočují. Samotné špunty vydrží hrát zhruba pět hodin, přičemž výdrž je značně ovlivněna zvoleným zvukovým režimem. Při ANC je samozřejmě slabší. V tu chvíli sluchátka vydrží zhruba čtyři hodiny. Dobíjecí pouzdro sluchátkům dodá další tři celé cykly.

Nabíjení probíhá skrze USB-C konektor a trvá zhruba jednu hodinku. Na bezdrátové nabíjení můžete rovnou zapomenout. V dané cenové relaci zkrátka musí Huawei dělat některé ústupky.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Šikovná aplikace

Spárování sluchátek funguje pomocí Bluetooth a nic víc nepotřebujete. Abyste FreeBuds 6i ale dokázali využít naplno, doporučuji aplikaci AI Life. Zde odemknete potenciál sluchátek na maximum. Po propojení produktu s telefonem lze v aplikaci vidět procentuální nabití jednotlivých špuntů i samotné krabičky.

Dále zde přepínáte režimy okolního zvuku. Hluk můžete odfiltrovat nebo naopak pouštět do uší. Nechybí ani různé zvukové režimy. Ty se zaměřují na zvýraznění basů, vokály nebo výšky. Je škoda, že Huawei nenabízí ekvalizér a musíte se spolehnout jen na předvolené režimy.

V aplikaci se nachází i podrobný manuál jak na gesta, další nastavení či test sluchátek. Ten slouží pro zvolení optimálního silikonového nástavce. A pokud byste snad špunty ztratili, můžete je prozvonit. Jen pozor, sluchátka musíte mít v dosahu Bluetooth. V neposlední řadě se sluší aplikaci pochválit za optimalizaci i moderní design.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Naplněný potenciál za rozumnou cenu

Huawei FreeBuds 6i pokračují ve skvělé práci, kterou odváděly i předešlé modely. Za velice příjemnou cenu, zhruba 2 500 korun, jsou zákazníkovi nabízena sluchátka se skvělým zvukem, který si částečně můžete sami doladit. Díky svému tvaru jsou špunty velice pohodlná i při delším nošení. Otázka ergonomie je ale složitá a ne každému bude zvolený tvar sedět. Mezi další přednosti patří povedená aplikace nebo užitečná a skvěle fungující gesta.

Lehce rozporuplně funguje potlačení okolního hluku. Automatický režim vždy nezvolí správnou intenzitu a v některých momentech sluchátka propouští více zvuku, než by přišlo vhod. Představit bych si dokázal i o chloupek lepší výdrž či bezdrátové nabíjení. Ve výsledku jsou ale FreeBuds 6i vyvážená sluchátka se skvělými vlastnostmi.

Co se nám líbí?Co se nám nelíbí?
skvělý zvuk s možností přizpůsobení nedoladěné ANC
design a pohodlí horší výdrž
ergonomie chybí bezdrátové nabíjení
aplikace
gesta

Nepřehlédněte

Diskuze

"Komentáře se nahrávají..."

Recenze Huawei FreeBuds 6i – Naplněný potenciál za rozumnou cenu

  • Huawei poměrně nedávno představil atraktivní sluchátka FreeBuds 6i
  • Ta se dostala k nám do redakce, kde jsme je samozřejmě otestovali
  • Jak dobrý je poslech, co vše umí a jak se celkově povedla?
V redakci jsme si posvítili na Huawei FreeBuds 6i

V redakci jsme si posvítili na Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Společnost Huawei mnohokrát prokázala, že produkce nositelné elektroniky je jí vlastní. Do svého repertoáru nyní přidává sluchátka FreeBuds 6i, která jsou pokračováním úspěšné modelové řady. Na testování se nám tak dostala ambiciózní sluchátka, která se díky své ceně zhruba 2 500 korun snaží mířit na široké spektrum zákazníků.

I díky úspěchu předešlé generace FreeBuds 5i jsou ale očekávaní vysoká. Dokážou nová sluchátka obstát proti tvrdé konkurenci a mají něco, čím převáží misku vah na svou stranu?

Recenze Huawei FreeBuds 6i – Balení bez překvapení

Huawei si nelámal hlavu a nová sluchátka FreeBuds 6i zabalil naprosto totožně jako předešlou generaci. Po zakoupení dorazí zákazníkovi krabička se znázorněnými sluchátky. Na zadní straně jsou sepsány přednosti produktu. Uvnitř balení posléze naleznete dobíjecí krabičku se sluchátky, průvodní dokumentaci, náhradní silikonové špunty a USB-A / USB-C kabel. Balení je standardní a ničím nepřekvapí, ale ani neurazí.

Balení sluchátek Huawei FreeBuds 6i

Balení sluchátek Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Líbivé zpracování

Kvalitně zpracovaný produkt není pro Huawei žádnou překážkou. Už u loňské generace zvolil pro výrobu dobíjecího pouzdra matně upravený plast, na který vsadil i nyní. Samotná krabička má oválný tvar. Svými rozměry je pouzdro příjemné a není ani příliš těžké (34 gramů). V kapse rozhodně překážet nebude.

