reklama

Samsung Galaxy Y – recenze plasťáku s nálepkou levný smartphone

1. 2. 2012  |  recenze  |  Autor:

Samsung Galaxy Y může připomínat model Star, nicméně uvnitř tepe Android. Recenze telefonu Samsung Galaxy Y vás seznámí s funkcemi, které se budou hodit v každodenním chodu, stejně jako prozkoumá hardwarové prvky, s nimiž je Galaxy Y prodáván. Rozumná koupě nebo trn v botě?

Samsung Galaxy Y je levný smartphonu, u něhož je hardware právě na úkor ceny. Dokáže zaujmout telefon s 3“ dotykovým QVGA displejem, Androidem 2.3, 832 MHz procesorem ARMv6 a 2 Mpx fotoaparátem, byť má k dobru třeba Wi-Fi, HSDPA až 7,2 Mb/s a GPS?


Samsung Galaxy Y – oficiální fotografie

Základní parametry – Samsung Galaxy Y

Rozměry 104 x 58 x 11,5 mm
Hmotnost 97 g
Displej TFT, dotykový kapacitní, rozlišení QVGA (240 x 320 px), 262 tisíc barev, úhlopříčka 3“
podpora Multitouch, senzor proximity, akcelerometr
Procesor a paměť jednojádro, 832 MHz (ARMv6)
253 MB RAM, 160 MB vnitřní paměti + paměťové karty microSD až 32GB
Operační systém Android 2.3 Gingerbread + TouchWiz 3.0
Fotoaparát 2 Mpx (1600 x 1200 px), Fixed-focus, geotagging
nahrávání QVGA videa s 15 snímky/s
Obsah balení návod, baterie, nabíječka, datový kabel, 2GB microSD karta, záruční list
Cena a dostupnost ., prosinec 2011

Krátké postřehy z testování telefonu Samsung Galaxy Y

Co se nám líbilo: příjemné kompaktní rozměry, standardní konektory 3,5 mm Jack a microUSB, operační systém Android 2.3 Gingerbread, QuickOffice, rychlá data HSPA (download 7,2 Mb/s), bezdrátové Wi-Fi (b/g/n), Bluetooth 3.0, GPS, FM rádio s RDS, Social hub, správce úloh, obchody Android Market a Samsung Apps

Co se nám nelíbilo: tragické rozlišení displeje vzhledem k úhlopříčce, jen 832 MHz procesor, webový prohlížeč nepodporuje Flash, není hardwarové tlačítko fotoaparátu, 2 Mpx fotoaparát bez autofocusu, plasty na sobě zcela nedrží

TIP: Pro podrobné informace o telefonu Samsung Galaxy Y navštivte katalog mobilů.

Balení, konstrukce, výdrž: jsou tu klady i zápory

Samsung Galaxy Y je telefon nižší střední třídy, a podle toho také vypadá nabídka balení, ve kterém je prodáván. Součástí je vedle telefonu baterie, nabíječka, datový USB kabel, návod a 2GB paměťová karta. Bavíme se teď samozřejmě o prodeji u operátora O2, který model nabízí coby nejlevnější Android v nabídce.

Konstrukce může připomínat opět model Star, či Star II, nicméně tento telefon už není „hloupý“, vsází na operační systém. Zpracování je příjemné do ruky, nicméně kryty na sobě zcela nedrží, jak by se očekávalo. Zadní kryt imituje tažený kov, přitom se jedná o běžný plast. Falešný kovový rámeček je společným znakem většiny telefonů Samsung. Pravý bok obsahuje tlačítko zámku displeje, opačná hrana tlačítka hlasitosti a otvor pro poutko. Na spodní hraně je umístěn mikrofon. Následuje poslední, horní hrana, s 3,5 mm konektorem Jack a pod krytkou zapuštěným microUSB konektorem.

 

 

Zadní strana telefonu nese pouze 2 Mpx fotoaparát a logo výrobce. I přesto, že telefon působí sympatickým dojmem, alespoň skutečný kovový rámeček nebo zadní kryt by z něj dělal daleko lepšího jedince. K baterii se přitom dostaneme úplně snadno, jelikož kryt ochotně z konstrukce odpadne po zatáhnutí prstem za výřez. Slot na microSD kartu je ihned pod krytem, není potřeba vyjmout baterii. V případě SIM karty však ano.

http://www.youtube.com/SzFIG8kQ9sg

Li-Ion baterie s udanou kapacitou 1 200 mAh se může pochlubit hodnotou přes 16 hodin hovorů. V praxi telefon vydrží dva, tři dny, pokud jej budeme využívat střídmě, v případě aktivního používání dat, GPS, se výdrž smrskne na necelé dva dny. Nabití z úplného dna do plného stavu baterie trvá zhruba 3 hodiny.

