Publikováno 16. 3. 2011 Autor:


Samsung Galaxy Ace – recenze zmenšeného Galaxy S s esem v názvu

Samsung Galaxy Ace je nepatrně ochuzený Galaxy S. Recenze telefonu Samsung Galaxy Ace přináší postřehy, zkušební fotografie, zdůrazňuje pozitiva a negativa telefonu. Jak si vede Galaxy Ace, model s OS Android 2.2, 800 MHz procesorem, 5 Mpx fotoaparátem a dotykovým displejem, se dozvíte v recenzi.

Za zapůjčení telefonu Samsung Galaxy Ace do recenze děkujeme obchodu Sunnysoft.

Samsung Galaxy Ace působí naoko jako kompletně okopírovaný Samsung Galaxy S, což nesou s nelibostí příznivci Apple iPhone 4. Inspiraci prostě nelze zapřít. Odlehčený model Galaxy S to nicméně je, a to procesorem, rozlišením a úhlopříčkou displeje, pamětí RAM atd. Telefon je zbarven do černa s možností výměny zadního krytu za bílý.


Samsung Galaxy Ace - oficiální fotografie

Základní parametry - Samsung Galaxy Ace

Rozměry 112 x 60 x 11,5 mm
Hmotnost 113 g
Displej TFT, rozlišení HVGA (320 x 480 px), 16 milionů barev, úhlopříčka 3,5“
proximity senzor
Paměť 181 MB + paměťové karty microSD až 32GB
Operační systém Android 2.2.1 Froyo, nadstavba TouchWiz 3.0
Fotoaparát 5 Mpx (2560 x 1920 px), autofocus, LED blesk
nahrávání QVGA videa
Obsah balení návod, baterie, nabíječka, datový USB kabel, 2GB microSD karta s SD adaptérem, náhradní zadní kryt, záruční list
Cena a dostupnost , od března 2011

Krátké postřehy z testování Samsungu Galaxy Ace:

Co se nám líbilo: kvalitní pevné zpracování, zadní zvrásněný kryt, kvalitní 5 Mpx fotoaparát, sdílení obsahu v domácí síti, konektivita, výběr aplikací a her na dvou obchodech, odlišná nadstavba prostředí TouchWiz, standardní konektory

Co se nám nelíbilo: nahrávání pouze QVGA videa, velká úhlopříčka displeje s nižším rozlišením, menší hodnota RAM paměti, chybějící sluchátka v balení

TIP: Pro podrobné informace telefonu Samsung Galaxy Ace navštivte katalog mobilů.

Obsah balení: bez nezbytných sluchátek

Samsung S5830 Galaxy Ace je prodáván v opravdu malé krabičce, která obsahuje baterii, nabíječku, USB kabel, náhradní zadní kryt, paměťovou kartu microSD 2GB s SD adaptérem, uživatelskou příručku a záruční list. Pokud jste vy výčtu nezaznamenali sluchátka, nedivte se. Sluchátka výrobce jednoduše vynechal.

Vzhled a konstrukce: inspirace iPhonem 4

Do rukou se nám dostal zbrusu nový Samsung Galaxy Ace, zástupce tzv. Samsung Galaxy Family. Výrobce si od něj sleduje prodej ve střední třídě telefonů, kam telefon spadá s cenou na hranici osmi tisíc korun. Kdyby ovšem neučinil několik klíčových přehmatů, mohl s telefonem pomýšlet daleko výš. Pojďme se ale nejprve podívat na konstrukci telefonu, která vychází s modelu Galaxy S.

Podle přední strany jsou modely Galaxy Ace a Galaxy S takřka shodné, zato zadní strana modelu Galaxy Ace je o poznání kvalitnější, co se materiálu týče. Zadní kryt je zajímavě zvrásněn a lépe se tak drží v ruce. Komu by kryt nevyhovoval, může jej vyměnit za bílý, lesklý, přibalený v krabici. Kryt má otvory pro fotoaparát, LED diodu a reproduktor. Plastový kryt je měkký, ohybatelný.

Přední strana nese 3,5“ dotykový displej, reproduktor a senzory nad ním, hardwarové tlačítko a dvě doteková pod ním. Na pravém boku je vypínací/zapínací tlačítko displeje (telefonu) a slot na microSD kartu (pod plastovou krytkou). Na levé straně telefonu je patrný otvor pro poutko a dvojtlačítko hlasitosti.

Připojení sluchátek a USB kabelu je skrze porty (3,5 mm konektor Jack, microUSB) na vrchní hraně telefonu. MicroUSB port je chráněn přesuvnou krytkou. Na spodní hraně je propíchnut otvor pro mikrofon a ořez pro snadné odejmutí zadního krytu. Vše na sebe lícuje, nevrzá. Zpracování je příkladné.

Baterie a výdrž: Li-Ion s 1350 mAh

Baterie v telefonu má udávanou kapacitu 1350 mAh, typ Li-Ion. Výrobce uvádí hodnoty výdrže v pohotovostním režimu až 620 hodin (sítě 2G), 420 hodin (sítě 3G), při volání 11 hodin (2G) resp. 6,5 hodin (3G). Opět u telefonu s operačním systémem platí, že výdrž je úměrná zátěži, tj. době a počtu spuštěných aplikací, náročnosti vytížení procesoru atd. Tak dva dny vám telefon vydrží při důkladnějším používání, běžné užívání s občasným povypínáním procesů zaručí tři dny. Samozřejmě není problém telefon vybít během odpoledne, pokud spustíte třeba populární hru Angry Birds.

