reklama

Samsung Galaxy Mini – recenze Androidí dotykovky nejen pro mladé

23. 3. 2011  |  recenze  |  autor:

Samsung Galaxy Mini je levný smartphone s OS Android 2.2. Recenze Samsungu Galaxy Mini sdělí, zda telefon koupit nebo zvolit alternativu. Ve výbavě má telefon dotykový QVGA displej, 3,5 mm Jack, microUSB, microSD slot a 3,2 Mpx fotoaparát. Vzhledem připomíná Samsung Corby (S3650).

Samsung Galaxy Mini patří do portfolia výrobce Galaxy Family a demonstruje, že dnešní smartphony nemusí stát mnoho tisíc. Na pohled překrytovaný Samsung Corby se prodává v bílé, limetkové a černé verzi. Může uspět v konkurenci podobně stojících modelů Vodafonu 945, LG Optimus Me či u nás neprodávaného ZTE Blade (Orange San Francisco)?

Mobilní telefon Samsung Galaxy Mini do recenze zapůjčil oficiální eShop Samsung.


Samsung Galaxy Mini – oficiální fotografie

Základní parametry – Samsung Galaxy Mini

Rozměry 110 x 61 x 12,1 mm
Hmotnost 105 g
Displej TFT, rozlišení QVGA (240 x 320 px), 262 tisíc barev, úhlopříčka 3,14“
Procesor a paměť 279 MB RAM, 181 MB vnitřní + paměťové karty microSD až 32 GB
Operační systém Android (verze 2.2.1) + nadstavba TouchWiz
Fotoaparát 3,2 Mpx (2048 x 1536 px), nahrávání QVGA videa s 15 snímky/s
Obsah balení návod, záruční list, telefon, baterie, nabíječka, USB kabel, 2 GB microSD karta a adaptér SD
Cena a dostupnost , březen 2011

Krátké postřehy z testování telefonu Samsung Galaxy Mini

Co se nám líbilo: dotykové ovládání, kompaktní provedení, rychlá data HSDPA a bezdrátové Wi-Fi, výdrž telefonu, 3,5 mm Jack a microUSB, slot na microSD, FM rádio s RDS, OS Android 2.2 s nadstavbou prostředí TouchWiz 3.0

Co se nám nelíbilo:
levně působící plasty, horší rozlišení displeje, špatná čitelnost na sluníčku, pomalejší reakce telefonu

TIP: Pro podrobné informace o telefonu Samsung Galaxy Mini navštivte katalog mobilů.

Obsah balení: přehnané šetření

Nové Samsungy se prodávají bez sluchátek v balení, proto ani model Galaxy Mini není výjimkou. V krabici nalezneme návod, záruční list, telefon, baterii, nabíječku, USB kabel, 2 GB microSD kartu a adaptér SD.

Vzhled a konstrukce: Samsung Corby se nezapře

Samsung Galaxy Mini připomíná konstrukčně model Corby a v podstatě z něj vychází. Kdybychom vedle sebe tyto telefony položili, nalezneme rozdíly snad jen u konektorů 3,5 mm Jack a microUSB a použitém systému. Lidem se podobné telefony líbí, a tak se nasazení Galaxy Mini jeví jako dobrý tah.

Telefon má na přední straně dotykový displej, nad ním ukrytý proximity senzor a reproduktor určený pro hovory. Pod displejem jsou tři hardwarová tlačítka. Do bočních hran přecházíme zaoblením, a to včetně zaoblení rohů. Hlavní prvky jsou umístěné vhodně na vrchní hraně telefonu, a to 3,5 mm konektor Jack a microUSB pod plastovou krytkou.

Na pravém boku je to z našeho pohledu na telefon tlačítko zámku displeje a vypnutí přístroje, a také slot na microSD kartu, opět chráněn krytkou. Na levém boku jsou tlačítka ovládání hasitosti a typický otvor pro poutko (provléct lze po sejmutí zadního krytu). Na spodku telefonu je pouze mikrofon.

Zpracování se zdá být pevné, pouze se dá nepatrně přesouvat zadním krytem. Celkově na mě konstrukce zanechala pozitivní dojem. Komu by se nelíbila námi testovaná černá varianta telefonu, může se odhodlat pro bílou nebo limetkovou verzi. Zadní kryt je přitom v každém případě nepatrně zvrásněn a vystupuje z něj pouze čočka fotoaparátu a prořezy reproduktoru.

Baterie a výdrž: záleží na spuštěných procesech

Výdrž telefonu byla příjemným překvapením, jelikož se pohybovala běžně kolem tří dnů, přičemž denně se s telefonem volalo několik minut, přijímalo kolem třiceti SMS zpráv, odeslalo několik emailů a krátce se využila i Wi-Fi k připojení na web. Chce to si hlídat spuštěné aplikace a včas povypínat ty zbytečné, které nepoužíváme. Při nepřetržitém spuštění Wi-Fi a GPS půjde výdrž rapidně dolů. Nyní ještě k parametrům baterie. Jedná se o Li-Ion baterii o kapacitě 1200 mAh.

Displej a ovládání: horší to být nemohlo

Displej výrobce podcenil, resp. vsadil na poněkud starší QVGA displej (240 x 320 px), s úhlopříčkou 3,14“, na kterém je takové rozlišení do oka bijící. Displej rozbrazuje 262 tisíc barev, je kapacitní (ovládání prsty), chybí však senzor jasu. Úprava jasu je možná pouze manuálně v nastavení telefonu. Především na slunci vám ale ani nejvyšší úroveň jasu nezaručí kdejakou čitelnost displeje. Nad displejem je pouze proximity senzor, který uzamkne displej při přiblížení k hlavě. Obraz se přetáčí do obou bočních stran (akcelerometr).

Trojice tlačítek pod displejem má svou podobu i tradici u Samsungu už několik let, funkčnost je očekávaná dle operačního systému Android. Levé tlačítko slouží k vyvolání nabídky nastavení, středové pro návrat na domovskou obrazovku, pravé k posunu o pozici zpět. Tlačítka nejsou podsvícená.

Prostředí telefonu: Android ve verzi 2.2 „Froyo“

Samsung Galaxy Mini má operační systém Android 2.2 (resp. 2.2.1) a prostředí obohacené o TouchWiz 3.0. To poznáme odlišnými domovskými obrazovkami i menu telefonu. Pro uživatele by mělo být takové řešení uživatelsky snazší a příjemnější. Telefon má 600 MHz procesor, 279 MB RAM (operační) paměti. Běžné užívání telefonu zaručuje plnou funkčnost bez zasekávání a zbytečných prodlev, ale třeba při hraní Angry Birds už počítejte s občasným sekáním. Hodnota Quadrant Standard testu přitom vyšla nad očekáváním – 532, což srovnalo telefon výkonově na hranici Nexusu One s první verzí OS. Vnitřní paměť telefonu má hodnotu zhruba 181 MB a doplňuje je 2GB paměťová karta dodávaná v balení s telefonem. Slot přitom zvládá až 32 GB microSD karty.

Jak jsem již sdělil, telefon má tři domovské obrazovky (s rozšířením až na sedm) s možností umístění widgetů, zkratek či ikon aplikací. Z horního okraje lze vysunout lištu s rychlými volbami (Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Profil, Automatické otáčení), na které se zobrazují i další spuštěné procesy, přijaté zprávy, zmeškané hovory atd. Změny typu – výměna obrázku na pozadí, přidání widgetu, hledání, počet obrazovek či hlavní nastavení telefonu (ke kterému vede i ikonka v menu) – zajišťuje levé tlačítko.

Menu telefonu má nejprve tři po sobě jdoucí obrazovky se dvanácti ikonkami, jejichž počet se rozšiřuje v závislosti na počtu dalších instalovaných her a aplikací. Ikony se mohou libovolně přesouvat mezi sebou či odmazávat (opět levým tlačítkem – upravit). Čtyři hlavní ikony jsou stejné pro menu i domovské obrazovky, a to jsou – klávesnice, kontakty, zprávy a vstup do menu. I jejich pořadí lze měnit, vyjma vstupu do menu, které je vždy vpravo.

Telefonování a zprávy: konverzace bez legrace

Složka s kontakty i zprávami je oproti jiným telefonům s Androidem neměnná. Zprávy se řadí do konverzací s možností rychlé odpovědi, po definovaném počtu zpráv v konverzaci se mohou automaticky vymazat, nechybí potvrzení o doručení i přečtení (MMS) a volba vzhledu zpráv (okraj, lesklá, nalepovací poznámka, poznámka). SMS můžete odesílat více lidem najednou, případně i skupině. Klávesnice se zobrazuje v QWERTZ provedení v režimu na šířku i výšku displeje. Nechybí volba ručního psaní znaků a možnost používat prediktivní zadávání textu XT9.

Konktakty jsou provázány s vašimi účty, ať už emailovými (Microsoft Exchange ActiveSync, Google a další), či na sociálních sítích Facebook, Twitter, MySpace. V kontaktech se posunujeme rychle po paletě písmen na pravém okraji displeje, případně vyhledáváme zadáváním počátečních písmen jména. Hodí se tvorba skupin, kterým poté přiřadíte specifické vyzvánění či jim můžete naráz zasílat SMS. Zobrazuje se také historie (SMS zprávy, volání) a aktivity (synchronizace kontaktů, Gmailu a kalendáře). Nově vytvářené kontakty nepostrádají obrázek, zvonění a podrobné informace. Lze je rychle odesílat do jiných zařízení přes Bleutooth, SMS či email. Emailových účtů lze nadefinovat tolik, kolik potřebujete spravovat. Klient s emaily je přehledný, má automatickou kontrolu účtů, přiřazování podpisu, vizitky a další funkce. Splní vše potřebné.

Fotoaparát: bez autofocusu nechci, děkuji

Je to jen souhra náhod, nebo se v poslední době rozmáhá móda instalování fotoaparátů bez autofocusu? Samsung se prostě u svých levnějších modelů nedokáže zbavit trnu v podobě absence autofocusu. Výsledné fotografie tím trpí. V telefonu je 3,2 Mpx fotoaparát (2048 x 1536 px), který nahrává zas jen QVGA videa (320 x 240 px) s 15 snímky za vteřinu. I to je málo. V režimu fotoaparátu můžeme volit scény, jas, samospoušť, vyvážení bílé, rozlišení, efekty či přiřazení pozice (geotagging). Kvalitu fotografií srovnejte na přiložených zkušebních snímcích.

Zkušební fotografie – Samsung Galaxy Mini:

Organizační funkce, zábava, GPS: jen to základní

Tato sekce je charakterizována následujícím výčtem aplikací a funkcí: hudební přehrávač, FM rádio (s RDS), galerie, kalendář, hodiny, poznámka, Social hub, YouTube, Talk, Zprávy a počasí, Quickoffice, moje soubory, kalkulačka, diktafon, správce úloh, Google mapy, Latitude.

Jelikož jsou aplikace v OS Android 2.2 prakticky totožné, nebudeme se jimi konkrétně znovu zabývat a odkážeme na další telefony, u kterých jsme se rozepisovali více. FM rádio funguje opět až po připojení sluchátek. Google mapy jsou k dispozici v nejnovějších verzích (aktualizace se vždy nabídne na Android Marketu), které už zobrazují mapy ve 3D, umožňují sklopení a otáčení map více prsty. Telefon má vestavěnou GPS a používá k nalezení pozice i A-GPS. Nechybí digitální kompas, který zobrazuje správný směr natočení telefonu.

Otevírání souborů Office je možné skrze aplikaci Quickoffice (verze 3.3.35), která navíc otevře i PDF (bez možnosti úprav). Aplikace si žádá zaregistrování, aby mohly být v budoucnu případně provedeny aktualizace. Další aplikace či hry seženete přes Android Market (zdarma i placené).

Datová výbava: překvapivě silná stránka

Telefon podporuje datové přenosy GPRS, EDGE a HSDPA, které umožňuje stahování rychlostí až 7,2 Mb/s přes operátora, odesílání rychlostí max. 384 kB/s. Wi-Fi (se standardy 802.11 b/g/n) doplňuje výčet bezdrátových možností připojení k internetu. K Wi-Fi se váže mobilní přístupový bod (sdílení připojení k internetu). Funguje to tak, že si nastavíte jméno a heslo přístupového bodu a umožníte až dalším pěti zařízením využívat vaše připojení k internetu přes operátora. Konektivitu dále zastupuje Bluetooth 2.1 s A2DP profilem pro stereo poslech a microUSB 2.0 pro připojení k počítači. Připojení k internetu lze sdílet i přes USB.

K datové výbavě se váže i webový prohlížeč, který je naprosto typickým pro OS Android. Stránky zobrazuje korektně, avšak složité flash animace a videa tento telefon nepřehraje. Jako alternativu bych doporučil nejnovější verzi Opera Mini 6 či Opera Mobile 11, které umí uspořit přenesená data až o 70% a zobrazují už i flash.

Závěr recenze Samsungu Galaxy Mini

Samsung Galaxy Mini je tu pro ty z vás, kteří se poohlížejí po relativně levném telefonu s operačním systémem (smartphonu). Cena však zatím nehraje příliš do karet dobré prodejnosti, jelikož za podobnou částku lze sehnat o chlup lepší telefon LG Optimus Me, případně zvolit třeba Vodafone 945. Nejlepší volbou se stále jeví ZTE Blade (Orange San Francisco), který se prodává za hranicemi (kolem 2900 Kč).