 

Displej a ovládání:

Samsung Galaxy Y má kapacitní dotykový TFT displej s rozlišením pouhých QVGA (240 x 320 px), čímž si u řady z vás sympatie nezíská. Rastr je hodně hrubý, pozorovací úhly také kdovíjaké a ještě k tomu chybí senzor jasu. Naopak proximity senzor a akcelerometr jsou zastoupeny. Tak jako ostatní telefony, i tento nabízí úpravu doby podsvícení displeje, změnu schéma, tapety či stylu menu. Reakce na dotyk jsou u telefonu jak kdy, někdy je třeba dotyk opakovat, jelikož displej nezaznamená správně.

  

Systém, telefonování, sms:

V redakci jsme Samsung Galaxy Y testovali od operátora O2, přičemž v něm byla nainstalována verze operačního systému Android 2.3.4. Pro mě je zklamáním 832 MHz procesor ARMv6, který znemožňuje podporu Flash v prohlížeči (byť neoficiálně nějaké možnosti jsou), stejně tak využitelná RAM paměť 253 MB, z níž zbývá po startu zhruba 115 MB, není moc velká. Běžnému využívání však hodnoty neškodí. Dá se říci, že telefon dobře poslouží každému nenáročnému uživateli, se zájmem o seznámení s možnostmi chytrých telefonů.

Systém si důkladně popisovat nebudeme, jelikož v něm není nic nového, čím by se odlišoval od jiných smartphonů s Androidem. Několik domovských obrazovek, stejně jako těch v menu, je plně v režii grafické nadstavby prostředí TouchWiz. Nechybí nabídka různých widgetů. Co mě poněkud zaráží, je časová prodleva 1-2 sekundy při stisku tlačítka aktivace displeje. Beze změn si stojí také kontakty, zprávy či emailový klient. Ono také mnoho nového na zaběhnutém systému přinášet nelze, když kontakty jsou synchronizovány, ukládány s mnoha informacemi, stejně tak zprávy seskupované do přehlednějších konverzací.

Fotoaparát, video:

Fotoaparát zastává na telefonu funkci vyloženě okrajovou, a podle toho jsou také dány jeho parametry a funkce. V nastavení jsou scény, režimy – jeden snímek, úsměv, panorama, samospoušť, efekty, geotagging. Snímky pořizuje max. 2 Mpx (1600 x 1200 px), video v rozlišení QVGA s 15 snímky/s. Přiložené zkušební snímky nastíní, jak si vede fotoaparát v praxi.

  

Zkušební fotografie – Samsung Galaxy Y:

Funkce, hudba, aplikace, organizace:

Samsung Galaxy Y nepřináší nic nového, pouze kopíruje nabídkou aplikací své vrstevníky. Tomu odpovídá FM rádio s RDS, hudební přehrávač – mající ekvalizér a 5.1 kanál (obojí v režimu sluchátek), dále Social hub, obchody s aplikacemi či hrami Samsung Apps a Android Market, podpora souborů Office v sadě Quickoffice. Nechybí ani základní aplikace typu kalkulačka, záznamník, správce úloh, moje soubory, hlasové vyhledávání, google search, poznámky, kalendář, galerie, hodiny s budíkem.

Konektivita, web, navigace:

Cenovka telefonu tentokrát může lehce zmást v oblasti konektivity, kde se překvapivě objevují rychlá data HSDPA až 7,2 Mb/s (stahování), bezdrátové Wi-Fi (802.11 b/g/n) s funkcí hotspotu, Bluetooth 3.0 a standardní microUSB 2.0. Co naplat, když webový prohlížeč přesto neumí zobrazit Flash, a tak řada stránek postrádá sem tam nějaký obsah. Rozlišení displeje také moc nepodporuje surfování na webech, ale budiž.

Samsung Galaxy Y si potrpí také na využití jako navigace. Vestavěná GPS a asistovaná A-GPS pracuje spolehlivě. Pozici vám nalezne vždy rychleji v případě použití sítě. Google mapy a navigace pak umožní sledovat pozici a nechat se navigovat, byť většinou v online režimu, podmíněném datovými přenosy rovněž přes operátora.