Displej a ovládání: výrobci nás šidí

Snaha o uvedení odlehčené varianty modelu Galaxy S dala za své už v oblasti displeje, který utrpěl menší životní tragédii a ponížil na HVGA rozlišení (320 x 480 px, 160 DPI), TFT, 16 milionů barev. Na úhlopříčce 3,5“ už je takové rozlišení znatelné. Pro srovnání jsme si vedle sebe položili Samsung Galaxy Ace a Orange San Francisco (WVGA rozlišení, stejná úhlopříčka 3,5“). Rozdíl je evidentní. Výrobce proto za tento krok kárám, jelikož u telefonu za osm tisíc korun bych čekal větší úctu k uživateli, než mi nabízí např. ZTE s modelem Orange San Francisco, s cenou téměř třetinovou oproti modelu Galaxy Ace. Výmluvy na čínskou výrobu apod. neberu.

Displej má akcelerometr pro automatické přetáčení displeje do obou boků dle polohy telefonu, proximity senzor pro zámek displeje při přiložení k uchu, naopak senzor jasu zde schází. Nezbývá, než si jas nastavovat manuálně dle potřeby. Ovládání více prsty (multi-touch) lze využít třeba pro přibližování/oddalování fotografií, ve webovém prohlížeči či Google mapách.

Ovládání telefonu je možné přes dotykový displej, hardwarovou klávesou pod displejem, dvěma dotekovými klávesami a pak i vypínacím tlačítkem a tlačítky hlasitosti. Smysl tlačítek je shodný s modelem Galaxy S, tedy zleva volba menu, prostřední k návratu domů a pravé k posunu zpět.

Prostředí telefonu: Android s proměnou prostředí TouchWiz

Operační systém Android 2.2.1 (Froyo) naplno využívá 800 MHz procesor (ARM11), grafiku Adreno 200 a 278 MB RAM paměti. Nemůžu si pomoci, ale při několika spuštěných aplikacích je telefon zpomalený a větší hodnota operační paměti mu schází (volných je při povypínání všeho možného zhruba 140 MB RAM). To i levnější LG Optimus One má přes 400 MB RAM paměti! Nenechte se tedy oklamat, že telefon s cenou vyšší bude automaticky ve všem lepší. Hodnota měření Quadrant Standard je kolem 587.

Prostředí je od Samsungu doplněno nadstavbou TouchWiz 3.0, což poznáte čtveřicí ikonek ve spodním okraji na domovské obrazovce i v menu, atypickou podobou menu (ikony, obrazovky po sobě) nebo horní výsuvnou lištou, na které jsou vybrané rychlé volby. Přechod mezi obrazovkami je vesměs plynulý. Přepínání mezi spuštěnými aplikacemi (multi-tasking) vyvoláme středovou klávesou. Nabídka má kromě spuštěných aplikací ještě vstup do správce aplikací, kde lze postupně či naráz všechny povypínat. Není tedy potřeba instalovat Task Manager.

Vnitřní paměť telefonu 181 MB rozšiřuje výrobcem dodávaná 2GB microSD karta v balení, přičemž telefon zvládá až 32GB kartu typu microSD. Slot je dostupný zvenčí telefonu. Pro rychlejší způsob přenesení dat z/na kartu je v balení obsažen i adaptér na SD (lze zasunout do slotu na notebooku).

Telefonování a zprávy: vychytávky a propojení se sítěmi

Kontakty už zdaleka nejsou jen otázkou vložené SIM karty, na které je většina z nás uchovává. Dnešní telefony umí shlukovat kontakty z řady sociálních sítí, emailů atp. Výsledkem je směs kontaktů, u kterých je v některých případech vyplněn email, u jiných i telefon (lze filtrovat). Samozřejmě si můžete ponechat zobrazení jen vybraných účtů s kontakty. Majitel telefonů může vytvářet skupiny kontaktů, sledovat historii a nedávné aktivity. Nechybí ani vlastní profil, který pak lehce odešlete např. přes Bluetooth další osobě jako vizitku.

Před hovorem stiskneme levou spodní ikonku na displeji, se kterou se ocitneme na numerické klávesnici. Číslo můžeme zadat ručně, případně prozkoumat protokoly, oblíbené položky a celé kontakty, odkud požadovaný kontakt vybereme. Jedním tlačítkem na displeji napíšeme také SMS zprávu zvolenému číslu. Po přiblížení telefonu k uchu se displej automaticky zamkne, aby nedošlo k přerušení hovoru nechtěným zavaděním o ucho.

Do zpráv vede jediná cesta přes spodní ikonku s obálkou. Ta vás zavede do menu zpráv, tvořící volbu nové zprávy a konverzace s jednotlivými kontakty (příchozí SMS). Vzhled příchozích zpráv může být změněn (nabízí se několik variant). Tradičně je dovoleno si nastavit limit počtu zpráv na jednotlivé konverzace, po kterém telefon odstraní staré zprávy. Stejně tak lze stanovit limit MMS zpráv na konverzaci. U odchozích zpráv telefon zobrazí doručení a přečtení. V nastavení jsou také nabízená vyzvánění pro příchozí SMS.

Mám pocit, že při představení telefonu výrobce uváděl podporu vkládání znaků metodou Swype, která se však v telefonu nenachází (vyřešíme stažením podobné aplikace na Android Marketu). Psaní je možné na klasické QWERTZ klávesnici, a to v režimu na výšku či oba boky. Nastavení klávesnice Samsung umožňuje používat XT9 (prediktivní zadávání textu), automatické psaní velkých písmen, tečky, nebo nadefinovat psaní rukou. SMS pošleme jednomu či více kontaktům, případně celé skupině. Stejné je to i v případě MMS zpráv, u nichž platí omezení velikosti 300 kB. Vkládat lze obrázky, videa, zvuky a další multimediální obsah.