Aktuální cena Samsung S5570 Galaxy Mini v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) . Po kliknutí na název telefonu můžete rovnou vybrat eShop, kde telefon požadujete zakoupit a zkontrolovat jeho dostupnost.

Jestli už jste pevně rozhodnuti právě pro Samsung Galaxy Mini, pak se připravte na OS Android 2.2 se samsungovskými úpravami prostředí TouchWiz 3.0, relativně svižný chod systému, avšak mnohdy nedostatečnou hodnotu RAM pamět, horší QVGA displej a fotoaparát bez autofocusu. V redakčním testu telefon obstál důstojně, ovšem cena by opravdu mohla jít dolů.

TIP: Využijte pro své dotazy a postřehy k Samsung Galaxy Mini nové fórum Mobilizujeme.cz.

OS Android chybí autofocus
dotykový displej čitelnost na slunci
Wi-Fi, HSDPA, GPS cena
3,5 mm Jack
výdrž telefonu

Témata:

Diskuze k článku (318 komentářů)

  1. Thumb up 0 Thumb down 1 zvědavka
    9.5.2011 v 20:00

    Dobrý den, chtěla jsem se optat, jestli na tomto telefonu je možné přijímat MMS? Sestra má Samsung GALAXY 550 a MMS je možné prohlédnout pouze přes internet. Moc děkuji za odpověď

    Odpovědět

      Thumb up 2 Thumb down 0 Jan Baloun
      11.5.2011 v 09:59

      Pokud se nepletu, tak dnes jiz temer vsechny pristroje umoznuji prijem MMS, ale zalezi na tarifu a sluzbach ktere mate u sveho operatora. Sam mam take MMS nepovolene v tarifu, takze kdyz mi ji nekdo posle, prohlednu ji na internetu, i kdyz mam telefon ktery s nimi umi pracovat.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 1 zvědavka
        11.5.2011 v 12:43

        Moc děkuju!

        Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 1 Petko
      13.7.2011 v 23:32

      Ja tento mobil mám a MMS mi nepríde len na webu si to možem pozriet

      Odpovědět

        Thumb up 1 Thumb down 0 renča
        21.10.2011 v 17:33

        stačí zavolat operátora a oni vám nastaví mms v telefonu taky jsem si to tak přes operátora nastavila

        Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petr
      6.9.2011 v 10:54

      Je potřeba si nechat poslat profil pro mms a v něm nastavit typ přístupového bodu na mms+internet … taky jsem se s tím natrápil! Ale výsledek je ok :-)

      Odpovědět

  2. Thumb up 0 Thumb down 0 levt
    15.5.2011 v 12:53

    Chťel bich jsi koupit Samsung GALAXY S MINI.
    Má ten to model nahíbací
    senzor hry:létání(nahýbáním telefonu)
    Mám si ho koupit.

    Děkuju.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
      15.5.2011 v 21:59

      Dobrý den, telefon akcelerometr má, avšak nejsem si zcela jist, zda vám zrovna na tomto telefonu budou fungovat náročnější hry tipu létání, na to mu chybí grafická akcelerace a lepší grafický senzor.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Sucháč
        10.7.2011 v 15:14

        Telefon má grafický výkon výborný. Mám ho a normálně hraju Nova (3d hra ), a bez sekání.

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
        26.6.2012 v 13:03

        Samsung Galaxy Mini má grafickou akceleraci. Má grafický chip ADRENO 200 takže na něm jdou hrát i náročnější hry :)

        Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Peto
      2.7.2011 v 19:57

      Ano má hrajem tak Autička :-D

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 MACEK
      16.3.2012 v 08:42

      koupila jsem si samsung mini galaxi kvuli navigaci nevim jestli jsem neudelala nejakou chybu a nemela jsem si radeji koupit nokii nokie ma navigaci uz nainstlizovanou prosim o radu jak na to aby mi to jelo anichz bych musela mit zapnuty v mobilu internet dekuju macek

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Jarda
        16.3.2012 v 08:47

        UZ JSEM TO ZKOUSEL TAKY MAM TAKOVY PROBLEM ZAHOD TO A KUP SI NOKII TAKOVA BYLA ODPOVED :-)

        Odpovědět

        Thumb up 1 Thumb down 0 Barča
        9.4.2012 v 13:32

        Já bych si teda koupila navigaci bez telefonu :D

        Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Julko
      24.3.2012 v 17:47

      ja sem z ním straštne spokojny odporučím

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Steve
        25.3.2012 v 09:56

        Navigace funguje bez problémů(navigace i s hlase)

        Odpovědět

  3. Thumb up 0 Thumb down 0 Andrej
    22.5.2011 v 21:24

    Dobry den,ja jsem pozbavilse tohoto mobilu kvuli nevunkčnemu budiku pri vypnutem telefonu ,nikdo mne ne upozornil v recenze taky jsem nenašel,pri vraceni mi prodavačka žykla že nektyri telefony to neumi

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petr
      31.10.2011 v 00:53

      pokud ma mobil operacni system, pak je jasne, ze po vypnuti se budik nezapne…je to stejne jako na stolnim pocitaci..

      Odpovědět

  4. Thumb up 0 Thumb down 0 dopo
    3.6.2011 v 11:12

    Dobry den, vubec mi nejde spustit internet v mobilu a to jsem si nechal poslat konfiguracni sms. Stale mi to hlasi, ze internet neni pristupny. Muzete poradit…dekuji.

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0 click
      18.6.2011 v 22:54

      A máš v nastavení zapnuty příjem datových paket?

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 kytka
        5.7.2011 v 22:38

        Prosím,co mám udělat aby se mi nestáhl internet do mobilu.Datové pakety jsem vypla.Stačí to?Mám předplacený balíček s internetem.Jedu do zahraničí a proto mám obavy. Děkuji

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
          5.7.2011 v 22:40

          Dobrý den, v nastaveni telefonu zakazte datove sluzby pri roamingu, pak se vam telefon nemuze pres operatora datove pripojovat a mate jistotu.

          Odpovědět

          Thumb up 1 Thumb down 0 Robert
          4.2.2012 v 02:30

          To není ideální zablokovat datové služby,pak nechodí MMS.Nejlepší je v nastavení-bezdrátové sítě-mobilní sítě-názvy přístupových bodů-internet-v APN stačí umazat T ze slova internet.Pak se internet nespustí i když máte povolené datové pakety(chodí MMS).Při tom internet přez wifi funguje.

          Odpovědět

            Thumb up 1 Thumb down 0 milan
            16.11.2012 v 16:11

            díky za radu ale nejsem si jist jestli to bude fungovat,musím jěště u operátora něco hlásit?dík /MMS/

            Thumb up 0 Thumb down 0 Robert
            16.11.2012 v 22:11

            Toto nastavení funguje.Poradil mě to přímo oprátor.Řídím kamion a jsem pořád v zahraničí.Internet nejde MMS chodí a když potřebuji jít na net, dá to jen chvilku.

          Thumb up 0 Thumb down 0 martina
          15.6.2012 v 10:42

          dobrý den,
          koupila jsme si tento telefon. mám služební simku, když jsem jí do telefonu vložila, ihned mi naběhl internet. Já bohužel nevěděla o co jde,tak jsem to nechala běžet. do firmy přišla nehorázná faktura. operátor nám internet zrušil. Mohu teď počítat s tím, že se přihlásím jen přes WIFI???
          koukala jsem na návod od Roberta, já tam mám jen APN. Takže OK? mám dotaz ještě k obchodu Play-když stahuji hry apod. jde vše přes Wifi? nebude to někde vidět (popř,naúčtováno) Moc děkuji za info.

          Odpovědět

            Thumb up 0 Thumb down 0 Robert
            16.11.2012 v 21:55

            Když stahuješ hry,je tam napsané jestly jsou za darmo,nebo se neco platí.

  5. Thumb up 0 Thumb down 0 Dotaz
    20.6.2011 v 20:30

    Jak mam nastavit nejakou svoji hudbu na vyzvanení? ( pokud to teda jde ) Dekuji.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 1 dotaz2
      24.6.2011 v 18:29

      taky si s tim nevim rady….takze to neni mozno nastavit?:(

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Odpověď
        25.6.2011 v 18:37

        Nastavení/Zvuk/Vyzváněcí tón telefonu

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 dotaz2
          27.6.2011 v 12:11

          jeste mam dotaz,jestli jde nejak nastavit vypis doručenych zprav???

          Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Odpověď
          30.6.2011 v 18:58

          V položce ZPRÁVY v možnostech (levá klávesa) je NASTAVENÍ a tam je položka POTVRZENÍ O DORUČENÍ

          Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 1 Hanička
          21.11.2011 v 21:24

          Tak jdou nastavit pouze originální vyzvánění telefonu, ne moje hudba.

          Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Nik
      15.8.2011 v 13:48

      Jde použít i svá vlastní hudba na vyzvánění.. Stačí když u písničky daty levé tlačítko a použít jako vyzváněcí tón :)

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Denny
        25.12.2011 v 10:27

        nemámtam tuto možnost

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 jezinka
        24.4.2012 v 14:05

        Přesně tak. Otevřít písničku, levý tlačítko a je tam možnost nastavit jako zvonění.

        Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 citri
      22.3.2012 v 09:56

      Mam stejny problem. Nejakym zpusobem to jde, mam vlastni hudbu na vyzvaneni i budiku, ale bohuzel si nepamatuju, jak se mi to povedlo. Jestli na to znova prijdu, dam vedet, docela bych si to vyzvaneni chtela zmenit

      Odpovědět

  6. Thumb up 0 Thumb down 0 daniel
    25.6.2011 v 19:01

    Dobrý den , jde nastavit vlastní vyzvánění na sms? Pokud ano, tak jak. Moc děkuji za odpověď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 bissi
      10.6.2012 v 17:17

      Jde, musíš si přesunout danou melodii sem:
      Moje soubory/media/audio/notifications

      :D

      Odpovědět

  7. Thumb up 0 Thumb down 0 roman
    26.6.2011 v 15:52

    Zdravím.při připojení tohoto telefonu přes usb s pc,se mi nenačte telefon jako externí disk,zkoušel jsem to na několik pc a nic u telefonu se nedodáva žádne instalační cd,pokud někdo ví co dělám špatně,budu vděčen popřípadě kde bych stáhl zdarma nějakou navigace která nepotřebuje k provozu net,mockrád díky všem

    Odpovědět

  8. Thumb up 1 Thumb down 0 Peto
    28.6.2011 v 21:35

    Ahojte, skvelá recenze…kúpil som si ho a neviem si ho vynachváliť…internet ide pekne plynule…prostredie skvely a to Swype je užasné…

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Julko
      24.3.2012 v 17:51

      mas pravdu je boží

      Odpovědět

  9. Thumb up 0 Thumb down 0 bellisimo
    29.6.2011 v 15:58

    ties mam problem s pripojenim na pocitac.iba nabyja a nechce sa pripojit.co treba robyt?po prvy krat ho pripojilo a teras nic iba nabyja

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0 Peto
      2.7.2011 v 19:56

      Ahoj ked vopchaš kabel tak v mobile daš dole hornu lištu kde maš w-fi a ostatne veci a tam maš USB pripojene a ptm klikneš na Pripojit ukladaci priestor USB

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Viki
        21.12.2011 v 15:09

        ahoj :)ja mam tiez tento problem ale ja na tej hornej liste nic take nemam…mam tam len wifi bluetoth gps tichy rezim a otacanie co mam robit v tomto pripade? a stiahla som si aj do pc nejaky program ze samsung keis a nic…

        Odpovědět

  10. Thumb up 0 Thumb down 0 chlumac
    29.6.2011 v 16:46

    Dobrý den, podporuje tento telefon multitouch?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Cloudy
      12.8.2011 v 16:44

      myslím že ano :)

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 KatusQa
      19.11.2011 v 07:36

      Áno, videla som to na nejakých videách ;-)

      Odpovědět

  11. Thumb up 0 Thumb down 0 bohuslav pospisil
    8.7.2011 v 20:33

    mam dotaz dobry den nevim jak nastavit na samsungu galaxy mini abych mel vyzvaneni MP3 poradite dekuji mam ho 1den

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petko
      13.7.2011 v 23:30

      ahoj chod do hudby prehraj si tu pesničku ktoru chceš mat na zvoneni a potom daj to tlačitko na lavo ti vybehn okienka a daš Nastaviť ako zvonenie

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Kristýna
        1.10.2011 v 15:45

        To mi vůbec nejde i když přehraju celou písničku tak mi to na levé tlačítko na kterém je takové to okýnku nereaguje..:-( tak potom.?

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Hannales
          4.10.2011 v 20:03

          Ale musis ji tdo hudby jako primo HUDBy, ne to prehravat pres soubory.Pak uz Ti to pujde

          Odpovědět

  12. Thumb up 0 Thumb down 0 dory
    12.7.2011 v 17:20

    Dobrý den přečetla jsem si zápory a moc ráda bych věděla jestli je rozlišení displeje opravdu horší (viditelně) a jak moc zpomalené reakce telefon má (jestli vůbec)….Můžuse na tento telefon spolehnout??…doporučili byste mi ho???