Závěr recenze smartphonu Samsung Galaxy Y

Samsung Galaxy Y se může pochlubit poměrně dobrou funkční výbavou, vhodnou především pro začínající uživatele, kteří nemají ponětí, co to ten smartphone vlastně je. Samsung si dobře promyslel, čím by mohl potenciální majitele oslovit, a tak v telefonu nechybí rychlá data, bezdrátové Wi-Fi či Android 2.3. Když k tomu přidáme třeba paměťový slot, GPS s navigací nebo dvojici obchodů s nabídkou aplikací či her, máme rázem vydařený telefon.

Jak to ale bývá, telefony často trpí i mnoha nešvary. Samsung Galaxy Y má jen 2 Mpx fotoaparát bez autofocusu, 3“ QVGA displej s hrubým rastrem či starší typ procesoru, znemožňující Flash ve webovém prohlížeči. Pokud vám tyto nedostatky nevadí, směle do telefonu, který pořídíte nejen u O2 za cenu, zobrazenou níže.

Aktuální cena Samsungu S5360 Galaxy Y v českých e-shopech: . (Zdroj: Heureka.cz, ) .

Android 2.3 Gingerbread chybí autofocus
dotykový displej  málo RAM paměti
 FM rádio s RDS  QVGA displej
Wi-Fi, HSDPA
3,5 mm Jack

..

Testovaný produkt: Samsung Galaxy Y, autor recenze: Jindřich Srb, hodnocení: 3/5
Témata:

Diskuze k článku (38 komentářů)

  1. Thumb up 12 Thumb down 2 Adblock
    1.2.2012 v 13:31

    Najednou je chyba že chybí autofocus u laciného plasťáku. Když ho nedává Nokia do mnohem dražších pokusů o smartphone, tak to za chybu nepovažujete. Ten kdo tuhle recenzi dělal je blbec!

    Odpovědět

      Thumb up 2 Thumb down 6 Jindřich Srb
      1.2.2012 v 13:39

      Dobrý den, absenci autofocusu u Nokií zdůrazňuji neustále. Příště prosím kroťte své emoce, co se týká vyjadřování. Recenze je objektivní a nabízí správný pohled na produkt.

      Odpovědět

        Thumb up 4 Thumb down 0 Keywest
        2.2.2012 v 18:49

        Ano, neustale zduraznujete. Mate dobry smysl pro humor a jeste kratsi pamet. Ale zde uz me nic neprekvapi.

        Odpovědět

  2. Thumb up 6 Thumb down 0 Kryštof
    1.2.2012 v 15:12

    Co je špatného na 832 MHz procesoru dyť mnohem dražší mobily (HTC Wildfire S, Galaxy Ace, LG Optimus One atd.) mají slabší procesor.Podle mě je rychlejší než tyto.A za cenu pod 3 tisíce je podle mě nastandard.

    Odpovědět

      Thumb up 4 Thumb down 0 Kryštof
      1.2.2012 v 15:14

      A paměť RAM mi ukazuje 290MB.

      Odpovědět

        Thumb up 2 Thumb down 0 Kryštof
        1.2.2012 v 19:30

        oprava: … mnohem rychlejší než dražší …

        Odpovědět

  3. Thumb up 0 Thumb down 0 Peter
    1.2.2012 v 21:09

    Dobry den rozhodujem sa pre mobil pre dceru. Mala Smsung Star 2 ale niekto jej ho slohol tak pozeram kupit iny. Je tento mobil vhodny nastupca Staru 2 alebo galaxi miny alebo pockat za Star3 ??

    Odpovědět

  4. Thumb up 0 Thumb down 0 Petr
    2.2.2012 v 08:52

    Chci ho koupit u výrobcece – SAMSUNG.
    Ale je jen u O2. Jak moc zasahuje O2 do firmwaru? Prý je to pak (statisticky) víc chybové.
    A taky slýchávám hrozný story o zacházení se zákazníkem při reklamacích u mobilního operátora.
    Neví někdo, kdy se to může objevit v obchodech SAMSUNGu?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Radek
      15.12.2013 v 20:12

      Ja jsem koupil samsung galaxy Y v nemecku za 110 Euro, byl to normalni obchod s elektrem kterych je v cr mraky.:D

      Odpovědět

  5. Thumb up 0 Thumb down 0 Honza
    2.2.2012 v 13:59

    Na star III určitě nečekat.Bude to zase hloupej telefon bez OS.Tadyten je určitě lepší než Star III co bude.