Výborně zpracovaný je kloub pro otevírání víka. Samozřejmě nelze zhodnotit, jak na tom bude za několik měsíců, avšak po pár týdnech zkušeností se nebojím tvrdit, že kloub je velice kvalitní. Otevírání má mírný odpor, jenž je ale naprosto ideální pro pohodlné otevírání. Naopak zavírání je na můj vkus hrubší. Magnety jsou silné a při zavírání víko vždy silně zaklapne.

Pouzdro jako celek nenabízí výrazné prvky a vše je krásně uhlazeno. Z přední strany je přítomen nápis Huawei a malá LEDka pro informaci uživatele o stavu baterie. Další prvek je nenápadný a na první pohled lehce přehlédnutelný. Nachází se na pravé straně a jde o tlačítko, které slouží pro párování s novým zařízením. Na spodní straně je ukryt USB-C konektor.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Vydrží i hrubší zacházení

Ačkoliv na první pohled sluchátka nevypadají příliš bytelně, zvláště v námi testované světle fialové variantě, tak se o ně rozhodně nemusíte bát. Sluchátka se pyšní certifikací IP54. Problémem není zvýšená prašnost nebo stříkající voda. Nové FreeBuds 6i tudíž pohodlně využijete ke sportovním aktivitám nebo při manuální práci.

Špunty s parádní ergonomií

Již loňské FreeBuds 5i se chlubily designem, jenž byl mému uchu velice blízký. Nová generace následně navazuje přesně tam, kde předchůdce skončil. V dobíjecí krabičce se ukrývají sluchátka s takzvaným špuntovým designem s poměrně dlouhou „stopkou“. Sluchátka v krabičce díky magnetům pevně drží. Pro některé jedince možná až moc. Jestliže máte větší prsty, je vytáhnutí z pouzdra lehce nepohodlné. Nepomáhá ani lesklá úprava, díky které špunty mírně kloužou.

Zpět ale k ergonomii. Tělo, ve kterém se ukrývá potřebná technologie, má malé rozměry. Z vnitřní strany je viditelný senzor zachycující přítomnost sluchátka v uchu. Místo si našel i průduch ukrývající mikrofon, jenž slouží pro telefonování, ale také napomáhá lepší funkci ANC. Pozastavit se musím i u „stopky“. Oba konce nabízejí zajímavé prvky. V horní části je mikrofon a ve spodní dva magnety pro dobíjení. Z čelní strany je opět průduch pro mikrofon a logo společnosti.

V uchu jsou sluchátka velice pohodlná. Nejsou natlačená a spíše jen tak leží v uchu. Přesto jsou zde ale pevně a drží při jakékoliv příležitosti. Při sportu krásně sedí a díky nízké váze 11 gramů netlačí ani po několikahodinovém poslechu.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Nezapomeňte na náhradní špunty

Jestliže ale máte pocit, že FreeBuds 6i vám v uších příliš nedrží nebo nejsou pohodlná, rozhodně zkuste zvolit jinou velikost špuntů. Nejenže to může pomoci ergonomii, ale správná volba špuntů dokáže ovlivnit i jiné aspekty. Například propustnost zvuku směrem ven i dovnitř. Ideální špunty vám dokáže pomoci vybrat i aplikace AI Life. O ní si povíme více později, nicméně aplikace nabízí test nasazení, který dokáže detekovat optimální velikost.

Špičkový zvuk bez výrazných nedostatků

Nejdůležitější složkou bezdrátových sluchátek je samozřejmě zvuk. Nové FreeBuds 6i navazují na povedené generace, které svým podáním zvuku vždy patřily mezi to nejlepší ve své kategorii. Nový model posléze posouvá zvukovou složku ještě o kousek dále. Sluchátka si poradí s jakýmkoliv stylem hudby.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Například u rapových skladeb jsou zvýrazněny basové složky. Avšak ne na úkor projevu umělce. Hlas je krásně zřetelný a není hudebními nástroji přebit. Sluchátka si samozřejmě poradí i s ostatními styly. Například rock, jazz nebo pop. I v těchto případech si přijdete na své. Jednotlivé prvky jsou optimálně vyvážené. Pro kvalitní podání hudby výrazně pomůže i správně zvolená velikost špuntu.

Díky skvělé ergonomii jsou sluchátka optimální i pro poslech dlouhých podcastů. Hlas je čistý a bez jakéhokoliv rušení. Příjemnému poslechu dokáže napomoci i potlačení okolního hluku, které vás zbaví všech nechtěných okolních podmětů a vy se můžete soustředit pouze na mluvené slovo.

V neposlední části musím samozřejmě pochválit i rozsah hlasitosti. V mém případě byla sluchátka ideálně hlasitá ve zhruba polovině svých možností. Pokud si ale libujete v hlasitějším projevu, rozhodně vás FreeBuds 6i nezklamou. Kvalita zvukového podání je napříč nastavitelné škále stále stejně kvalitní.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Pohodlná a účinná gesta

Ovládání bezdrátových sluchátek může probíhat více způsoby. V případě FreeBuds 6i zvolil Huawei dotyková gesta, kterými vás sluchátka provedou hned při prvním nasazení do uší. A jak gesta fungují? Ve svých stopkách mají sluchátka zabudované dotykové senzory. Ty jsou rychlé a spolehlivé. Dvojím poklepnutím pozastavíte a spustíte hudbu. Jakmile na stopku klepnete třikrát, přeskočíte skladbu.