Multimédia, zábava a sociální sítě: zpestří náš den

Od novějších Samsungů už víme, že součástí telefonů s OS Android bývá kromě tradičního obchodu Android Marketu i výrobcův Samsung Apps. Ten však nemůže zdaleka pokrýt požadavky uživatelů, proto je spíše doplňkem v případě, že na Marketu něco neobjevíme. Navíc nefunguje bez vložené SIM karty.

Telefon má standardní hudební přehrávač s náhodným výběrem či opakováním, řazením dle interpretů, názvů či alb, vytvářením seznamů skladeb. Pouze ekvalizér je chybějícím elementem všech telefonů s OS Android do verze 2.3. Stáhněte si proto dle libosti jiný přehrávač v obchodě Android Market, který ekvalizér má. Budete z hudby rozhodně více nadšeni. Pro poslech je určeno i FM rádio s funkcemi RDS a AF, které spustíme po připojení sluchátek. To může hrát do reproduktoru hlasitě, ukládat oblíbené stanice a vypnout se za po zvolené době.

Galerii fotografií strukturně řadí fotografie podle času pořízení a umí položky sdílet přes AllShare, Bluetooth, Facebook, Gmail, Picasa a zprávy. Videa z portálu YouTube přehrajeme ve stejnojmenném přehrávači, filmy s titulky nejlépe v některém doporučeném přehrávači z Marketu, jako třeba yxplayer. Hry se v telefonu nenachází, Samsung nechává volbu přímo na vás (stažení z Android Marketu či Samsung Apps).
Svou roli hrají v telefonu i sociální sítě, uskupené pod souhrnný název Social hub. Integrovány mohou být účty Facebook, Twitter a MySpace. Samostatně pak najdeme službu Google Talk.

Fotoaparát: spolehlivých 5 Mpx s LED bleskem

Samsung určil pro model Galaxy Ace 5 Mpx fotoaparát (2560 x 1920 px), který má jak autofocus, tak LED blesk a další funkce jako geotagging, zachycení úsměvu, panorama, scény, efekty a samospoušť. Tuhle část chválím. V režimu videa nicméně Samsung předvedl důkladné ošizení uživatele, jelikož nejvyšším rozlišením videa je QVGA (320 x 240 px, 19 snímků/s). Posun o dva roky zpátky, kterému, přiznám se, nerozumím. Co tedy vedlo výrobce k tomuto kroku?

Zkušební fotografie – Samsung Galaxy Ace

GPS, organizační funkce: pod taktovkou Google

Začněme s GPS (včetně digitálního kompasu). Ta si dobře rozumí s mapovými podklady Google. Do telefonu jsme krátce po obdržení instalovali na doporučení nejnovější verzi Google map 5.2.1. Zobrazuje městkou zástavbu ve 3D, dovoluje mapu sklopit dvěma prsty a libovolně otáčet. Nalezení pozice trvalo vždy velmi krátce (bez A-GPS). Součástí jsou i funkce Latitude, místa atd. Navigace Google stále není pro Česko dostupná, a tak se lze spokojit pouze s alternativami jako Sygic Aura či NDrive. Výhodou je funkčnost v offline režimu, kdy se telefon nepotřebuje připojovat k internetu, aby stahoval podklady a informace o pozici.

Organizační funkce nebudou žádným překvapením. V telefonu je diktafon, funkce vyhledávání Google, hodiny s možností nastavení budíků (odložení, hlasitost) a funkcí bočního tlačítka, kterým lze budík vypnout nebo odložit. Kalendář s připomínáním umí zobrazit připomínku na stavovém řádku nebo celé upozornění, používat vyzvánění i vibrace. Pak je v telefonu také kalkulačka, poznámky a balík Office, tzv. ThinkFree Office (verze 2.0.1115.01). Soubory Office mohou být spravovány skrze server ThinkFree online, na který máte přístup nejen ze svého telefonu. PDF soubory mohou být vzhledem k licenci v této aplikaci stále pouze čteny, nikoliv upravovány.

Datová výbava: sdílení v domácí síti

Samsung Galaxy Ace má všechna potřebná datová připojení. Data přes operátora zastupují pomalejší GPRS/EDGE a sítě 3G (HSDPA, stahování až 7,2 Mb/s). Bezdrátový přenos Wi-Fi (802.11 b/g/n) a Blutooth 2.1. Po předešlých modelech Samsung s Bluetooth verze 3.0 nevím, co výrobce vedlo k navrácení zpět (nejspíše nepovažuje model Ace za vyšší model). USB kabel, který je zároveň i částí nabíječky, připojíme k telefonu přes klasický microUSB port (2.0). V domácí síti se jistě hodí funkce DLNA, spjatá s Wi-Fi. Ta umožňuje sdílet multimediální obsah s dalšími zařízeními (TV, Hi-Fi, PC, ad.). Spuštění a nastavení obstará v menu aplikace AllShare.

Závěr recenze Samsungu Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace je nabízen jako alternativa k prodávanému Samsungu Galaxy S. Kromě podoby vzhledové u něj najdeme mnoho společného především díky operačnímu systému Android. Kladně hodnotím zpracování a zvrásněný zadní kryt, navíc vyměnitelný, někomu vyhovující grafickou nadstavbu prostředí TouchWiz 3.0 a fotoaparát.

Aktuální cena SAMSUNG S5830 Galaxy Ace v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) . Po kliknutí na název telefonu můžete rovnou vybrat eShop, kde telefon požadujete zakoupit a zkontrolovat jeho dostupnost.