    Jinak:
    Sám mám smartphone od o2 a ten FW nijak hrozný není akorát tam máš navíc 1 aplikaci a při zapnutí+vypnutí se zobrazí O2.To vše se dá odstranit rootem+přehrání ROM.

    Odpovědět

  6. Thumb up 0 Thumb down 0 Petr
    2.2.2012 v 15:52

    A jak je to s aktualizací firmwaru, když je od O2? Řekněme, že SAMSUNG vydá novější FW, půjde standardní cestou zaktualizovat v mobilu nebo budu muset čekat na upravený od O2?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 blue.sun
      2.2.2012 v 20:01

      Budete muset počkat, až uvolní svou verzi O2. Je lepší kupovat ho ve volném prodeji, ačkoli zrovna u GY bych s nějakou aktualizací na vyšší verze nepočítal. Samozřejmě, Samsung může překvapit, ale obecně je to takhle.
      Jinak je samozřejmě lepší, než Star II, ale to záleží i na úhlu pohledu. Bude mít oproti Staru kratší výdrž baterie, možná zdánlivě pomalejší reakce, lépe funguje s datovým tarifem nebo balíčkem. Proti tomu stojí širší nabídka aplikací, přizpůsobitelnost a širší možnosti využití. Je to jen na zvážení, pro jaký účel bude využívaný.

      Odpovědět

  7. Thumb up 0 Thumb down 0 Alice
    3.2.2012 v 15:26

    S Galaxy Y jsem byla spokojena do doby nez mi po mesici klekl..na displeji se mi zobrazila nejaka chyba..Po vypnutí už nejde nastartovat-teda nastartuje,ale dokola se zobrazuje na displeji O 2 Welcome poté Samsung a k zadaní pinu me to ani nepustí!!Nevíte jak tuhle chybu odstranit?..Dekuji predem za radu(jinak startuji smerem k O2 na reklamaci)!

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Slid
      28.2.2012 v 09:31

      Take jdu ani ne po mesici reklamovat, bohuzel reproduktor zacal chrastit a ma vypadky. Reklamace smer O2.

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 lubaatko
      30.11.2012 v 21:16

      ja mám podobný problém s mojou Nokiou xpress music. keď ju zapnem, naskočí mi len nokia a nič, ani ho nevypnem. musím vytiahnuť baterku, VYBRAŤ MICROSD KARTU, vrátiť baterku a vtedy mi ho zapne. potom ako zadám pin znovu vsuniem sd kartu a mobil ide ďalej. Je možné že som tam stiahla nejakú app s ktorou má mobil problém no nechce sa mi to riešiť.

      Odpovědět

  8. Thumb up 1 Thumb down 0 Martin
    7.2.2012 v 20:46

    Mobil za 1korunu u O2 Na seznameni s timto telefonem nic nenamitam.

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0 Natt
      2.7.2012 v 22:59

      Ja ho mám od o2 za 500 kč protože by jsem si musela vzít nějak na dva měsíce internet v mobilu aby byl za korunu a to by bylo dražší..
      Jinak jsem spokojená =)

      Odpovědět

  9. Thumb up 0 Thumb down 0 Morion
    8.3.2012 v 14:33

    Zdravím, chci se zeptat na ony možnosti zprovoznění flashe u tohoto telefonu. Existují nějaké pluginy, nebo jak mám rozumět větě „neoficiálně nějaké možnosti jsou“? Díky.

    Odpovědět

  10. Thumb up 0 Thumb down 0 Miroslav Šrejber
    22.3.2012 v 20:53

    Dobrý večer,
    mám dotaz jak zadat nebo nastavit na příchod zprávy jiný (vlastní zvuk z alba „hudba“).
    V telefonu jsou nastaveny zvuky, ale nevím (neumím) přida vlastní zvuk.
    Mám telefon „Samsung Galaxy Y GT-S5363.
    Děkuji za radu.
    S pozdravem Miroslav Šrejber.

    Odpovědět

  11. Thumb up 1 Thumb down 0 Tomas777
    31.3.2012 v 18:48

    Dobry den ja by som sa chcel opytat ci v tomto telefone funguje aj facebook chat.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Pingy
      24.4.2012 v 16:22

      Ano, funguje. Stačí nainstalovat aplikaci Facebook, popř. Facebook Messenger pokud se nenainstaluje zároveň s Facebookem.