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 džejn
      26.8.2011 v 23:59

      telefon zpomalené reakce nemá, záleží na plikaci jakou si stáhnete,a rozlišení není vubec špatné,nastavit se dá i jas já sem s ním velmi spokojená a doporučuju :)

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Kristýna
        1.10.2011 v 15:46

        Dobrý den, mužu vědět u jakého programu stahujete aplikace??Díky

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 KatusQa
          19.11.2011 v 07:38

          Rovno na domácej obrazovke je ikona Market, tam choď. =)

          Odpovědět

  13. Thumb up 0 Thumb down 0 Klaudia
    15.7.2011 v 22:06

    Ja som si včera vybrala tento telefón a nedostala som ku nemu žiadne inštalačné CD, aby som ho vedela pripojiť ku počítaču. Chcela by som sa touto cestou spýtať čo mám robiť aby som mohla prenášať veci z počítača do telefónu, ako to tam treba nastaviť. Ďakujem :)

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petko
      16.7.2011 v 22:50

      Ahoj….ani ja som nevedel ale v krabici maš priručku a na poslednej stranke maš napísaný link na ktorom si to stiahneš ten program do pc…..ked si ho nainštaluješ tak vopchaj kabel…..a daj dole hornu lištu v telefone a ptm klikneš na Pripojit ukladaci priestor USB…..

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 marlen
        22.7.2011 v 15:52

        ahoj..mám samsung galaxi mini a tiež sa mi neda pripojiť k pc…píšeš tu ostatným že na hornej lište je pripojenie k USB ..ale na hornej lište nič také nie je

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Petros
          16.8.2011 v 23:08

          Ahojte…chcel by som sa spýtat či nie je nejaky program keby som chcel posielat pesničky cez bluethoot cez prehrawač….dakujem :-)

          Odpovědět

  14. Thumb up 0 Thumb down 0 Petko
    17.7.2011 v 00:22

    Ja by som sa rád opýtal kde sú v telefóne stopky? za Odpowed dakujem :-D

    Odpovědět

  15. Thumb up 0 Thumb down 0 Aleš
    17.7.2011 v 22:07

    Dobrý den, mám dotaz na MMS. Nelze odeslat ani přijmout mms. Při odesílání v seznamu zpráv píše „Odesílám…“ a příjemce nic nedostane. Při poslání mms do telefonu se zobrazuje bublina Velikost zprávy, Platnost zprávy, Stahování.. při klepnutí na bublinu „Podrobnosti zprávy“ ale zpráva se neotevře. SIM karta je OK když ji dám do Sony Ericsonu vše bez problému. Telefon je nastaven dle návodu O2 pro mms (telefon je přímo z prodejny O2).
    Internetové služby mám blokovány od operátora.Dle zdělení telefonické tech podpory operátora O2 je to na reklamaci telefonu???? Nerad bych jel zbytečně do zn prodejny o2. Děkuji za radu

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 emy
      31.7.2011 v 14:30

      Ahoj Všem…také by mě prosím zajímalo jak to s těma MMSkama je…nepříjímám je a ani nelze odeslat

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Aleš
        1.8.2011 v 08:48

        Ahoj, tak telefon jsem reklamoval. Za cca 10 dní přišel z opravy. Tak zase cesta do zn prodejny o2. Naštěstí jsem telefon vyzkoušel přímo na prodejně ale po opravě závada stejná !!!!! Po 1 a půl hodině nastavování prodavačem z o2 mi řekli že to musí znovu na reklamaci. Mrákoty. Opravu prováděl servis Britex-Cz Kladno (popis opravy „klasika“-SW, Výměna elektronického komponentu, test přístroje, plomba). Nyní se má servis vyjádřit k výměně zboží. Zase lhůta třicet dní. Služby teda nic moc jen lítání do prodejny čekání atd…..ale hádejte se s o2 to je jako plivat do moře. Tak jsem zvědav jak to dopadne. P.S. V Mobil pohotovosti mi ale řekli že to je z 95% v nastavení telefonu. Tak s tím asi příště zkusím zajít tam.

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Jana
          11.10.2011 v 13:16

          mně bylo řečeno, že musí být připojen na internet, ovšem ne přes wifi

          Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Monika
          6.6.2012 v 14:49

          Ahoj, jj, přesně jak píše Jana, musíte mít povolené datové pakety, tzn. mobilní internet od operátora. :-(

          Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 kubka
      18.9.2011 v 19:52

      hej ten mobil nepřímá a ani neodesílá mms tak si stoho nic nnedělej

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Denisa
      30.8.2012 v 12:05

      Zdarvím všechny,
      já si našla nastavení MMS na internetu s tím,že by to konečně mohlo fungovat,ale i po nastavení MMS stále odeslat nejdou.Tak taky nevím,co s tím.Jak koukám,nejsem jediná …

      Odpovědět

  16. Thumb up 1 Thumb down 0 Filip
    20.7.2011 v 22:11

    prosím poradíte mi já bych si chtěl koupit telefon samsung galaxi mini ale zajímalo by mě jestli jsou v telefonu hry nebo se musejí stáhnout.předem děkuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Verča
      22.7.2011 v 13:57

      Já myslím, že spíš stáhnout protože v něm žádný hry najít nemůžu, ale mám stejnej dotaz…

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 hanzi
        22.7.2011 v 18:41

        Hry lze stáhnout z marketu .

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Barča
        9.4.2012 v 13:34

        Moje soubory .. hry&motivy .. nejdřív si je musíš stáhnout :))

        Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Cloudy
      12.8.2011 v 16:48

      no teda ja si ho teprve koupim ale v obchode a i v tom mobilu co budu lupovat je na kazdym kusu predinstalovana hra Angry Birds :) takze neim

      Odpovědět

  17. Thumb up 0 Thumb down 0 Verča
    22.7.2011 v 13:38

    ahoj, mám dotaz, jak změním zvuk příchozí sms na svůj vlastní?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 V.K.L.
      18.8.2011 v 10:16

      Ahoj. Najedeš na SMS zprávy a zmáčkneš levý tlačítko ->nastavení->pojedeš až úplně dolů a dáš vybrat vyzváněcí tón. A pokud si chceš nastavit svoji melodii, tak si musíš v Moje soubory->media->audio->notificatons(tu si musíš vytvořit) a do ní vložiš požadovanou melodii.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 karel
        10.1.2012 v 18:23

        Ahoj dík to jediný sem nevěděl

        Odpovědět

  18. Thumb up 0 Thumb down 0 Kraken
    29.7.2011 v 17:16

    cau.ja bych taky rad vedel,jestli jde nejak nastavit vlastni zvuk sms. diky

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 klára
      1.8.2011 v 15:17

      taky me to nejde nebo aspon nevím jak nastavit:(k.

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 V.K.L.
      18.8.2011 v 10:18

      Ahoj. Najedeš na SMS zprávy a zmáčkneš levý tlačítko ->nastavení->pojedeš až úplně dolů a dáš vybrat vyzváněcí tón. A pokud si chceš nastavit svoji melodii, tak si musíš v Moje soubory->media->audio->notificatons(tu si musíš vytvořit) a do ní vložiš požadovanou melodii. V

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Lenka
        29.10.2011 v 12:18

        u tohodle je blbý překlep :-) Tg pro všechny, kt. to nejde, ma tam byt notifications :-D

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Millulinka
          20.11.2011 v 16:09

          Díky moc :-) Dva dny jsem to koumala a nemohla na to přijít! :-) Proč to dělat lehce, když to jde složitě. Ale už to funguje :-)

          Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 mag
        25.12.2011 v 17:02

        díky moc!

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Milda
        3.1.2012 v 22:06

        No jo ,ale co delat kdyz v Moje soubory zadnou slozku media nemam?

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Katty
        3.12.2012 v 16:27

        Máte to tu pěkně popsaný…ale já když sjedu uplně dolu tak tam nemam abych si vybrala vyzv,ton….musim si zvuky na sms stáhnout z marketu a automaticky se mi uloží do výběru melodií v sms :( jinka mi to nejde ani dle vašeho návodu :(

        Odpovědět

  19. Thumb up 0 Thumb down 0 Ika
    29.7.2011 v 22:06

    Ahojte, tí ktorí sa neviete pripojit pomocou kabla, mozte skusit ako ja, ked som len pametovu kartu vlozila do notebooku, nahadzala na nu veci a opat vlozila do mobilu, ziadne stresy s tym ze mi nieco nejde cez kabel.doporucujem :-)

    Odpovědět

  20. Thumb up 0 Thumb down 0 Ika
    29.7.2011 v 22:25

    Ja mam skor otazku, ak na zakladnej obrazovke posuvate dolava obrazovku,tak skace stale cista obrazovka,,,ja som tam pridala nove ale chcem ich prec,ako nato,nevie niekto?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Dan1elocQa
      30.7.2011 v 22:57

      Chod do menu kde si ich pridávala pridrž ich prstom a dole si ukáže odstrániť a iba to presun do toho odstrániť

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Ika
        31.7.2011 v 15:27

        hned ako som to dopisala,,,prisla som nato,ale aj tak vdaka :-D

        Odpovědět

  21. Thumb up 0 Thumb down 0 Dan1elocQa
    30.7.2011 v 22:58

    Prosím mam problém ako si nastavím na vyzvánanie svoj song z galérie už som to skúšala ako aj tu na píšete že ak dohrá ale mne to nejde :-/ nedá sa aj inakšie ?? za odp dík

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Ika
      31.7.2011 v 15:29

      musi to ist,mne to ide, v hudbe,si vypocuj pesnicku ktoru chces za zvonenie,potom stlac lave tlacidlo a nastavit ako zvonenie,,urcite to funguje, ale mne sa aj tak najviac paci Clasical bell :-DDDD

      Odpovědět

  22. Thumb up 0 Thumb down 0 Marek
    31.7.2011 v 11:32

    Dobrý den chci se zeptat jestli se dá nastavit zvuk sms svůj vlastní a jak? Děkuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 MONCA
      1.8.2011 v 22:30

      AHOJ,NEJDE MUSÍŠ SI STAHNOUT PROGRAM V MARKETU

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Marek
        2.8.2011 v 14:15

        A jakej program prosimte?

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
          3.8.2011 v 15:55

          Ahoj zkus tenhle postup na teto stránce funguje už jsem si to udělala. http://www.youtube.com/watch?v=YPsMtjhDxBo a nemusíš nic instalovat.

          Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 křuslík
          16.8.2011 v 15:55

          no Petro, moc jsem to z toho nepochopil, hlavně ten, co to tam předvádí tam má úplně jiné složky :(, jinými slovy jsem to nezvládl

          Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 karel
      10.1.2012 v 18:25

      jde cti a najdes postup ma to tam napsany jak v.k.l ten tam ma postup a funguje to

      Odpovědět

  23. Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
    1.8.2011 v 12:19

    Ahoj, mám paušál a nikde v tomto mobilu nemůžu najít, kolik jsem odeslala SMS a provolala minut. Potřebuju si to kontrolovat. Můžete mi někdo poradit? Díky

    Odpovědět

  24. Thumb up 0 Thumb down 0 MONCA
    1.8.2011 v 22:27

    AHOJ,DÁŠ SI KLAVESNICI A NAHOŘE JE PROTOKOL A TÍM ZJISTÍŠ VOLÁNÍ.JÁ MÁM TAKY PAUŠAL ALE POSÍLÁM SI SMS A PŘIJDE MI ORIENTAČNĚ KOLIK JSEM PROVOLALA A POSLALA SMS.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
      2.8.2011 v 09:35

      Díky :)

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 maroracka
        12.8.2011 v 02:02

        Jinak se dá taky stáhnout klasicky z marketu aplikace jako počítadlo hovorů a sms, já našla Call Meter 3G nebo jen na smsky SMS counter ;)

        Odpovědět

  25. Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel
    1.8.2011 v 22:45

    Zdravim, chtel jsem se zeptat tech co maji s timto telefonem vedsi zkusenosti,porad se mi spoušti nektere nechtene aplikace a to mi ubira zivotnosti baterie jde nejak zamezit samovolnemu spousteni techto aplikaci?jde např. o tyto :Aktualizace softwaru atd. pokud nekdo poradite kontaktujte mne na e-meil:t3st3r@centrum.cz diky predm :)

    Odpovědět

  26. Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
    2.8.2011 v 17:04

    Ahoj Mončo mohla by jsi napsat jak se jmenuje ten program na to přiřazení hudby na sms.Děkuji ti.

    Odpovědět

  27. Thumb up 0 Thumb down 0 Pajja
    4.8.2011 v 13:28

    Ahoj! chci se zeptat, jak velký je jack na sluchátka je to klasická velikost 3,5 nebo menší?? A dál se chci zeptat, zda má smysl kupovat si tento mobil, když nemám internet v mobilu a ani ho nechci? Díky

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
      10.8.2011 v 18:23

      ahoj, klasická sluchátka tam pasují. Já internet v mobilu mám a mobil využívám naplno, bez internetu tam spoustu věcí nefunguje. Myslím si, že tento mobil je dělaný opravdu kvůli připojení na internet, takže jestli potřebuješ telefon jenom na základní funkce, tak je asi zbytečný. Jenom dobře vypadá :)

      Odpovědět

  28. Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
    7.8.2011 v 14:18

    Ahoj Petro, já používám Ringdroid, je v anglině ale maká

    Odpovědět

  29. Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
    7.8.2011 v 14:21

    Kdo poradí, nejdou mi ztahnout fotky z tel. do PC.