Mínus by výrobce obdržel za nahrávání QVGA videa, 3,5“ HVGA displej (body jsou velké) či nižší hodnotu RAM paměti. Pokud je prodejní cena nastavena na hranici osmi tisíc (v 1. polovině března), tak si telefon podobné přehmaty nemůže dovolit. Samsung Galaxy Ace nepřináší převratné novinky, avšak uživatele přesto nezklame. Alternativ v cenové kategorii je však více, a tak to bude mít s prodejností těžší, než další členové Galaxy Family – Fit, Gio a již prodávaný Mini.

TIP: Využijte pro své dotazy a postřehy k Samsungu Galaxy Ace nové fórum Mobilizujeme.cz.

kompaktní konstrukce nahrávání QVGA videa
Android 2.2 Froyo rozlišení displeje
5 Mpx fotoaparát s autofocusem málo RAM paměti
Wi-Fi, HSDPA, GPS
800 MHz procesor

Témata: , ,

Diskuze k článku (258 komentářů)

  1. Thumb up 0 Thumb down 1 Valki
    Napsal(a) 16.3.2011 v 16:03

    Dobry den,chcem sa spytat kedy budu dostupne ostatne
    cleny rodiny galaxy(Fit,Gio)a za aku cenu sa budu predavat v €,dakujem.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Luboš Srb
      Odpověděl 16.3.2011 v 16:53

      Dobrý den, Samsung Galaxy Fit se v ČR nebude prodávat, jelikož by konkuroval jiným modelům výrobce, a ostatní nové modely z Galaxy Family se již prodávají, kromě Galaxy Gio, který dorazí v nejbližších týdnech. Ceny jednotlivých telefonů najdete v našem katalogu mobilů.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 1 Thumb down 0

        Kamila
        Odpověděl 6.10.2011 v 21:07

        Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, když nechci internet v mobilu a budu si kupovat Galaxy ace..jestli to není zbytečné a atké jestli mi bude všechno fungovat :-)Děkuju!

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 1 Thumb down 0

          Zed
          Odpověděl 26.1.2012 v 21:47

          Bez internetu android nedoporučuji ;)

          [Odpovědět na názor]

          Thumb up 1 Thumb down 0

          Dominiška
          Odpověděl 19.3.2012 v 16:55

          V zadnem pridade to neni zbytecne take se muzete pripojit na vifi.Pokud ji mate.Jinak tento mobil je bezva doporucila bych ho.

          [Odpovědět na názor]

  2. Thumb up 1 Thumb down 0 Ganimoth
    Napsal(a) 16.3.2011 v 18:27

    Uprimne za 8k bych si predstavoval neco lepsiho. Tomuhle by slusela cena tak 6-6,5k

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      tunak
      Odpověděl 24.5.2011 v 16:08

      máš tu květen, zajdi do Vodafonu. Základní cena bez tarifů – 6700kč :)

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Jana
      Odpověděl 27.10.2011 v 18:18

      Ja sem ho koupila za 4 500kč! :D

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 1

        Veronika Geislerová
        Odpověděl 16.12.2011 v 12:57

        Můžu se zeptat, kde?

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 1 Thumb down 0

          Stana
          Odpověděl 17.12.2011 v 16:34

          ahojky, já za 500kč od t-mobile teda s paušálem za 500 na měsíc.. z toho 300 kredit a 200 internet

          [Odpovědět na názor]

  3. Thumb up 1 Thumb down 0 Ardor
    Napsal(a) 16.3.2011 v 20:51

    Dobrý den, chci se zeptat, když má Galaxy Ace takhle malou RAM tak Galaxy Gio na tom asi o nic líp nebude co?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      magdeburg
      Odpověděl 21.11.2011 v 15:54

      Má sejně RAM jako Ace

      [Odpovědět na názor]

  4. Thumb up 0 Thumb down 1 der Fuhrer
    Napsal(a) 17.3.2011 v 11:01

    Proč do telefonů stále instalujete ty Task killery. Nechutný zlozvyk.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Jindřich Srb
      Odpověděl 17.3.2011 v 11:04

      Dobrý den, naopak, u telefonu jasně píšeme, že není potřeba, když je přímo obsažen od výrobce v menu telefonu. Bohužel u telefonů s verzí OS Android 2.1 taková aplikace není obsažena a k vypínání tak každý musí nějaký Task Killer mít.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 2

        der Fuhrer
        Odpověděl 17.3.2011 v 14:47

        Ano, píšete ale na fotkách ho máte v telefonu nainstalovaný.

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 1 Thumb down 0

          Luboš Srb
          Odpověděl 17.3.2011 v 15:19

          Dobrý den, task killer na fotkách a videu je moje práce :) vždy, než jde telefon na test ke konkrétnímu redaktorovi, tak pořizuji ve studiu fotky a videa, takže do telefonu nainstaluji nějaké aplikace a multimediálné obsah.

          [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 1

          Veronika
          Odpověděl 12.1.2012 v 14:30

          dostala jsem tento modelna jsem uplne vyrizena nemuze mi nekdo poradit krok p kroku jak terba nainstalovat hudbu?nebo stahui z marketu kry a jde me instalace d telefonu ne na sd kartu ani me to nejde presunout:(

          [Odpovědět na názor]

  5. Thumb up 0 Thumb down 0 Honza
    Napsal(a) 17.3.2011 v 14:54

    Dobrý den, nemuze mit „ACE“ RAM pamet 512 MB…U Galaxy S jsem videl v nastaveni vyuzitelnou ram „nejake cislo“/304 MB…Takze asi neco vyuziva grafika a neco je uvolneno na aplikace. Tak jestli to neni u ACE podobne…? diky

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Netas
      Odpověděl 17.3.2011 v 18:48

      Teoreticky by určitě mohl, ale bohužel tomu tak není. Paměť je pouze 278 MB. Je to jedna z věcí, která mě odrazuje od koupi. Před rokem jsem vlastnil Samsung Omnii II a po měsíci musela jít pryč. Největším problémem byla 256 MB RAM, poté WM, rezistivní displej, měkký plast a váha.