      Odpovědět

  12. Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel
    17.5.2012 v 11:46

    Dobrý den. Tak, jak to tady čtu co se týče aktualizace firmwaru bych se chtěl zeptat v čem je rozdíl oproti telefonu ve volném prodeji a od O2. Jsou tam nějaké zásadní změny, omezení (diktování zákazníku co smí a nesmí ?) Dříve třeba bylo to, že sim kartu od jiného operátora jsem nemohl použít. Jak je to dnes. Docela nechápu proč si O2 „dělá“ svůj firmware. Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

  13. Thumb up 0 Thumb down 0 monika
    21.5.2012 v 10:57

    já mám tento model od vánoc a bohužel už také v reklamaci kůli mikráku a další problém hned od začátku bylo,že stále hlásil,že SD karta byla neočekávaně vyjmuta..stávalo se to několikrát denně..jinak jako začátečník s dotykáčem jsem spokojená :-D

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Ondra
      1.6.2012 v 23:44

      ok ,,,, alespon vím co mě čeká

      Odpovědět

  14. Thumb up 0 Thumb down 0 Pepa
    14.6.2012 v 15:14

    Dobrý den,
    mohu si dát do Samsungu Galaxi Y paměťovou kartu 16 , 32 nebo 8 GB

    Odpovědět

  15. Thumb up 0 Thumb down 0 Zdeněk Venclíček
    20.6.2012 v 19:29

    Rovněž jsem se nedočetl v návodu jak si přidat vlastní hudbu ke zvonění a ke zvonění vybraného člověka vtel.seznamu. Můžete mi prosím poradit. Děkuji.

    Odpovědět

  16. Thumb up 0 Thumb down 2 roman
    5.7.2012 v 15:00

    prešiel som z nokie som sklamany Samsung neplni zakladne funkcie neda sa volat počas hovoru vypadava signal nekupujte!!!!!!!!

    Odpovědět

  17. Thumb up 1 Thumb down 0 kubeno
    6.7.2012 v 15:25

    kupil som si ho na vianoce ako prvy smartphone s androidom, najprv problemy s odpojovanim pamatovej karty, stratou signalu, restart kedy sa mu chcelo. takze som ho rootol, nainstaloval novy firmware (nakolko operatori na slovensku stale poskytovali len verziu 2.3.5), proste typicke veci co by mal spravit asi kazdy co kupi telefon s androidom a odvtedy funguje krasne jak hodinky, plynulo. za stovku lepsi smartphone nie je. skor by som ho odporucil zaciatocnikom s takymto typom telefonov a deckam co si chcu pofacebookovat. ked sa s nim nieco stane tak vam aspon neni luto, ze ste za neho vyhodili zbytocne prachy

    Odpovědět

  18. Thumb up 0 Thumb down 0 jana
    18.7.2012 v 13:52

    ahoj já mám teda samsung galaxy w a jsem spokojená. já jsem se ale chtěla zeptat můj manžel si ho koupil(samsung galaxy y) a když je na internetu nemůže shlédnout nějaké videa pořád se mu tam ukazuje taková kostka asi chybí kodek nebo něco jen bych se chtěla zeptat jestli se s tím nikdo nesetkal a nemohl mi poradit co mám třeba stáhnout. moc děkuji

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0 lubaatko
      30.11.2012 v 21:20

      mobil nepodporuje java, čiže vám asi nič nepomôže…

      Odpovědět

  19. Thumb up 2 Thumb down 1 Katarina
    21.10.2012 v 12:55

    Dobry den,ja chci jen k tomu Samsungu Galaxy Y
    s tim filmem rict,
    kdyz stahujete film na Uloz to atd,musite tam napsat nazev filmu a k tomu 3gp ;) sice nevim proc ale. potom mi to jde ;)
    ja ho totis mam a jsem s nim spokojena a jinej bych asi uz nechtela :)
    preji krasny zbytek odpoledne :)

    Odpovědět

  20. Thumb up 0 Thumb down 0 lumir
    22.10.2012 v 14:21

    dobry den chci se zeptat na jednu věc psal jsem sms a blbě odeslal a napsalo mi to že zpráva byla uložena konceptu ale ja nejsem schopen ve zpravach najit koncepty . Může te mi poradit díky

    Odpovědět

  21. Thumb up 0 Thumb down 0 lubaatko
    30.11.2012 v 21:25

    mňa by zaujímalo, že keď si do tohto samsungu pošlem niečo cez bluetooth, či si môžem nastaviť, aby mi dáta ukladalo hneď na sd kartu alebo sa to najskôr musí uložiť do pamäte telefónu a potom si to musím premiestniť (čo je dosť nafigu)? ďakujem za odpoveď.