    A pro Pajju, na sluchátka je lasika 3,5.

    Odpovědět

  30. Thumb up 0 Thumb down 0 Veronika
    9.8.2011 v 14:13

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, váhám mezi tímto telefonem a telefonem sony ericsson xperia x8.. který byste mi doporučily?děkuji

    Odpovědět

  31. Thumb up 0 Thumb down 0 maroracka
    11.8.2011 v 20:40

    Zdravím, měla bych dotázek na majitele tohohle telefonu ohledně výdrže baterie. Pořídila sem si ho předevčírem a včera jsem ho už nedočkavě zkoumala. Využívala jsem veškerý funkce (foťák, internet – wifi, aplikace, ..) Za včerejšek jsem musela dvakrát nabíjet. Před usnutím jsem kontrolovala baterii (stáhla sem si aplikaci na kotrolu stavu baterky) a bylo tam 69%, ráno už byla zase vybitá. Mobil se vybíjí stejně rychle i když s ním téměř nic nedělám (cca za půl dne je po něm). Máte podobný zkušenosti? Je možný, že se baterie časem „ustálí“ nebo je to nějakej nepovedenej kousek? Díky moc za odpověď, jinak mobil super :)

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
      15.8.2011 v 11:15

      Ahoj, ze začátku jsem měla stejný problém, ale cca. po čtyřech nabití se to ustálilo.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 maroracka
        15.8.2011 v 11:58

        Supr děkuju moc za info, právě mám taky pocit, že se to zlepšuje, tak snad to bude ok :)

        Odpovědět

  32. Thumb up 0 Thumb down 0 Daniela
    12.8.2011 v 12:05

    Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, který telefon je lepší? Zda Samsung galaxy mini nebo LG Optimus one? Ráda bych si pořídila nějaký dotykový mobil do 4 000,- Kč a váhám který. Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Daniela
      12.8.2011 v 17:09

      případně ještě zvažuji Samsung i5800 Galaxy 3. Děkuji

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 kati
      14.8.2011 v 14:30

      já sem spokojená se samsungem

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 kubka
        18.9.2011 v 19:53

        spíše samsung galalxy mini ty co si jmenovala tak mají kámoši a mobili jsou na velkí ….

        Odpovědět

  33. Thumb up 0 Thumb down 0 Cloudy
    12.8.2011 v 16:56

    Velmi pěkná recenze i videa, Všiml sem si že není potřeba mit vlozenou simkartu aby fungoval mobil. taky se chci zeptat jestli se mobil vypne dlouhym pridrzenim toho bocniho tlacitka, a hlavne ..::- je potreba mit pripojena sluchatka k mobilu aby fungovalo radio?!-: taky bych se chtel zeptat jestli podporuje HD hry? to je asi vsechno :) prosim odpovezte nekdo

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 kati
      14.8.2011 v 14:29

      ahoj .. sluchátka musí být připojena pokud chceš aby hrálo rádio, pomocí bočního tlačítka se mobil bud vypne nebo uzamkne klávesnice , a HD hry podporuje ale v mobilu není jawa hry se musejí ztahnout z marketu .. stahují se zdarma a sou tam velmi dobré hry :)

      Odpovědět

  34. Thumb up 0 Thumb down 0 lana
    13.8.2011 v 13:04

    ahoj, mohol by mi, prosim,niekto poradit, ako nastavim swype klavesnicu? skusala som to cez Nastavenia–> Jazyk a klavesnica–>Swype Swype nastavenia. avsak ked som sa vratila na pisanie spravy, klavesnica swype nastavena nebola. zrejme je k nastaveniu potrebny este nejaky krok? dakujem za odpoved!

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 lana
      13.8.2011 v 13:17

      helped myself:)

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Cloudy
      13.8.2011 v 15:33

      mas to v jednom videu ;)

      Odpovědět

  35. Thumb up 0 Thumb down 0 zdena
    13.8.2011 v 17:08

    Taky se mi dost rychle vybíjí…Musim ho denně nabíjet.Ale že by se mi vybíjel když ho nepoužívám to zrovna říci nemohu,ale protože používám ten internet často tak ráno mám plně nabito přes den normálně píšu volám sem na netu a večer zas musím nabíjet…=(

    Odpovědět

  36. Thumb up 0 Thumb down 0 Barbora
    13.8.2011 v 17:27

    Dobrý den mám prosbu kolik megapixelů u fotoaparátu má tento mobil ? Předem moc děkuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 kubka
      18.9.2011 v 19:54

      3.2megapixelu

      Odpovědět

  37. Thumb up 0 Thumb down 0 kati
    14.8.2011 v 14:25

    ahoj já ten mobil mám má 3 megapigely já sem s mobilem celkově spokojená

    Odpovědět

  38. Thumb up 0 Thumb down 0 Thomasss
    14.8.2011 v 17:21

    chtel bych se zetat jaksi nastavit písničku z přehravače když v nastavení pod tonama to není ajak se tvori složky jednotlive na hudbu obrazky atak a vte galerii seto dá upravit jakty mam tam videa a obrazky dohromady nechápu jak nato diky za radu

    Odpovědět

  39. Thumb up 0 Thumb down 0 cipuli
    14.8.2011 v 19:09

    ako treba stiahnuť mapy do navigácie (galaxy mini)

    Odpovědět

  40. Thumb up 0 Thumb down 0 gakac
    15.8.2011 v 13:32

    Chtěla bych se zepta na takou banální, ale pro mě zásadní věc. Jam mám vymazat kontakty z telefonu. Jak uložit kontakty v příručce je, ale jak je odstranit, ne. Dále mám ještě jednu otázku. Když jsem si četla Vaše příspěvky, psali jste o hrách v mobilu. Já jsem tam žádné přednastavené hry od výrobce nenašla. Předem děkuji za odpověď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 jezinka
      24.4.2012 v 14:14

      V kontaktech přidržíš prst na kontaktu, který chceš odstranit a otevře se menu s nabídkou, kde je i možnost „odstranit“ :-)

      Odpovědět

  41. Thumb up 0 Thumb down 0 Marek
    15.8.2011 v 21:25

    Dobrý den chci se zeptat jak funguje internet v zahraničí? Rakousko,Slovinsko atd.. Wifi je zdarma? A kdyz mám ten placenej od o2 tak to je jak? Děkuji za rychlou odpověd.

    Odpovědět

  42. Thumb up 0 Thumb down 0 Martin
    16.8.2011 v 04:48

    Zdravím, lze nějak vypnout neustálé stahování a synchronizaci dat? Vypnul jsem totiž synchronizace, ale stále se spouštějí samovolně některé aplikace. U předplacené karty je to dost nepříjemné. Díky za radu.

    Odpovědět

  43. Thumb up 0 Thumb down 0 křuslík
    16.8.2011 v 17:56

    Zdravím, neví někdo jak se jmenuje program, díky kterému si uložím jako vyzvánění pro sms a alarm svou vlastní písničku a kde se tento program dá stáhnout. Díky za odpo.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 V.K.L.
      18.8.2011 v 10:32

      Není k tomu potřeba program, jen to dát do určté složky. A to: Moje soubory(SDkarta)->media->audio->(pro sms složka NOTIFICATIONS a pro budík ALARMS. Pokud tam ty složky nemáš, vytvoříš je tak, že na tý melodii podržíš chvilku prst a dáš PŘESUN a pak jedeš podle návodu co jsem napsala nahoře. Pokud tam ta složka nebude tak při tom přesunu se nahoře objeví panel kde je napsáno +VYTVOŘIT SLOŽKU a pojmenuješ ji tak, jak jsem psala nahoře. :) V

      Odpovědět

  44. Thumb up 0 Thumb down 0 jarda
    16.8.2011 v 19:48

    Zdravím, neví někdo jak se jmenuje program, díky kterému si uložím jako vyzvánění pro sms a alarm svou vlastní písničku a kde se tento program dá stáhnout.\ a dá se nastavit ke každému kontaktu jiné vyzvánění Díky za odpo.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 křuslík
      17.8.2011 v 11:01

      ke každému kontaktu se dá přiřadit jiné vyzvánění, já to udělal přímo v kontaktech – upravit kontakt.

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 V.K.L.
      18.8.2011 v 10:34

      Není k tomu potřeba program, jen to dát do určté složky. A to: Moje soubory(SDkarta)->media->audio->(pro sms složka NOTIFICATIONS a pro budík ALARMS. Pokud tam ty složky nemáš, vytvoříš je tak, že na tý melodii podržíš chvilku prst a dáš PŘESUN a pak jedeš podle návodu co jsem napsala nahoře. Pokud tam ta složka nebude tak při tom přesunu se nahoře objeví panel kde je napsáno +VYTVOŘIT SLOŽKU a pojmenuješ ji tak, jak jsem psala nahoře. U těch kontaktů to jde, jak to psal křuslík, ale musejí být uložený v telefonu nikoli na SIMkartě.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 křuslík
        19.8.2011 v 09:28

        takže si tam jen vytvořím ty složky a pak bych to měl najít v té nabídce pro sms a budík ju. Díky moc, zkusím to.

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 křuslík
          19.8.2011 v 10:57

          tak jsem tak udělal a opravdu to funguje. Nevěřil jsem tomu. Děkuji :)

          Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Havran
        12.9.2011 v 19:51

        Jj,funguje :-)

        Odpovědět

  45. Thumb up 0 Thumb down 0 dado
    17.8.2011 v 16:17

    neviete neaky program,cez ktory sa posielaju mms neviete neaky s marketu? dakujeeem za skoru odpoved !!!

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 dado
      17.8.2011 v 17:10

      uz mam kde mozem posielat mms aj sms dam link https://market.android.com/publish/images/PAAAAPHam8chK8iB8L9bDxsuh2OnV0z4YUyVOb-3-yEMrUc-xo8KFztq-Fykx098f_Ae9kx3VAwSmSrOro8F2VTwPeQAzfqVadYzWCG6VPb4qqIsKKVVO3S-z1nz.png toto je s pocitaca zatial

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 dado
        17.8.2011 v 17:12

        sorry to je len obrazok ale dajte si do marketu save mms

        Odpovědět

  46. Thumb up 0 Thumb down 0 dado
    17.8.2011 v 19:15

    neviete ci funguju tie mms na orange co si tam instaujete dakujeem za skoruuuuuuuuuu odpoved !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Odpovědět

  47. Thumb up 0 Thumb down 0 Monika
    18.8.2011 v 22:06

    Dobrý den, chci se zeptat. jsou na samsung galaxy mini hry..? .. a dají se někde stáhnout zadarmo ..??? děkuji za odpoved

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Havran
      12.9.2011 v 19:45

      https://market.android.com/

      Odpovědět

  48. Thumb up 0 Thumb down 0 Vlastimil
    23.8.2011 v 10:09

    Dobrý den, může mi někdo poradit jak využívat stánku O2 Active, kterou jsem využíval na starém mobilu zdarma? Tady totiž, když zakážu datové pakety, tak mi nepustí tuto stránku, ale když je povolím tak mi strhává peníze každý den i když jinak net v mobilu nevyužívám.

    Odpovědět

  49. Thumb up 0 Thumb down 0 tukak
    24.8.2011 v 22:24

    Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu když totiž připojím mobil do počítače pomocí adaptéru tak se akorát začne nabíjet a hlasí my to že nemám instalační cd jak tomám vyřešit děkuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 petra
      31.8.2011 v 16:44

      stáhnout si samsung kies-píšou to i v příručce na poslední stránce.:-) taky jsem u toho zuřila,než jsem si to přečetla :-)

      Odpovědět

  50. Thumb up 0 Thumb down 0 kika
    25.8.2011 v 07:23

    prosím vás ako mám nastaviť aby ikony v menu (stiahnuté hry a aplikakácie) po vypnutí telefónu ostali tak ako som ich nastavila ja, keď telefón vypnem tak sa mi poprehadzujú :/ ďakujem :)

    Odpovědět

  51. Thumb up 0 Thumb down 0 sisa
    26.8.2011 v 18:40

    poradíte mi … ked si chcem dať z počítaču cez usb kábel pesničky tak mi vypisuje že niečo zlyhalo… čo mám s tým robiť ?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Barča
      9.4.2012 v 13:46

      Už vím že nejsem sama .. :) taky mi to docela štve

      Odpovědět

  52. Thumb up 0 Thumb down 0 dzejny
    27.8.2011 v 16:30

    chci se zeptat.. když otevřu telefonní seznam tak se mi tam ukazujou kontakty co mam na facebooku a nevim jak to udelat abych tam mela zase jen telefonni seznam lidi co na fb nemam.

    Odpovědět

  53. Thumb up 0 Thumb down 0 křuslík
    28.8.2011 v 09:11

    potřebuju poradit. Jsem na internetu přes Wifi, což maká dobře a telefon mi nabídně, abych stáhl aplikaci facebook na android. Když to chci instalovat, tak telefon chce, abych si vytvořil nejprve účet na googlu. Neví někdo jak to obejít. Díky za odpověď

    Odpovědět

  54. Thumb up 0 Thumb down 0 Cloudy
    28.8.2011 v 18:46

    telefon se mi seká, zamrzá, hází to chyby. je pomalej. celkem se u nejakejch her seka a zejtra ho du vratit. pockam si a koupim si HTC Sensation :)

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Havran
      12.9.2011 v 19:42

      Tjn,určitě ti ho budou reklamovat,protože se ti tam sekaj hry…kup si PSP a ne telefon. Šlape v pohodě,zatim spokojenost.