      Otázka k pánům z redakce: Myslíte, že bych mohl očekávat podobné problémy s RAM jako u Omnie II? Faktem je, že v jejím případě bylo po startu pouze 55 MB volných, ale v době, kdy spustíte jednu aplikaci se 40 MB, to není takový rozdíl. Po těchto zkušenosti jsem k těmto telefonům lehce skeptický a rád bych, aby mě něco vyvedlo z omylu :-) Ještě otázka na displej: Jak je to s ním na slunci?

      Díky moc za odpověď.

      PS: Palec nahoru za rychlost uvedení recenze :-)

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 1

        Jindřich Srb
        Odpověděl 17.3.2011 v 22:08

        Dobrý den, děkuji za kladné hodnocení naší práce. Čitelnost na slunci není nejlepší, a to i při maximálním jasu. V běžných podmínkách je to v pořádku.

        [Odpovědět na názor]

  6. Thumb up 0 Thumb down 0 Kryštof
    Napsal(a) 19.3.2011 v 13:59

    Dobrý den :),
    chtěl bych se zeptat jestli si mám koupit HTC Desire S nebo právě Samsung Galaxy Ace… Popřípadě jestli má cenu utrácet více peněz za Desire S…jestli se to vyplatí.) Děkuji :)

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Katox
      Odpověděl 20.3.2011 v 20:27

      To musíš asi vědět sám jestli se ti to vyplatí.

      [Odpovědět na názor]

  7. Thumb up 0 Thumb down 0 Dan
    Napsal(a) 21.3.2011 v 21:57

    bohužel má jen ARMv6

    [Odpovědět na názor]

  8. Thumb up 0 Thumb down 0 noro
    Napsal(a) 23.3.2011 v 14:04

    dobry den, zvavzujem kupu galxy ace, android som este nevlastnil ale vela znamych ho ma a velmi sa mi pacia tie moznosti

    nieje mi ale jasne napriklad co v tomto pripade znamena Froyo a nadstavba TouchWiz 3.0, tiez som pocul ze ma prijst droid 2.3 ,je u androidov mozny upgrade OS, ako pri symbiane ?

    a keby sme chceli dislej ACE porovnat napr s nokiou n97 alebo orange boston, na akej urovni by bol?

    stale sa rozhodujem ci galaxy S alebo ACE…..kedze od tohto telefonu chcem v prvom rade co najmenej obmedzene moznosti androidu…

    [Odpovědět na názor]

  9. Thumb up 0 Thumb down 0 ross
    Napsal(a) 3.4.2011 v 22:34

    Ano, telefon ma 4×4 klavesnici, da se nastavit i qwerty a dokonce i Swype – to ale asi recenzent nenasel.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Luboš Srb
      Odpověděl 4.4.2011 v 07:53

      Dobry den, Swype mezi nabizenymi zpusoby vkladani opravdu nebylo. Mozna tak uplne prvni prodejni varka byla o toto osizena. Pres Market to ale lze napravit

      [Odpovědět na názor]

  10. Thumb up 0 Thumb down 0 Jeza
    Napsal(a) 9.4.2011 v 17:44

    Dobrý den,
    díky za recenzi. Zajímalo by mě, v jakém rozlišení telefon nahrává videa. V rezenci uvádíte QVGA@19. Přitom na http://www.samsung.com/cz/consumer/mobile-phone/mobile-phone/touchphone/GT-S5830OKAXEZ/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification je HVGA@20 a na http://www.samsung.com/galaxyace/ace_techspec.html uvádí QVGA@20fps / WVGA@30fps. Asi dalších 5 recenzí z českých luhů a hájů se shodují s Vámi. Mohli by jste mi prosím objasnit, co mi uniká?
    Děkuji. LJ

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 9.4.2011 v 20:07

      Dobrý den, zkoušel sem nahrávat video a opravdu QVGA s 19 snímky/s. Na webech výrobců se občas najdou nepřesnosti. Snad vám ale ten 1 snímek/s nepřidělává vrásky na čele =)

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 1

        Jeza
        Odpověděl 9.4.2011 v 20:48

        Díky za info ;-) O ten snímek ani tak nešlo,ty jsem tam udával spíše pro doplnění. Mě spíše zarazily velké rozdíly v udávaných rozliženích (QVGA, HVGA a WVGA).

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Akyra
          Odpověděl 11.7.2011 v 09:28

          Výrobce všude opravdu uvádí WVGA. Coz je dobre rozliseni 800×480..takze kde je chyba. Pochybuju, ze by bylo video jen 320×200. Ze by zakladni nastaveni v menu bylo jen toto video a recenzenti nestavy vyssi..

          [Odpovědět na názor]

  11. Thumb up 0 Thumb down 0 Michal
    Napsal(a) 9.4.2011 v 22:35

    Dobrý deň, zvažujem kúpu nového telefónu a neviem sa rozhodnúť ktorý z naslednovných telefónov si vybrať … Samsung Galaxy Ace ,HTC Wildfire alebo Samsung Wave II.
    Samsung Wave II by bol z nich asi najlepší len si nie som istý tou Badou.
    Ďakujem za odpoveď.