    Odpovědět

  22. Thumb up 0 Thumb down 0 Matej
    4.6.2013 v 13:48

    Je normální že předtím, když mi začne někdo volat mi prvně začne mobil vibrovat a asi po dvou sekundách se teprve rozsvítí a zobrazí se kdo volá? díky za odpověd.

    Odpovědět

  23. Thumb up 2 Thumb down 0 Andre
    1.8.2013 v 16:13

    děláte si srandu jak můžete porovnávat Y 3 se starem ? :D měl sem oba na Y 3 si nemohu stežovat, Autor článku je zřejmě laik :P

    Odpovědět

  24. Thumb up 1 Thumb down 0 Roman
    5.9.2013 v 00:46

    Young mne zvyklého na klasiku provedl světem smartphonů a ukázal, že umí. Fotí obstojně, hraje hlasitě, na netu se taky neztratí a mapy a navigaci si fakt cením. Pokud vezmu, že si na něj vydělám za 1 den, tak je to božské value for money. Teď se poohlížím po Fame, podle recenze je nemotorný, ale láká mě 5Mpix a osvědčené systémy. Ale na ten už budu muset vydělávat 2 dny:-(

    Odpovědět

  25. Thumb up 0 Thumb down 0 Jana
    18.12.2013 v 18:02

    Mám tento mobil a je úžasný. Je to můj první dotykáč s ANdroidem. Dokáže plno věcí, má přehledný a hezký displej. fotky super i video…..
    Jediná věc, která mě vadí je-malá kvalita obalu mobilního telefonu. Přední část je doslova „obouchaná“ Hlavně okolí displeje a boky mobilního telefonu po ročním používání oprýskaly a nevypadá to moc hezky.
    Nevím co s tím……Reklamaci mě asi neuznají že? Nebo se to dá někde nechat vyměnit, dostříkat barvu???:-)

    Odpovědět

  26. Thumb up 0 Thumb down 0 Karel Jursa
    13.4.2014 v 16:43

    Mam na něm holnou pamět ještě 6gb a pise mi to malo pameti co mam udelat prosim

    Odpovědět

Přidat komentář

Recenze Nokia Lumia 930: Konečně mezi nejlepšími

recenze

Recenze Nokia Lumia 930: Konečně mezi nejlepšími

DNES  |    |  diskuze (5)

Dlouho se čekalo na smartphone s Windows Phone, který nepůjde svou vlastní cestou, ale půjde do přímé…

Samsung se neodváží nahradit Android, jeho Tizen musí počkat

článek

Samsung se neodváží nahradit Android, jeho Tizen musí počkat

DNES  |    |  diskuze (1)

Dlouho se mluvilo o operačním systému Tizen – jakési možné náhradě či alternativě za Android. Samsung jej…

HTC One M8: Verze s Windows Phone 8.1 v přípravách

článek

HTC One M8: Verze s Windows Phone 8.1 v přípravách

DNES  |    |  diskuze (1)

S příchodem Windows Phone 8 výrobce HTC představil dva smartphony, které byly prezentovány jako referenční telefony této…

LG Android Tab Book: Starý Android a brutální výkon

článek

LG Android Tab Book: Starý Android a brutální výkon

DNES  |    |  diskuze (0)

LG se na trh s tablety vrátilo minulý rok s LG G Pad 8.3, který nabídl kvalitní…

Samsung Galaxy S5 zvládne natočit video filmové kvality

článek

Samsung Galaxy S5 zvládne natočit video filmové kvality

VČERA  |    |  diskuze (6)

Krátké snímky a filmy prezentující schopnosti kamery mobilních telefonů jsou především doménou Nokie, která dělá jedny z…

Phablet řady Nexus s 5,9 palcovým displejem v přípravách?

spekulace

Phablet řady Nexus s 5,9 palcovým displejem v přípravách?

VČERA  |    |  diskuze (0)

Přístroje řady Nexus jsou synonymem kvalitních a výkonných přístrojů za celkem rozumnou cenu. Jedním z hlavních taháků…

Za shořelý Samsung Galaxy S4 nabídlo HTC uživateli nové One M8

článek

Za shořelý Samsung Galaxy S4 nabídlo HTC uživateli nové One M8

VČERA  |    |  diskuze (3)

Konkurence je tvrdá i v oblasti mobilních telefonů. K tomu se občas něco přihodí. Třeba při nabíjení…