      Odpovědět

  55. Thumb up 0 Thumb down 0 petra
    31.8.2011 v 16:41

    KDO MI PROSÍM PORADÍ NA GALAXY MINI,KDYŽ PÍŠI SMS TAK TO MÁ JEN 62 ZNAKŮ.A DALŠÍ UŽ MI TO PÍŠE JAKO DRUHÁ SMS.SE NEDOPLATÍM ZA SMS,KDYŽ TO TAK PŮJDE dál.

    Odpovědět

  56. Thumb up 0 Thumb down 0 Terina
    4.9.2011 v 11:56

    Zdravím, chtěla bych se zeptat. Už mám galaxy mini pár dní a do teď jsem nenašla hry a na internetu bylo, že hry jsou k dispozici. Díky za odpověď :P

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 KatusQa
      19.11.2011 v 07:52

      Jo, jsou k dispozici, ak si je stahnes z Android Marketu alebo Samsung Apps… ;-D

      Odpovědět

  57. Thumb up 0 Thumb down 0 Coco9
    5.9.2011 v 20:27

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně internetu.Galaxy Mini je můj první smartphone s internete který se mi hned od prvního dne nechtěl spustit a měla jsem i problémy se signálem,po první reklamaci mi šel iternet pouze cca 9-10 hodin a poté zase nešel ,po druhé reklamaci šel opět pouze 3 dny a přidala se i rychle vybitá baterie a i to při běžném používání ,když sem byla reklamovat potřetí, mobil mi vyměnimi.Dnes je to týden co ho mám vyměněný a stále ho musím každý den nabíjet a navíc mi znovu přestal fungovat internet,mobil sem tedy vypla a vydělala simkartu a znovu vložila zpět ale když sem mobil zapla naskočil pouze jako bez simkarty i když byla vložena v mobilu a správně , tuto akci sem zopakovala nejmíň 4krát ale simkartu mi stále nevzal.Děkuji za odpověď =)

    Odpovědět

  58. Thumb up 0 Thumb down 0 Natálka
    5.9.2011 v 21:13

    Dobrý den,taky jsem měla problém ze MMS.Dá se to vyřešit jedině tak že si člověk musí zapnout internet v mobilu pak to jde,ale je to drahé.Tak jedině si aktivovat internet na den a pak je to ok.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 křuslík
      6.9.2011 v 14:09

      ahoj, hale mě jdou ty MMS úplně normálně, jenom jsem si to nastavil podle operátora. Odesílám a přijímám MMS úplně normál. dříve jsem měl LG Viewty a MMS mi také nešly, ano v O2 nevěděli co s tím, ale u Galaxy Mini je to úplně v pohodě.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Aneth
        14.10.2011 v 11:38

        Ahoj, jen bych se chtěla zeptat jestli tomu rozumim správně – jdou ti mmsky i když máš vypnutý internet od operátora? Mně to totiž nejde, tak jsem myslela že bych musela aktivovat ten jejich drahý internet a to bych dost nerada…díky, hezkej den

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0 Marmik
          2.11.2011 v 23:37

          Zdravím Aneth, nějaký čas jsem operátorovala u O2, takže je to tak: datové služby musíš mít povolené pro MMS (pro Internet můžou být i tak blokované, je tam jiný acces point – přístupový bod). Nepotřebuješ si k tomu aktivovat placenou službu internetu v mobilu. Potřebuješ k tomu mít jen nastavení v mobilu a povolené ty MMS služby.

          Odpovědět

  59. Thumb up 0 Thumb down 0 Ivanka
    11.9.2011 v 14:26

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Chtěla bych jinou melodii pro příchozí sms, je to možné?Nejsem z toho to tam dostat..děkuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Havran
      12.9.2011 v 19:55

      Přečti si příspěvky o kousek vejš :-)

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Ivanka
        13.9.2011 v 08:29

        Díky už to mám :-)

        Odpovědět

  60. Thumb up 0 Thumb down 0 Alda
    11.9.2011 v 18:16

    Dobrý den,nevím proč,ale přestalo mi fungovat Wi-Fi.Kliknu na ikonu Nastavení-Bezdrátové sítě-Nastavení Wi-Fi a na horním řádku Wi-Fi to píše Připojování a hned na to „Odpojeno“! Tož nevím. Přitom to fungovalo super.Příjem taky mám. Nevíte co jsem kde špatně pomačkal či odpojil? Děkuji.

    Odpovědět

  61. Thumb up 0 Thumb down 0 Vratas
    13.9.2011 v 19:38

    Mohl by mi nekdo pomoci ? jednou jsem posilal MMS a ted kdyz chci napsat SMS tak to furt posila MMS a v mobilu jsem vubec nenasel nejake prepinani

    Odpovědět

  62. Thumb up 0 Thumb down 0 Mirek
    14.9.2011 v 16:38

    Dobrý den,umí telefon fungovat bez sim karty i přes wi-fi? Rozhoduji se zda Samsung Gal. Mini nebo SE xperia8.Každý má své plus a mínus.Poradí někdo? Děkuji.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 věrka
      21.9.2011 v 17:44

      s tím fungováním vám neporadím, ale narovinu vám řeknu, abyste si pořídil samsung protože SE xperia8 jsou strašně poruchové telefony

      Odpovědět

  63. Thumb up 0 Thumb down 0 Jana
    16.9.2011 v 21:28

    Dobrý den,chci se zeptat proč když vyfotim fotografii nikde se mi neuloží?Lámala sem si s tím hlavu,ale pak sem to vzdala.Jenže fotoaparát je celkem důležitej.Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Marmik
      2.11.2011 v 23:39

      Zdravím, já jsem svoje vyfocené fotky našla přímo v galerii.

      Odpovědět

  64. Thumb up 0 Thumb down 0 Nikola
    17.9.2011 v 12:43

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tento telefon reaguje na gelové nehty? Předem děkuji za odpověď

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
      18.9.2011 v 00:28

      Dobrý den, telefon má kapacitní displej, proto reaguje pouze na plošky prstů, nikoliv na hroty, nehty, atd. Bohužel většina dnešních telefonů už má kapacitní displej, naopak od rezistivního se ustupuje.

      Odpovědět

  65. Thumb up 0 Thumb down 0 JULINKA
    18.9.2011 v 21:14

    Dobrý den,mám galaxy mini teprve 4 dny,a pravidelně se mi okolo 17 h mob vypne:-(( prosííííím co s tím??je to někde v mob nastavené??a kde??nebo mám dát mob na reklamku??jinak funguje dobře,ale toto mne štve.
    Dík za radu,Julinka
    Stenclova.J@email.cz

    Odpovědět

  66. Thumb up 0 Thumb down 0 JULINKA
    18.9.2011 v 21:16

    Dobrý den,mám galaxy mini teprve 4 dny,a pravidelně se mi okolo 17 h mob vypne:-(( prosííííím co s tím??je to někde v mob nastavené??a kde??nebo mám dát mob na reklamku??jinak funguje dobře,ale toto mne štve.
    Dík za radu,Julinka

    Odpovědět

  67. Thumb up 0 Thumb down 0 Tony
    19.9.2011 v 22:17

    Koupili jsme ho tatikovi k narozeninám a dalších sedm dní se o něj tahala celá rodina, kdo si s ním bude chvilku hrát. Všichni totiž máme cca 6 – 9 let staré mobily a třeba já se svou Motorolou d520 tomuhle nemůžu vůbec uvěřit… :-)) No jsme z něj prostě nadšení, no. Ikdyž jednou už se nám ho povedlo zasukovat na černou obrazovku a v rámečku z hvězdiček napsanou hlášku RAMDUMP Arm9, nebo tak nějak… :-) Jistě existují i lepší stroje a dost možná má tenhle řadu nedostatků, no ale jak říkám – podle nás je to prostě bomba, a za 14 dní mě nenapadá, co víc bych ještě mohl po mobilu chtít (snad jen o kapku větší displej teda…). Myslím samozřejmě stav, kdy jsem s ním v dosahu WiFi sítě (net od operátora nepoužíváme), bez internetu má dvacetinovou užitečnost…

    Odpovědět

  68. Thumb up 0 Thumb down 0 Tereza
    20.9.2011 v 15:16

    Dobrý den, jak změním nastavení ekvalizéru v MP3 přehrávači? Zkoušela jsem lozit v telefonu všude možně a pořád to nemůžu najít.
    Díky za odpověď

    Odpovědět

  69. Thumb up 0 Thumb down 0 věrka
    21.9.2011 v 18:23

    pusť si písničku v přehrávači,pak levé tlačítko, v menu nastaveni a tam už je ekvalizér

    Odpovědět

  70. Thumb up 0 Thumb down 0 barunka
    21.9.2011 v 19:55

    ahojte,chtěla bych sa zaptat..chcu si stáhnuť nejaků aplikaci ze stránky https://market.android.com/ jenže mě to pořád hlásí -K tomuto účtu není přidružen žádný telefon se systémem Android. Přihlaste se prosím pomocí jiného účtu jak to mám udělat?účet mám ale dál už nevím :-(

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Luboš Srb
      22.9.2011 v 17:24

      Dobrý den, zkuste nejprve stáhnout nějakou aplikaci přes telefon, tedy připojit se na Android Market rovnou z telefonu. Kdyby to nešlo, tak pak pomáhá obnovení továrních dat, což se provádí v nastavení->soukromí->obnovit tovární data, a následně po restartu telefonu znovu zadat svůj účet u Googlu. Emailový účet musí být skutečně u Googlu, nelze používat email například od Seznamu apod.

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Havran
      2.10.2011 v 19:28

      Musíš si založit účet na googlu,pak můžeš stahovat přímo v telefonu,nebo přes kabel z PC.

      Odpovědět

  71. Thumb up 0 Thumb down 0 daniel2006
    22.9.2011 v 17:07

    Dobrý den prosím vás měl bych ten samý dotaz co barunka a taky ten sám problém.prosím kdyby mohl někdo poradit,prosím napiste,nebo na cavaleraDaniel@seznam.cz .dík

    Odpovědět

  72. Thumb up 0 Thumb down 0 baff
    23.9.2011 v 22:03

    menší dotaz, je v Samsungu galaxy mini GPS zdarma??
    bo jak sem to zkoušel musel jsem mít zaple DATOVÉ PAKETY jinak GPS nejde a při zaplých paketach se hned strháva kredit za připojeni… děkuji

    Odpovědět

  73. Thumb up 0 Thumb down 0 Terka
    24.9.2011 v 12:22

    Ahoj prosím, chtela bych poradit co znamena 3G? mam to na display na vrchni liste vedle baterie.. jak to mam zrusit? prosim poradte?.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Havran
      2.10.2011 v 19:24

      Datové sítě,když podržíš tlačítko na pravém boku tel.,vyskočí pár možnosí,tam je vypneš a zase zapneš.

      Odpovědět

  74. Thumb up 0 Thumb down 0 anez
    2.10.2011 v 16:54

    AHOJ chtěla bych se zeptat jak najdu hry

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Havran
      2.10.2011 v 19:06

      V telefonu nejsou…koukni na android market.

      Odpovědět

  75. Thumb up 0 Thumb down 0 Vašek
    9.10.2011 v 13:19

    Prosím vás poradte mi někdo koupil jsem si Samsung Galaxy mini zaregistroval jsem se na stánce Android Market ale nemůžu nic stáhnout skočí mi tam tahle hláška…K tomuto účtu není přidružen žádný telefon se systémem Android. Přihlaste se prosím pomocí jiného účtu. Nevím co s tím děkuju

    Odpovědět

  76. Thumb up 0 Thumb down 0 tina
    13.10.2011 v 21:23

    Dobrý deň,
    rozhodujem sa medzi samsungom galaxy mini a orange san francisco môžte mi poradiť ktorý je lepší

    Odpovědět

  77. Thumb up 0 Thumb down 0 David Sram
    17.10.2011 v 12:00

    Dobry den,ma Galaxy mini Google navigaci jako napriklad Xperia play ?:) btw vim ze na marketu jsou jine viz . Waze..deluju..

    Odpovědět

  78. Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
    17.10.2011 v 14:41

    Ano, Google mapy I navigaci ma.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel koukal
      25.12.2011 v 10:28

      Dobrý den rád bych se zeptal jestli je navigace zadarmo?

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Barča
        9.4.2012 v 13:49

        Myslím že to jde přes Wifi . Takže jo :)

        Odpovědět

  79. Thumb up 0 Thumb down 0 michal
    19.10.2011 v 19:15

    zdravym dneska jsem si poridil samsung galaxy mini :-) a nevim jak dostat obrazek nebo fotku napozadi kdyz ji tam dam tak je to nejak divny zveteni.co s tim ? neni to v normalni velikosti nebo nevim co tim

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 jezinka
      24.4.2012 v 14:18

      Ta fotka se roztáhne přes všechny strany, proto to pak vypadá jako že je roztažená.