    [Odpovědět na názor]

  12. Thumb up 0 Thumb down 0 Filip
    Napsal(a) 10.4.2011 v 16:56

    Dobrý den, tak ted jsem si ho přines domu, všechno v pohodě až do doby kdy jsem se snažil synchronizovat s outlookem. V aplikaci Samsung New PC Studio, je po mě vyžadováno, abych změnil režim telefonu na PC Manager. V telefonu ovšem žádná taková nabídka není. Aplikace Andorid-outlook taktéž nefunguje. Nevíte co dál?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      magdeburg
      Odpověděl 21.11.2011 v 16:03

      Ne. podívej se na http://androidforum.cz/galaxy-ace-f214.html

      [Odpovědět na názor]

  13. Thumb up 0 Thumb down 1 JAP
    Napsal(a) 14.4.2011 v 14:07

    Používám synchronizaci s MS EXCHANGE a vše funguje pefektně. Spokojenost.

    [Odpovědět na názor]

  14. Thumb up 0 Thumb down 1 Sliwusiq
    Napsal(a) 15.4.2011 v 17:03

    Vybrat si ACE alebo Orange san francisco?? poradte
    Jeden ma Android 2.2 a lepsi fotak no slabsie rozlisenie dipleja a druhy za 2.1 a slabsi fotak ale uzastne rozlisenie.

    [Odpovědět na názor]

  15. Thumb up 0 Thumb down 1 Tommy
    Napsal(a) 19.4.2011 v 22:44

    tak prave som si tuto vecicku priniesol domov…prvy dojem je naozaj skvely…velmi rychle odozvy…prijemne prevedenie…zatial ziadne vyhrady…

    [Odpovědět na názor]

  16. Thumb up 0 Thumb down 1 Jana
    Napsal(a) 20.4.2011 v 12:30

    Dobrý den,
    mohli byste mi prosím doporučit dobrá sluchátka přímo k tomuto mobilu? Děkuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Luboš Srb
      Odpověděl 25.4.2011 v 15:15

      Dobrý den, doporučuji stereo headset Samsung EHS60A se špuntovými sluchátky. Tento headset nabízejí v balení například prémiové modely Galaxy S či Wave.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 1

        smeri
        Odpověděl 12.7.2011 v 18:20

        Dobrý den,

        a jste si jist, že funguje, ja už jsem vyzkoušel asi všechny modely od SAMSUNGU a žádný nefunguje (hovor ano , hudba je zkreslená)

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Luboš Srb
          Odpověděl 13.7.2011 v 08:57

          Dobrý den, kdy jste sluchátka kupoval? Já si je totiž pořídil koncem minulého roku a byla zrovna z vadné série, takže stačilo je vyměnit a nyní už fungují s uvedenými modely.

          [Odpovědět na názor]

          Thumb up 1 Thumb down 0

          smeri
          Odpověděl 14.7.2011 v 00:12

          v průběhu posledních 3 měsíců jsem vyzkoušel asi patery údajně kompatibilní s Galaxy Ace, ani jedny nefungovaly… už nemám na Samsung náladu… z iPhonu fungují suprově a hrají víc než slušně.. sice mě to jako androiďákovi trochu cuká s koutkem ale stereoheadset (díky tomu, že se k tomu Samsung , včetně podpory, která zasílá vždy stejnou vygenerovanou odpověď na mail, neumí postavit) mám od jabka..

          [Odpovědět na názor]

          Thumb up 1 Thumb down 0

          smeri
          Odpověděl 14.7.2011 v 00:14

          největší trapnost je když je u sluchátek uvedená kompatibilita s SGA a se Samsung Monte co jsem měl před tím a ty rozhodně na SGA nefungují, musím se už jen smát…

          [Odpovědět na názor]

        Thumb up 1 Thumb down 0

        Maky
        Odpověděl 16.11.2011 v 18:16

        Dobrý den,
        já bych vám doporučila sluchátka Koss KE5 tady jsou http://www.obchodcr.cz/product/sluchatka-koss-ke-5-bila jsou ocela levná a mají výborný zvuk, taky je mám a nemůžu si je vynachválit :)

        [Odpovědět na názor]

  17. Thumb up 0 Thumb down 0 Kirara
    Napsal(a) 24.4.2011 v 19:46

    Samsung Ace/Gio nebo LG Optimus One/Chic? To je oč tu běží. Co výkon? Co baterka? Nějaký jiný důvod? Beru i domněnky někoho kdo má alespoň minimální zkušenost.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tommy
      Odpověděl 25.4.2011 v 13:51

      samsung galaxy ace – vykon skvely..rychly telefon…vsetko super…akurat vydrz baterky je nizsia…pokial chces byt nonstop na 3g sieti tak to nevydrzi viac ako den…

      [Odpovědět na názor]

  18. Thumb up 0 Thumb down 0 hans
    Napsal(a) 2.5.2011 v 03:48

    Smutne ze v dnesni dobe a za tu cenu se vyrobci nestydi prodavat telefon s takhle vyblitym displayem a pameti mensi nez ma krabice corn flaku..uz sem se tesil na novy telefon,ale po samsungu hd se na podobnou srandu tft neda koukat.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jirka
      Odpověděl 26.12.2011 v 13:19

      rozlišení disleje je úplně dostačující, vyšší rozlišení by nebylo příliš patrné a taky by zkracovalo délku pohotovostního režimu. Co se paměti týče, osobně mi příjdou 4Gb na víc než dostačující kapacitu(na občasné aplikace a posloucání hudby) Pokud se Vám zdá kapacita nová SGA podporuje pam. karty až do kapacity 32Gb. Jestli se Vám i tato paměť zdá malá, kupte si netbook.