Dlouhým podržením měníte mezi režimy propustnosti okolního hluku. Skvěle následně funguje úprava hlasitosti. Při zvýšení či snížení hlasitosti stačí pohladit stopku sluchátka. Tahem dolů intenzitu snižujete, zatímco opačným ji zvyšujete. Dotyková ploška je ideálně citlivá a reaguje bezproblémově. Gesta se naučíte během pár minut.

Potlačení hluku má své mezery

Důležitou složkou sluchátek je potlačení okolního hluku (ANC), které FreeBuds 6i zvládnou samy regulovat. Přítomny jsou čtyři základní režimy pracující s okolním zvukem. Sluchátka mezi režimy spolehlivě přepínají a za každé situace se snaží zvolit správnou intenzitu. Ne vždy se to ale daří. Například při jízdě tramvají je zvuk potlačen jen z části.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Výtku mám i k venkovním procházkám. Ani jeden z předvolených režimů nedokáže spolehlivě filtrovat projíždějící auta. Dobře si ale vede s větrem, který často narušuje poslech. FreeBuds 6i jej ve většině případů umí účinně eliminovat. Potlačení hluku můžete samozřejmě vypnout a aktivovat opačný režim, ve kterém sluchátka propouštějí zvuk z okolí. V tomto režimu si sluchátka dokážou poradit i s vaším hlasem – buď jej tlumí, nebo se slyšíte normálně. První možnost je užitečná, pokud pouze nasloucháte okolí, zatímco zvýraznění hlasu je praktičtější při zapojení do konverzace.

Průměrná výdrž

V oblasti výdrže FreeBuds 6i nijak nevybočují. Samotné špunty vydrží hrát zhruba pět hodin, přičemž výdrž je značně ovlivněna zvoleným zvukovým režimem. Při ANC je samozřejmě slabší. V tu chvíli sluchátka vydrží zhruba čtyři hodiny. Dobíjecí pouzdro sluchátkům dodá další tři celé cykly.

Nabíjení probíhá skrze USB-C konektor a trvá zhruba jednu hodinku. Na bezdrátové nabíjení můžete rovnou zapomenout. V dané cenové relaci zkrátka musí Huawei dělat některé ústupky.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Šikovná aplikace

Spárování sluchátek funguje pomocí Bluetooth a nic víc nepotřebujete. Abyste FreeBuds 6i ale dokázali využít naplno, doporučuji aplikaci AI Life. Zde odemknete potenciál sluchátek na maximum. Po propojení produktu s telefonem lze v aplikaci vidět procentuální nabití jednotlivých špuntů i samotné krabičky.

Dále zde přepínáte režimy okolního zvuku. Hluk můžete odfiltrovat nebo naopak pouštět do uší. Nechybí ani různé zvukové režimy. Ty se zaměřují na zvýraznění basů, vokály nebo výšky. Je škoda, že Huawei nenabízí ekvalizér a musíte se spolehnout jen na předvolené režimy.

V aplikaci se nachází i podrobný manuál jak na gesta, další nastavení či test sluchátek. Ten slouží pro zvolení optimálního silikonového nástavce. A pokud byste snad špunty ztratili, můžete je prozvonit. Jen pozor, sluchátka musíte mít v dosahu Bluetooth. V neposlední řadě se sluší aplikaci pochválit za optimalizaci i moderní design.

Huawei FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i | foto: vlastní

Naplněný potenciál za rozumnou cenu

Huawei FreeBuds 6i pokračují ve skvělé práci, kterou odváděly i předešlé modely. Za velice příjemnou cenu, zhruba 2 500 korun, jsou zákazníkovi nabízena sluchátka se skvělým zvukem, který si částečně můžete sami doladit. Díky svému tvaru jsou špunty velice pohodlná i při delším nošení. Otázka ergonomie je ale složitá a ne každému bude zvolený tvar sedět. Mezi další přednosti patří povedená aplikace nebo užitečná a skvěle fungující gesta.

Lehce rozporuplně funguje potlačení okolního hluku. Automatický režim vždy nezvolí správnou intenzitu a v některých momentech sluchátka propouští více zvuku, než by přišlo vhod. Představit bych si dokázal i o chloupek lepší výdrž či bezdrátové nabíjení. Ve výsledku jsou ale FreeBuds 6i vyvážená sluchátka se skvělými vlastnostmi.

Co se nám líbí?Co se nám nelíbí?
skvělý zvuk s možností přizpůsobení nedoladěné ANC
design a pohodlí horší výdrž
ergonomie chybí bezdrátové nabíjení
aplikace
gesta

Nepřehlédněte

Diskuze

"Komentáře se nahrávají..."