      Odpovědět

  80. Thumb up 0 Thumb down 0 mishena
    24.10.2011 v 11:44

    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat jestli je u tohoto telefonu možný pozdější upgrade na android 2.3 gingerbread. Díky.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Dominik
      24.10.2011 v 16:35

      Samsung Galaxy mini může být upragován na 2.3.(něco).
      Ale u někoho se vyskytl problém,že to nešlo tak ho museli vyměnit.Jináč se to dělá myslím přes Samsung Kies(nebo v mobilu),ale nejsem si na stopro jistý,možná to jde více způsoby.

      Odpovědět

  81. Thumb up 0 Thumb down 0 Lenka
    27.10.2011 v 14:05

    Dobrý den, chci se zeptat jestli má telefon opravdu PDF prohlížení a prohlížení office dokumentů? děkuji za odpověď

    Odpovědět

  82. Thumb up 0 Thumb down 0 Lenka
    28.10.2011 v 11:16

    Prosím poraďte jakou a kde stahnout nějakou navigaci, chci jet do zahraničí a připojování k intrnetu, což je normálně nutností je dost drahá záležitost.

    Odpovědět

  83. Thumb up 0 Thumb down 0 psneo
    30.10.2011 v 13:13

    Zdravim vsechny tak jak ctu recenzi tak s tim to tel. jen samy problem urcite si ho nekoupim.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 KatusQa
      19.11.2011 v 07:59

      Velmi dulezity komentar fakt ;-D -.-

      Odpovědět

  84. Thumb up 0 Thumb down 0 Honza
    1.11.2011 v 23:51

    Zdravim, chci se zeptat. Da se nejak vypnout diakritika u klavesnice swype? Nechci aby tam byla diakritika kdyz touto klavesnici pisi SMSky.
    Diky

    Odpovědět

  85. Thumb up 0 Thumb down 0 stan
    9.11.2011 v 11:18

    jak odstraním vlastně uloženou melodii ve složce nastavení do vyzváněcích tónů telefonu, když byla přiřazena jako vyzvánění ze složky hudba, kde jsem ji uložil po stáhnutí z PC.
    díky za pomoc

    Odpovědět

  86. Thumb up 0 Thumb down 0 hanka
    9.11.2011 v 15:20

    ahoj, nevíte, proč se mi neuloží natočená videa do mobilu? v brožurce je psáno, že fotoaparát možná nebude správně nahrávat videa na paměťovou kartu s nízkou přenosovou rychlostí.. mam paměťovou kartu, která byla k telefonu – micro 2GB.. můžete mi někdo poradit, prosím?

    Odpovědět

  87. Thumb up 0 Thumb down 0 kondor
    10.11.2011 v 10:36

    pomozte mi s pripojenim usb

    Odpovědět

  88. Thumb up 0 Thumb down 0 kondor
    10.11.2011 v 10:37

    prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

    Odpovědět

  89. Thumb up 0 Thumb down 0 Hanča
    12.11.2011 v 09:06

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na psaní zprávy. Klasická zpráva by měla být dlouhá nějakých 160 znaků, ale já napíšu nějakých 60 a už mi to píše že mám druhou zprávu, někdy se to neukáže vůbec a pak najednou 3. přitom to odpovídá jedné na jiném mobilu. poradíte co s tím? Díky

    Odpovědět

  90. Thumb up 0 Thumb down 0 Jan
    15.11.2011 v 15:15

    Potřebuji poradit jak dostat do telefonu SAMSUNG GALAXY MINI aplikaci jízdního řádu MHD, který jsem stáhnul ze stránek dopravce a soubor má koncovku .jar. Je to asi program v JAVĚ, který v telefonech z firemním softwarem funguje, ale v tomto novém telefonu s ANDROIDEM nejde spustit.
    Děkuji za návod k zprovoznění tohoto programu.

    Odpovědět

  91. Thumb up 0 Thumb down 0 david
    21.11.2011 v 20:05

    mam ten to telefon a chtel bych do nej navigaci zdarma kde to mam stahnout dekuji

    Odpovědět

  92. Thumb up 0 Thumb down 0 david
    21.11.2011 v 20:06

    chtel bych do nej neaky hra kde je mam stahnout

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 jiří Menčl
      27.12.2011 v 15:19

      musíš to stáhnout na položce v telefonu MARKET.jsou tam hry placené i zdarma a stáhneš tam vše potřebné do mobilu,papa

      Odpovědět

  93. Thumb up 0 Thumb down 0 Jaromir
    23.11.2011 v 11:14

    Dobry den. Kdyz pisu SMS, tak po delce 3 SMSek se to automaticky prepne na MMSku. Nevite jak to prepnout zpet? Chci napsat SMSku slozenou treba z 5ti sms, ale nejde to. Po 3 to automaticky udela z sms mmsku….pekne debilni. Jde s tim neco udelat?

    Odpovědět

  94. Thumb up 0 Thumb down 0 Jaromir
    23.11.2011 v 11:19

    Dobry den. Kdyz pisu SMS, tak po delce 3 SMSek se to automaticky prepne na MMSku. Nevite jak to prepnout zpet? Chci napsat SMSku slozenou treba z 5ti sms, ale nejde to. Po 3 to automaticky udela z sms mmsku….pekne debilni. Jde s tim neco udelat?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Robert
      4.2.2012 v 03:06

      V nastavení sms si to můžeš prodlouži na kolik chceš znaků.Jen trochu uvažuj že 4 sms vyjdou dráž než 1 mms

      Odpovědět

  95. Thumb up 0 Thumb down 0 martin
    24.11.2011 v 08:28

    Zdravím.Před 14 dny jsem si uzavřel povinné ručení u ČESKÉ POJIŠŤOVNY a slíbili mi,že k tomu dostanu SAMSUNG GALAXY MINI … Když jsem si,ale o něm přečetl recenzi,tak mě přešla chuť ho vůbec používat.To je opravdu tak špatný?Na SMS či MMS se neptám,ale co takhle GPS NAVIGACE?To musím býti dopravdy pořád připojen k internetu,abych tu navigačku mohl používat?Jestli je to pravda,tak se na to vyprdnu a za tu cenu si koupím normální navigačku.Díky za jakoukoliv odpověď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
      26.11.2011 v 11:52

      Ja nevi jaky je ale na nekterych stranchach jsem si precetla ze je dobry :-) ja mam lg a podle me tenhle mobil je o hodne lepsi :-)

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
        26.11.2011 v 11:53

        Ale pokut nejses na slozity mobily s hodne okinkama a obrazovkama tak asi neni moc pro tebe :-(

        Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 jiří Menčl
      27.12.2011 v 15:22

      stáhneš jiné mapy a pak jedeš už jen přes GPS

      Odpovědět

  96. Thumb up 0 Thumb down 0 Martin
    25.11.2011 v 19:54

    Omylem jsem jsi vypl 3G sít‘ jak ji mám znovu zapnout?

    Odpovědět

  97. Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
    26.11.2011 v 11:41

    Ahoj chci se zeptat jestli je tenhle mobil fakt tak blbi jak rikate? A predevsim se chci zeptat jestli tam dou pehravat filmy mpg4 prosim odepiste mi :-)))

    Odpovědět

  98. Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
    26.11.2011 v 11:50

    Dobry uz jsem si to nasla :-)

    Odpovědět

  99. Thumb up 0 Thumb down 0 Martin
    26.11.2011 v 20:56

    Dobrý den, dal jsem svoji SIM kartu do nového mobilu a v něm se žádné kontakty neobjevily, prohledal jsem celý telefon a nemůžu je najít. Prosím pomozte… Dík

    Odpovědět

  100. Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
    27.11.2011 v 09:49

    Dobry den, musite je v nastaveni kontaktu zvolit. Standardne se zobrazuji ty z vaseho prihlaseneho uctu.

    Odpovědět

  101. Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
    27.11.2011 v 09:54

    Dobry den, Google mapy jsou urceny na pouziti online. Offline to jde taky, kdyz si oblast ulozite do pameti. Nelze vsak takto mit celou CR. Kdyz si stahnete jiny navigacni software s mapami, tak byt online pak nemusite. Zkuste ted treba Route 66 s mesicni plnou verzi zdarma, psali jsme o ni v patek. Pripadne Sygic treba.

    Odpovědět

  102. Thumb up 0 Thumb down 0 Kuba
    28.11.2011 v 23:05

    Dobý den. Nemůžu se rozhodnout mezi Samsung galaxy mini a Nokia C5-03. Může mi někdo poradit?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Tomáš
      20.7.2012 v 17:20

      čau je lepší Samsung galaxy mini

      Odpovědět

  103. Thumb up 0 Thumb down 0 palino
    6.12.2011 v 23:35

    Dobrý deň. Ja by som sa chcel len opytat, či stojí za to si ho kupit alebo nie. Vďaka za odpoveď.

    Odpovědět

  104. Thumb up 0 Thumb down 0 Bára
    8.12.2011 v 16:50

    mám deaktivovanou datovou sít, nevim jak se mi to povedlo..nejdou mi posílat sms ani volat.. jak jí mám aktivovat prosím?? díky

    Odpovědět

  105. Thumb up 0 Thumb down 0 Michal
    15.12.2011 v 19:24

    Dobry den mam dotaz jak prirazdim samsung galaxi y ke kontatku vyzvaneci ton a fotku dekuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 jiří Menčl
      27.12.2011 v 15:24

      musíte mít kontakt uložen v telefonu.Pokud je uložen na simkartě,tak to nejde udělat

      Odpovědět

  106. Thumb up 0 Thumb down 0 Dárius
    17.12.2011 v 16:38

    Prosím vás, chcem sa opítať či na tom mobile sú stopky a časovač a keď áno tak kde. Ďakujem.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
      17.12.2011 v 17:54

      Dobrý den, měl byste je najít pod aplikací Hodiny v menu telefonu

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Dárius
        19.12.2011 v 20:56

        Ďakujem.

        Odpovědět

  107. Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel koukal
    25.12.2011 v 11:49

    Je navigace zradma?

    Odpovědět

  108. Thumb up 0 Thumb down 0 Dotaz
    26.12.2011 v 14:35

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde je v samsungu galaxy mini budík, nemůžu ho najít. Ani v manuálu to není. Je tam vůbec? :D

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Seby
      2.1.2012 v 20:23

      Budík v telefonu je. Menu-> Hodiny-> vlevo dole je ikonka budíku (po otevření se objeví nastavení času buzení):)

      Odpovědět

  109. Thumb up 0 Thumb down 0 Frodo
    26.12.2011 v 19:54

    Dobrý den.Chcel by som sa spýtať, že prečo mi nechce pripojiť telfon na orange? mam kartu orange a bols om dnes v rakúsku prišiel som na Slovensko a zrazu mi tam píše „Len tiesňove volania“ s intenzita signalu“paličky“ funguju ale nejde mi volať…ďakujem

    Odpovědět

  110. Thumb up 0 Thumb down 0 vojta356
    27.12.2011 v 16:45

    ahoj já vůbec nevim jak se mam připojit k internetu v mobilu nejdeme mi to i když mám zaplou wi-fi a nevim jak to mam opravit poradíte mi prosím ?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Robert
      4.2.2012 v 02:58

      To může být víc věcí.Když máš zaplé wifi tak musí být i nezakódovaný wifi signál v okolí aby si se na něj připojil.Pak můžeš mít internet od operátora a to musíš mít zaplacené a pak musíš mít povolené datové pakety.Pak jen klepneš na ikonu internet a připojí se sám.

      Odpovědět

  111. Thumb up 0 Thumb down 0 Veronika
    27.12.2011 v 20:21

    Dobrý večer, chtěla bych se prosím Vás zeptat, kde najdu v mobilu Samsung Galaxi mini SMS – koncepty. Protože jakmile najedu do obálky, zobrazí se mi pouze již přijaté zprávy a kolonka na psaní zprávy nové. Moc děkuji za odpověď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Seby
      2.1.2012 v 20:31

      Když píšete zprávu a např. zmáčnete tlačítko pro návrat zpět(šipku) tzn. že vypnete editor s rozepsanou sms. Objeví se upozornění o tom, že se zpráva uložila do konceptů. Poté ji naleznete po zobrazení obálky mezi přijatými zprávami. Vedle té rozepsané je červeně napsáno Návrh. :)

      Odpovědět

  112. Thumb up 0 Thumb down 0 kači
    4.1.2012 v 21:34

    dobry večer chcci se zeptat jak odstranim stahnuté složky přes market

    Odpovědět

  113. Thumb up 0 Thumb down 0 Alex
    5.1.2012 v 19:49

    Zdravím :) Včera nám přišel od České Pojišťovny Galaxy mini. Všechno zatím v pohodě, jen by mě zajímalo, jestli jdou v galerii nějak přidat složky. Když jsem si z počítače přes Samsung Kies dávala obrázky do mobilu, vytvořilo mi to pouze složku ‚Fotoaparát‘ kam se mi ukádají i fotky.
    Díky za odpověď nějaké dobré duši :)

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Martin
      6.1.2012 v 18:51

      Nazdar. Složky si po připojení telefonu k pc můžeš tvořit přímo v telefonu na microSD kartě. Pokud v nich budou fotky či videa, telefon je automaticky zobrazí. Kies moc nemusím, s telefonem komunikuji přes průzkumníka a po připojení telefonu k PC se zobrazí přímo okno Otevřít složku telefonu.
      takže tak..