      [Odpovědět na názor]

  19. Thumb up 0 Thumb down 0 Darek
    Napsal(a) 2.5.2011 v 11:59

    Tento telefon mně hodně zaujal, ale po vaší recenzi zklamal rozlišením a RAM. Existuje nějaký podobný telefon s androidem v této cenové relaci? Pokud ne, asi sáhnu po Nokii C7 (vybírám z nabídky O2), ačkoli nejsem fanda symbianu a naopak s androidem mám dobré zkušenosti (Desire, Galaxy S).

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Thomas55
      Odpověděl 25.10.2011 v 19:24

      Doporučil bych například htc wildfire S …
      Ale je to jen můj názor, protože jsem opravdu velký fanda HTC

      [Odpovědět na názor]

  20. Thumb up 0 Thumb down 0 lacalut
    Napsal(a) 9.5.2011 v 19:02

    já ten mobil mám a je fakt super doporučuju

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      karvil
      Odpověděl 2.2.2012 v 18:36

      Ja ho mam také asi 2 týdny a nemohu si stěžovat zatím šlape dobře.

      [Odpovědět na názor]

  21. Thumb up 0 Thumb down 0 lacalut
    Napsal(a) 9.5.2011 v 19:03

    hansi si fakt uplnej dement když nevíš že ten mobil má nejmíň 120 barev a paměť si můžeš koupit

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      hans
      Odpověděl 15.5.2011 v 02:22

      120 barev….jaj..nez nekoho zacnes urazet,tak si vem s dovolenim rodicu telefon do ruky a srovnej ho treba se zminenym samsungem i 8910hd.Telefon peknej,pamet by za 6 tacu mela byt aspon krapet pouzitelna a tvych 120 barev mne velice pobavilo.

      [Odpovědět na názor]

  22. Thumb up 0 Thumb down 1 keke
    Napsal(a) 12.5.2011 v 20:26

    Swype tam je, jenom není moc lehké ho najít. Já sama jsem na to přišla jen náhodou. Musíte dát novou zprávu SMS a kliknout a chvilku podržet v bílém poli, kde se zobrazuje text zprávy, potom se objeví rámeček a je tam způsob zadávání a potom už jen vyberete swype.

    Jinak celkově jsem s telefonem moc spokojená, našla jsem jen pár chyb. Zaprvé ne moc velkou výdrž baterie, když mám občas zaplou wifi a hry, tak nevydrží ani celé 2 dny. Zadruhé v kontaktech v pravé liště chybí některá písmena, ale tuto funkci stejně moc nepoužívám. A poslední, že k němu nejsou sluchátka, ale ty se dají dokoupit. Na nic dalšího jsem zatím nepřišla.
    Jinak můžu jen chválit, je rychlý, displej dobře reaguje, dobrý foťák, taky zadní kryt, os android mi naprosto vyhovuje, navíc na android marketu je spousta aplikací, je toho víc, ale nebudu to psát všechno, prostě velmi dobrý telefon, navíc cena klesla na něco přes 6000 Kč, což už není špatné :)

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Nikol
      Odpověděl 18.5.2011 v 16:15

      prosím, kde najdu v telefonu hry?

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        keke
        Odpověděl 20.6.2011 v 16:58

        V telefonu hry nejsou, ale na android marketu jich je víc než dost. Některé jsou sice placené, ale těch co jsou zadarmo je tam taky hodně. Stačí si jenom vybrat a pak už jen stahovat ;)

        [Odpovědět na názor]

  23. Thumb up 0 Thumb down 0 keke
    Napsal(a) 13.5.2011 v 13:38

    Teď se dívám na video a asi jsem sem ten způsob psala zbytečně. Předtím jsem totiž četla jen text a tam píšete že tam swype není, tak jsem myslela, že jste ho jen nenašli, no nevadí :D

    [Odpovědět na názor]

  24. Thumb up 0 Thumb down 0 Nikol
    Napsal(a) 18.5.2011 v 15:59

    Dobrý den, včera jsem si koupila samsung gal ace a nejde mi připojit telefon k PC zkoušela jsem dva notebooky doma a ani jeden nejde, mužete mi pomoct ? Děkuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Thomas
      Odpověděl 27.5.2011 v 14:41

      Mně také hned nešel. Musel jsem do PC nainstalovat software ze stránek samsung.cz…Jmenuje se to nějak jako Kies myslim…Pak už by to mělo jít bez problémů…

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Lucka
        Odpověděl 18.7.2012 v 19:57

        Dobrý den.
        Já jsem měla problém s tím programem, nešel mi nainstalovat, tak jsem fotografie stáhla normálně tak jak jsem byla zvyklá u předchozího jenže když si z mobilu stáhnu fotografie do PC, tak jsou ty fotografie strašně malé, nevím čím to je. Prosím poradíte mi co bych měla udělat aby tak malé nebyly? Nebo aspoň čím to je, že jsou malé ?

        [Odpovědět na názor]

  25. Thumb up 0 Thumb down 0 marlis
    Napsal(a) 20.5.2011 v 10:07

    Dobry den,
    chcem sa spytat, ci mate nejake informacie o tom, ze tento telefonsa zasekne,ak sa naistaluje nejaky launcher.
    mne sa to stava stale, treba ist cez nudzovy rezis do telefonu.