      Odpovědět

  114. Thumb up 0 Thumb down 0 Míša
    5.1.2012 v 20:16

    Ahoj, mám problém. Dostala jsem tento telefon a moc s ním ještě neumím. Chtěla bych si z pc na paměťovou kartu něco nahrát, ale neustále mi to hlásí, že nemám oprávnění. Proč?

    Odpovědět

  115. Thumb up 0 Thumb down 0 Lucie
    7.1.2012 v 01:15

    Ahoj, mám problém. Dostala jsem tento mobil a neumím ho moc ovládat. A nechtěně jsem si přepnula klávesnici na swype a nevím jak to vrátit zpět. Děkuji.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Mikee
      18.2.2012 v 12:15

      To je lehké, stačí, když si budete držet cca na 3 vteřiny na textové pole, pak se Vám zobrazí možnost a vy si zvolíte klávesnici Samsung a je to! :)

      Odpovědět

  116. Thumb up 0 Thumb down 0 andy
    8.1.2012 v 08:32

    Dobry den,mam takovy mensi problem. Nejde mi se pripojit na internet – pokazde se tak na vterinu,dve ukaze text “zapinani..“ pak se mi ukaze „error“ a nic. Nevite nekdo,prosim, co by s tim mohlo byt?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
      8.1.2012 v 09:30

      Máte nastaven profil pro datové přenosy? Pokud ne, právě toto by to mohlo dělat. Jakého máte operátora?

      Odpovědět

  117. Thumb up 0 Thumb down 0 lenka
    8.1.2012 v 13:56

    zablokoval sa mi mobil treba tam nakreslit vzor na odomknutie navie mi prosim niekto poradit?

    Odpovědět

  118. Thumb up 0 Thumb down 0 kati
    14.1.2012 v 19:25

    Ahoj ,nemuzu prijit nato jak uklada na sd kartu .. mne se to uklada vse do telefonu.. jestli nekdo vite tak mi prosim poradte

    Odpovědět

  119. Thumb up 0 Thumb down 0 mirek
    17.1.2012 v 16:00

    Ahoj,mám uložený pohyblivý obrazek ktery je TYP:GIF zda jde dát jako hlavní tapetu aby se také pohyboval na hl.tapetě nevíte někdo prosím jak to nastavit diky za odpověd

    Odpovědět

  120. Thumb up 0 Thumb down 0 Jotef
    19.1.2012 v 17:28

    Prosim vie my niekto poradit ked idem odblokovat mobil a mam spajat tie body a tam by mala byt taka zelena ciara ja ju tam namam vie niekto ako si to mam nstavit ??????????????

    Odpovědět

  121. Thumb up 0 Thumb down 0 Ivana
    20.1.2012 v 13:27

    Ahojte, telefon můžu jen chválit, mám ho už půl roku. Jediná věc mě zlobí, a to velmi nepříjemný poslech při hovoru. Všelijak to škrblá, chrochtá, občas přeskočí na větší hlasitost. Nemáte někdo podobný problém? a nevíte co s tím? Už jsem zrušila i 3G, protože tady mají špatný signál, ale problém to nevyřešilo. Díky za radu.

    Odpovědět

  122. Thumb up 0 Thumb down 0 Kohl3
    30.1.2012 v 20:47

    Dobrý den mam dotaz jestli telefon umí přehrát hudbu přes bluetooh reproduktory tudíž jestli má funkci A2DP protokol.Dekuji za odpověd

    Odpovědět

  123. Thumb up 0 Thumb down 0 Miriam
    31.1.2012 v 14:48

    dobrý den mám problém ked mi pride správa tak mi to neoznámi čo tam mám nastaviť mám vybratý i ton
    dekuji

    Odpovědět

  124. Thumb up 0 Thumb down 0 alex
    1.2.2012 v 18:57
  125. Thumb up 0 Thumb down 0 Jáááááááá :D
    3.2.2012 v 19:21

    nevíte nekdo jak mam do tohoto mobilu dat hry nevím totiz jak to udelat ani přes počítač a nebo jestli tam naky hry sou ??? predem dekuji za odpoved :D

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Seby
      9.2.2012 v 12:35

      Hry se dají zadarmo stáhnou z Android Marketu. Stačí k tomu jenom přístup k internetu v telefonu nebo Wi-Fi :)

      Odpovědět

  126. Thumb up 0 Thumb down 0 Robin
    12.2.2012 v 19:24

    lidi pomoc! newim jak pripojit mobil k pocitaci dam kabel do mobilu pak do PC a nic,prosim o nejaky navod(ten v balení stojí za prd) :) prosím. dekuju za odpoved

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Jindřich Srb
      12.2.2012 v 19:49

      Dobrý den, tento telefon to bohužel nepodporuje, a tak je potřeba vyndat paměťovou kartu a vložit ji do redukce na SD, kterou pak vložíte do notebooku (do čtečky, pokud ji máte). Případně to chce čtečku karet do USB.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Robin
        13.2.2012 v 19:12

        a muzu dat primo SD kartu do pocitace?

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0 Robin
        13.2.2012 v 19:29

        a pres samsung kies se to delá jak?

        Odpovědět

  127. Thumb up 0 Thumb down 0 David
    15.2.2012 v 21:12

    Mám problém z připojením k některým WIFI sítím, zejména pak té naší domácí (zabezpečení WPA2), tento telefon ji prostě „nevidí“, setkal se někdo s podobným problémem ? Lze vyřešit nastavením telefonu nebo je zapotřebí změnit nastavení zabezpečení sítě, případně jak ? Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

  128. Thumb up 0 Thumb down 0 Mikee
    18.2.2012 v 12:11

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat…mám galaxy mini a v něm kartu 2GB ale když si stahuji nějakou aplikaci ani ne 10MB, tak mi vždycky přijde upozornění, že je paměť plná, ale v paměťovce je aspon 1.5 GB, poraďte mi prosím. Děkuji.

    Odpovědět

  129. Thumb up 0 Thumb down 0 Klara
    18.2.2012 v 19:06

    Dobrý den, už poněkolikáté zkouším stáhnout programy do mobilu, ale vzdy se mi ukáze, že soubor nelze stáhnotu, že není podporován. Jde s tím něco udělat?
    Děkuju :)

    Odpovědět

  130. Thumb up 0 Thumb down 0 Otázka
    19.2.2012 v 16:11

    Dají se do tohoto mobilu stáhnout nějaké mapy, aby byla GPS navigace zadarmo? Pokud ano, tak jaké mapy, prosím?

    Odpovědět

  131. Thumb up 0 Thumb down 0 tibi
    20.2.2012 v 09:43

    ahoooj! vie neikto pomôcť s ramdump mode? dííík!

    Odpovědět

  132. Thumb up 0 Thumb down 0 Dave
    28.2.2012 v 11:56

    Zdravim, mam problem s pridanim hudby.Pripojim telefon, nakopiruju hudbu na kartu ale zobrazi se mi pouze v menu Moje soubory kde jde prehrat jen jedna pisnicka. V menu HUDBA se neobjevi vubec ani pod interpretem ani pod albem ani ve skladbach proste nikde. NEVITE JAK TO nacist do hudebniho seznamu????

    Odpovědět

  133. Thumb up 0 Thumb down 0 Roman
    29.2.2012 v 16:56

    Dobrý deň chcem sa opýtať neviem si dať rady s Marketom ked nemám v mobile SD kartu tak mi všetko ide stiahnuť ale ked ju tam mám a dám niečo sťahovať stiahne to a vyhodí mi tabuľku :Chyba Inštalácia do ukladacieho priestoru USB alebo na kartu SD sa nepodarila… vie niekto poradiť? prosím.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Aleš
      14.3.2012 v 12:05

      Zkus formátovat sdcard. Má být ve FAT32. Popřípadě zkus na ni dát něco v počítači jestli funguje.

      Odpovědět

  134. Thumb up 0 Thumb down 0 Aleš
    14.3.2012 v 12:03

    Jestli funguje navigace zdarma. Vyndej simkartu, zapni Gps a pokud najde místo, kde jsi tak jede. V nastavení polohy se dá navíc zatrhnout odkud čerpá informace o tvé poloze. Jestli z GPS nebo Wifi a datové sítě.

    Odpovědět

  135. Thumb up 0 Thumb down 0 Radka
    15.3.2012 v 21:27

    Prosím poraďte mi jak přiřadit melodii k sms.Nechala jsem si jí poslat přes „Blutučko“.Jsem blondýna :-))

    Odpovědět

  136. Thumb up 0 Thumb down 0 Vojta
    19.3.2012 v 19:44

    Kamarád, který má tento telefon má problém s roamingem. Na svém čísle jej aktivovaný má, ale když vycestuje do zahraničí, telefon cizí síť nevyhledá a zůstane bez signálu. Nevíte čím by to mohlo být? Volba sítě by měla být nastavená na automatiku, že? Díky za pomoc

    Odpovědět

  137. Thumb up 0 Thumb down 0 martin
    1.4.2012 v 11:32

    mam dotaz kdyz si neco stahnu s marketu tak se mi to ulozi do pameti telefonu a nezjistil jsem jak zmenit uloziste. SD kartu samozdrejme mam. Prosim poradte dekuji

    Odpovědět

  138. Thumb up 0 Thumb down 0 karel
    7.4.2012 v 00:58

    Dobry den. Dneska mi z hlavni listy zmizely nejaky ikony ( kontakty, adresar ) . Nevite nekdo jak je dostanu zpet do te listy ? Bojuju s tim cely den a patram na netu, ale nikde nic. Diky zakazdou radu.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 karel
      19.4.2012 v 20:32

      takze uz jsme na to v praci prisli. Pokud vam v hlavni liste zbyde aspon ikona nastaveni jako me, tak staci na ni klikonut a hned pak na leve tlacitko na mobilu. ukaze se upravit a tak muzete pridat nebo odebrat ruzne ikony z hlavni listy.

      Odpovědět

  139. Thumb up 1 Thumb down 0 skvoracek
    13.4.2012 v 12:39

    Ahopj, nevíte kde by se dalo v tomto telefonu aktivovat TOVÁRNÍ NASTAVENÍ ?

    Děkuju

    Odpovědět

  140. Thumb up 1 Thumb down 0 Nikča
    17.4.2012 v 21:32

    Potřebuji se zeptat, někdo ochotný kdo by mi odpověděl a pomohl ? :)

    Kamarádka mi zkoušela heslo na mobilu ;) – spojovaní bodů pro odemknutí dipleje :) jenže mi ho tím blokla, chce to po mě e-mail a heslo..

    Ale jaké ? :)

    Odpovědět

  141. Thumb up 1 Thumb down 0 jezinka
    24.4.2012 v 14:24

    Zdravím, poradí mi někdo s fotkama u kontaktů. Jak se přiřadí, na to už jsem přišla, ale jde mi o to, aby se mi fotka u kontaktu zobrazovala i na základní obrazovce, kde mám nejpoužívanější kontakty zobrazené i s fotkou. Nějak se mi tohle nedaří nastavit. Doposud jsem měla Nokii a tam se fotka zobrazovala. U Galaxy mini se mi zobrazuje jen v základním seznamu, nebo když mi dotyčný člověk volá. V čem dělám chybu? Nebo to tenhle telefon neumí? Poradíte, prosím? :-)

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0 kukuk
      8.6.2012 v 23:57

      na pridavani fotek ke kontaktum mam super program full screen caller. Zkuste ho

      Odpovědět

  142. Thumb up 0 Thumb down 0 petr d
    12.5.2012 v 16:29

    aHOJ MŮŽE MI NĚKDO PORADIT ODKAZ NA STAŽENÍ NAVIGACE Z PORTÁLU ULOZTO.DÍK

    Odpovědět

  143. Thumb up 0 Thumb down 0 sabča
    14.5.2012 v 19:22

    dobrý den chtěla bych poradit,já mám mobil samsung galaxy mini.ale jsou už tam nějaké hry nahrané nebo si musím stáhnout??

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 kukuk
      8.6.2012 v 23:59

      ja tam zadne nemel, ale jdou stahnout napr. z android marketu

      Odpovědět

  144. Thumb up 0 Thumb down 0 Anna D.
    14.5.2012 v 19:45

    Ahojky,
    snažím se stánout hry z Marketu. Vyberu si hru, dám instalovat. Pak to napíše položka bude stažena, chvilku to trvá a pak vykřičník a stažení se nezdařilo. Když na to ťuknu, zahlásí to Je požadovaná ruční aktualizace. Ale čeho??? A kde ji najdu???? Poraďtě prosím. Děkuji
    PS: mám aktivovaný internet v mobilu

    Odpovědět

  145. Thumb up 0 Thumb down 0 milan
    25.5.2012 v 16:29

    Kde bych mohl stáhnout hry na tento mobil ? ale zadarmo.Ale nechci ty co už jsou v mobilu ke stažení :/

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
      26.6.2012 v 13:28

      U tohoto telefonu si musíte při stahování her hlídat hlavně rozlišení těch her. Hry musejí mít koncovku .apk aby Android mohl hru nainstalovat. Běžte třeba na ulozto.cz a do vyhledávání zadejte např. (Angry Birds apk)

      Odpovědět

  146. Thumb up 0 Thumb down 0 Míra
    28.5.2012 v 09:46

    Prosím o radu. Při focení se mi podařilo zamknout fotoaparát. Objevil se mi tam takový malý zámeček, nevíte jak to odemknout ? Dík.

    Odpovědět

  147. Thumb up 0 Thumb down 0 N.M..
    11.6.2012 v 17:24

    Lse měnit styly analogových hodin a jak?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
      26.6.2012 v 13:22

      Pokud tuším dobře tak nelze. Myslím že to jde vyřešit nějakou aplikací ale nejsem si jistý :)

      Odpovědět

  148. Thumb up 0 Thumb down 0 pavla.
    11.6.2012 v 21:00

    mě by zajímalo, jestli jde foták přepnout na tu přední kamerku, která je vedle repráků u nápisu SAMSUNG ?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
      26.6.2012 v 13:07

      Telefon nemá přední kameru to je jen senzor přiblížení :)

      Odpovědět

  149. Thumb up 0 Thumb down 0 ds
    14.6.2012 v 16:53

    da sa ten android aktualizovat na novsiu verziu ?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
      26.6.2012 v 13:11

      Teoreticky by měl jít aktualizovat ale teď není novější verze pro tento telefon než 2.3.4 GingerBread :) Stahni si Samsung kies a tam by vám měla automaticky najet aktualizace. :)

      Odpovědět

  150. Thumb up 0 Thumb down 0 rumcajs
    15.6.2012 v 10:30

    Zdravím Vás, když se mi display po nastavené době vypne a telefon zhasne, tak se po v pohotovostní době době asi 5x na 1 sekundu vždy rozsvítí. Jde to nějak vypnout ? Děkuji.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
      26.6.2012 v 13:18

      Dobrý den, tento problém se objevuje v mnoho diskuzích já osobně jsem to vyřešil tím že jsem si přehrál OS (Operační Systém) telefonu. Jestli se stím nechcete „babrat“ tak doporučuji zajít do obchodu kde jste telefon koupil a nahlásit to jako problém k reklamaci (Chyba Softwaru) :)

      Odpovědět

  151. Thumb up 0 Thumb down 0 Lenka
    28.6.2012 v 14:49

    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, zda mi můžete poradit jak se dostat v smskách do konceptů? Mám tel dva dny, a nějak mi to nejde :)
    U smsky mi svítí „návrh“ a když z otevřené sms vyjedu, tak se mi zobrazí text, že se sms uložila do konceptů…bohužel je nemohu najít, jsem technický antitalent :D
    Předem děkuji za radu!!

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 jana
      9.7.2012 v 10:53

      Dobry den,jsem na tom s technikou podobně,jako Vy,měla jsem ten samý problém a zjistila,že ten návrh,je vlastně ten koncept.Jinak složka „koncepty“tady na tom tlf. vůbec není.Ta rozepsana sms se da zrusit mimo jiné tak,ze date,jako kdyz chcete ve psani rozepsane sms pokracovat,ale celou ji musite vymazat,pak jen se pravou dolni sipkou na tlf.vratite uplne zpet.

      Odpovědět

  152. Thumb up 0 Thumb down 0 Ondra
    12.7.2012 v 21:35

    Dobrý den, jde nějak nastavit navigace abych ji mohl používat i bez internetu?? Když mám wifi vypnutou tak mi to pořád vyhledává trasu ale žádnou nenajde. Poradte prosím

    Odpovědět

  153. Thumb up 0 Thumb down 0 Ondra
    12.7.2012 v 22:04

    Dobrý den, lze nastavit aby šla navigace i bez wifi?? Doma přes wifi mi to krásně najde trasu, ale jakmile hledám trasu někde venku bez wifi a internetu tak prostě vyhledává trasu a nic se neděje, poradte prosím, je to snad jediný co mi nejde a štve mě to…děkuji

    Odpovědět

  154. Thumb up 0 Thumb down 0 Valérie
    31.7.2012 v 23:37

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možnost změnit si vzhled menu ( jiné ikony atd…) tak jako u nokie ( lze si tam nějaký ten vzhled stáhnout) …. Jde to i Galaxy MINI? děkuji

    Odpovědět

  155. Thumb up 0 Thumb down 0 Dominik
    7.8.2012 v 17:58

    Čau,
    tento telefon si budu kupovat a chtěl bych se zeptat jestli se na něm dají pouštět filmi,na mém mobilu se pouštět nedají.
    Děkuji za odpověď

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0 Iveta
      23.9.2012 v 11:53

      spouštět filmy se dají ale musíš to mít ve formátu 3gp

      Odpovědět

  156. Thumb up 0 Thumb down 0 Laura
    14.8.2012 v 19:07

    Mám otázku ak na základnej obrazovke posúvaťe do ľava obrazovku tak skáče stále nová,myslím že ich tam je až 9. No ja som tam nechala iba jednu a teraz neviem ako si ich tam dám viac???

    Odpovědět

  157. Thumb up 0 Thumb down 0 Pepino
    23.9.2012 v 15:36

    Ahoj prosím poradí mi někdo jak rozšířit interní paměť telefonu?Postačí koupit micgro SDHC kartu?Nebo to lze nějak odblokovat?protože když mám nahranej facebook mapy a další věci tak už mi to píše když chci aktualizovat že nemám dostatek místa.Prosím poraďte mi někdo co s tím děkuji

    Odpovědět

  158. Thumb up 0 Thumb down 0 Miloš
    24.10.2012 v 13:07

    Mám dotaz ohledně vypnutí telefonu. Pokud mám příchozí hovor a omylem zmáčknu tlačítko zapnutí (vypnutí)vpravo nahoře tak se okamžitě vypne a já musím volat zpět.Dá se to nějak odblokovat nebo zajistit?

    Odpovědět

  159. Thumb up 0 Thumb down 0 štěpán
    5.11.2012 v 19:12

    mám dotaz,ten můj telefon nejde nabíjet-ale ne vždy,je lepší ho hodit do popelnice…

    Odpovědět

  160. Thumb up 0 Thumb down 0 renek
    14.11.2012 v 20:35

    Dobrý den mam dotaz,mam galaxi mini asi mesíc a občas se mi samočině vypne,poradí mi někdo v čem je problém?

    Odpovědět

  161. Thumb up 0 Thumb down 0 Monster
    14.12.2012 v 19:55

    Dobry den mam dotaz, mam galaxi mini a mom problem dal sem si pin-znak a zapomnel sem ten email a heslo tak se chci zeptat jestly nevite co sim …… za kazdou radu budu velmi rad ??????

    Odpovědět

  162. Thumb up 0 Thumb down 0 paja
    30.12.2012 v 21:03

    mám tu problém sekla se mi v něm pamětová karta,nevíte někdo jak ji mám vidělat? asi nejspíš opravna…

    Odpovědět

  163. Thumb up 0 Thumb down 0 Mazi
    16.2.2013 v 16:43

    Dobrý den, mám dotaz – vlastním Samsung galaxy mini, z nějakého důvodu se mi sám restartoval a po restartu mi zmizela hlavní ikona Galerie. Lze jí nějakým způsobem obnovit?

    Odpovědět

  164. Thumb up 0 Thumb down 0 Petr
    7.3.2013 v 17:09

    Dobrý den,mám dotaz ohledně připojení WIFI. Stejný telefon (stejně jako můj bez datového tarifu) u mě v bytě najde wifi připojení okamžitě. Můj telefon u nastavení wifi hlásí chybu. Mám firemní simku se zablokovaným datovým tarifem. Podle našich ITáků by to ale nemělo mít vliv. Bluetooth funguje bez problémů. Je chyba v telefonu nebo někde v nastavení. Prosím poraďte.

    Odpovědět

  165. Thumb up 0 Thumb down 0 patrik
    15.3.2013 v 14:34

    ahoj?prosim vas,muzete mi nekdo poradit,jak stahovat zdarma hry do mobilu Samsung Galaxy mini GT-S5570?samozdrejme pomoci USB pripojeni.predem dekuji za radu.

    Odpovědět

  166. Thumb up 0 Thumb down 0 Evča
    15.6.2013 v 12:54

    Ahojky, mám tenhle telefon už týden, jen dočasně, později si budu pořizovat jiný. Jen by mě u tohodle telefonu něco zajímalo, mám tam základní 2G SD kartu, ale vše se mi ukládá do telefonu, takže mi to pořád ukazuje že mám málo paměti, co mám udělat aby se mi to ukládalo na tu SD kartu? A ještě mi nejde spustit internet přes wifi, chvíli jede ale pak to ukáže chybu a že to mám zkusit znovu. Telefon mám z české pojištovny a internet od operátora placený nemám. Děkuji za odpoveď

    Odpovědět

  167. Thumb up 0 Thumb down 0 Jana
    8.7.2013 v 18:05

    Tento mobilní telefon jsem si zakoupila před šesti dny. Četla jsem, že výdrž baterie je pár dní (2-3) a docela mě to vyděsilo. Záleží na tom k čemu mobilní telefon používáte, pokud napíšete denně pár sms občas zavoláte tak vám baterie vydrží dlouho jako mě 6 dní (a víc). A to při prvním nabíjení nebyl mobil úplně vybitý, takže předpokládám až se úplně vybije a nabije tak vydrží mnohem déle.

    Odpovědět

  168. Thumb up 0 Thumb down 0 fanda
    24.9.2013 v 19:22

    jdetam novjejši android prosim pište díky

    Odpovědět

  169. Thumb up 0 Thumb down 0 dagmar
    15.10.2013 v 22:37

    chcem sa opytat na display a na hornej liste sa zobrazuju ikony (ako stahovanie dat, zapnute gps …alebo nova sprava na what’s up) , potiahnutim dodola sa ukazali informacie k tym ikonam, mne to ale prestalo fungovat a neda sa na to vobec kliknut. neviete ako sa to da „spojazdnit“ ? dakujem

    Odpovědět

  170. Thumb up 0 Thumb down 0 ivi
    8.11.2013 v 19:53

    Ahoj. Chtěla sem se zeptat jakou maximální může mít tento telefon paměťovou kartu?? děkuju

    Odpovědět

Přidat komentář

Recenze LG G3: Pořádná trefa do černého!

recenze

Recenze LG G3: Pořádná trefa do černého!

22. 6. 2014  |    |  diskuze (32)

Supersmartphone od LG má pořádně našlapanou výbavu a přitom stojí výrazně méně, než kterákoliv zavedená konkurence –…

Průměrný Android dnes stojí polovinu iPhonu

článek

Průměrný Android dnes stojí polovinu iPhonu

18. 2. 2014  |    |  diskuze (8)

Androidí telefony jsou často srovnávány s iPhonem od společnosti Apple. Zajímavé srovnání průměrné ceny za jedno prodané…

Nejočekávanější mobily roku 2014. Na co se těšit?

článek

Nejočekávanější mobily roku 2014. Na co se těšit?

9. 1. 2014  |    |  diskuze (27)

Rok 2013 je za námi. Stojí za to se podívat směrem vpřed, co nás čeká v roce…

7 důvodů, proč se vyplatí koupit smartphone z Číny

článek

7 důvodů, proč se vyplatí koupit smartphone z Číny

17. 12. 2013  |    |  diskuze (61)

Čínské telefony se postupně dostávají do celého světa. Co vede lidi k tomu, že dají přednost „Číňanovi“…

Jak snadno dostat Flash Player do Androidu, včetně nepodporovaného 4.1 Jelly Bean

návod

Jak snadno dostat Flash Player do Androidu, včetně nepodporovaného 4.1 Jelly Bean

23. 11. 2012  |    |  diskuze (93)

Nestihli jste si do 15. srpna stáhnout Flash Player z obchodu Google Play? Nevadí. Existuje jednoduchá možnost,…

Samsung Gear S: Premiéra hodinkového smartphonu na ruce

článek

Samsung Gear S: Premiéra hodinkového smartphonu na ruce

DNES  |    |  diskuze (2)

Samsung už má za sebou několik chytrých hodinek a z předních výrobců vůbec nejvíce. Nejnovější počin Samsung…

Asus bude mít svoje luxusní iWatch z kovu, nemají být drahé

článek

Asus bude mít svoje luxusní iWatch z kovu, nemají být drahé

DNES  |    |  diskuze (0)

O tom, že Asus plánuje představit chytré hodinky, jsme vás již informovali, ale až nyní tyto spekulace…

Google chystá trio Nexusů: 5,2" smartphone, 5,9" phablet a 8,9" tablet

spekulace

Google chystá trio Nexusů: 5,2″ smartphone, 5,9″ phablet a 8,9″ tablet

DNES  |    |  diskuze (0)

Fanoušky Nexus zařízení letos zřejmě čekají opravdu bohaté Vánoce. Google totiž podle spekulací chystá hned trio zařízení…

LG láká na jednoduše geniální chytré hodinky G Watch R

článek

LG láká na jednoduše geniální chytré hodinky G Watch R

DNES  |    |  diskuze (1)

Chytré hodinky představí na letošním veletrhu IFA snad každý výrobce a výjimkou není ani LG, které na…

Sony Xperia Z3 uniká na fotografiích, nabídne funkci dual SIM?

článek

Sony Xperia Z3 uniká na fotografiích, nabídne funkci dual SIM?

VČERA  |    |  diskuze (2)

Se stále více a více se přibližujícím veletrhem IFA se stupňuje i počet úniků o různých zařízeních,…