    [Odpovědět na názor]

  26. Thumb up 0 Thumb down 0 wittner012
    Napsal(a) 21.5.2011 v 13:26

    Dobrý den, telefon mam třetí den a od druhého dne se mi záčíná sám od sebe vypínat. Stává se to párkrát denně. Nevíte v čem může být problém? Jinak totiž uvažuji o reklamaci. Děkuji za odpověď

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      zuzana
      Odpověděl 31.8.2011 v 00:53

      Dobrý den, můžu se zeptat jak se problém vyřešil? Mám ten samý problém. děkuji

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Jirka
        Odpověděl 26.12.2011 v 13:21

        zkuste vytáhnout a zpátky zastrčit baterii

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Jiří
          Odpověděl 4.1.2012 v 10:54

          Mám stejný problém. Telefon mám půl roku a vypiná se sám od sebe a zapnout jde jen vytažením a zastrčením baterie. dřív se vypinal tak jednou za 4 dny, dnes i 2x denně! nevím co s tím!

          [Odpovědět na názor]

            Thumb up 0 Thumb down 0

            Lucka
            Odpověděl 1.1.2013 v 18:38

            Taky se mi to stává, zjistila jsem že stačí i delší dobu podržet zamykací tlačítko a naskočí .. ale nevím co to je ale vadí mi to .. ! :D

  27. Thumb up 0 Thumb down 0 Roman
    Napsal(a) 30.5.2011 v 20:28

    Dobrý den.mám telefon pár týdnu a jsem sním docela spokojen až na to že nemohu přijíd na pár věcí a proto se obrácím na vás jestli mi nemůžete poradit.jak si mohu nastavit vlastní vyzvánění budíku.nemám namysli ty vyzvánění co jsou v základní nabídce,ale že bych si dal svou popř.oblíbenou píseň aby mě budila :) a to samé bych potřeboval poradit s vyzváněním sms.díky za odpovědi a doufám že budou jen pozitivní p.s.nejsem moc počítačoví expert tak jestli můžete poradit jako lajkovi :)

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Lus
      Odpověděl 9.6.2011 v 13:20

      Dobrý den,
      měla jsem stejný problém, ale zkus si nechat svou oblíbenou hudbu poslat od někoho přes bluetooth a měla by se hudba uložit k základnímu vyzvánění telefonu. Poté si jej můžeš nastavit jako budík, vyzvánění atd. (toto šlo u samsung omnia i současného htc desire)

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        díky
        Odpověděl 9.6.2011 v 20:15

        ahoj.díky za odpověd.takhle to funguje,ale nejde to na sms.teť už bych si takový telefon nekoupil.docela sním nejsem spokojen,když neumí tyto základní věci.a jakmile z jistím jednu závadu na tom,tak ho okamžitě jdu reklamovat a budu chtít jinou značku za ty prachy.

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          keke
          Odpověděl 1.8.2011 v 19:43

          Jsou na to i aplikace na marketu, napr. Ringdroid, jenom vyberete skladbu, muzete ji upravit a ulozite jako ringtone nebo zvuk budiku.

          [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Jirka
          Odpověděl 26.12.2011 v 13:27

          Pro zvonění, tón budíku, či zvuk zprávy doporučuji stáhnout balíčky zvuků ze stránek androidu. Balíčky obsahují asi 30 melodií a tyto se dají libovolně nastavit jako zvuk čehokoliv. Pokud chcete použít npříklad svůj oblíbený soundtrack, pak takto: najeĎte do hlavního menu, otevřete hudbu, vyberte si skladbu, podržte na ní prst a zvolte možnost nastavit jako vyzvánění. Tato nemožnost mě taky štvala a proto jsem asi 20 minut zkoušel a zkoušel…

          [Odpovědět na názor]

            Thumb up 0 Thumb down 0

            Alda
            Odpověděl 20.8.2012 v 14:52

            Dík Jirko, mořil jsem se s nastavením vyzvánění asi týden, přidržet prst na názvu mě ale nenapadlo…

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Padre
      Odpověděl 13.6.2011 v 23:57

      No já mám s budíkem ještě jeden problém: když vypnu na noc telefón, tak budík nefunguje – nezapne se sám. Staré Samsungy to zvládaly bez problémů, neví někdo jak na to????

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        magdeburg
        Odpověděl 21.11.2011 v 16:17

        Tak telefon nevypínej

        [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Jirka
        Odpověděl 26.12.2011 v 13:28

        Žádný telefón z OS se sám nezapne kvůli aktivaci budíku. To uměly jen „hloupé“ telefony. Je to proto, že i ři vypnutém telefonu by musel běžet OS, to by bylo nepříjemné… Telefon doporučuji nevypínat. Osobně jsem ho zatím vypl jen 3x a vše šlape na 100%

        [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      tompec
      Odpověděl 14.8.2011 v 08:48

      na SD karte adresar Media/ringtones (vyzvaneni) nebo Media/notifications (zvuky). Tam nahrat mp3 co se vam libi…

      [Odpovědět na názor]

  28. Thumb up 0 Thumb down 0 Ditttrich
    Napsal(a) 31.5.2011 v 12:44

    Dobrý den, koupil jsme tento telefon ale zjistil jsem, že mi nejdou instalovat aplikace. Účet pro Market nastaven mám, povolení pro instalace aplikací 3. stran je taky zapnuté. Vždy mi to při instalaci vyhodí hlášku, že nelze aplikaci nainstalovat, protože nemůže zapsat na SD kartu ani USB. Karta vložená je, fotky z foťáku na ni ukládá v pořádku. Mohl by někdo prosím poradit, co tím? Děkuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      david
      Odpověděl 30.8.2011 v 19:01

      Podarilo sa ti to vyriesit?…mne to tiez robi :-(

      [Odpovědět na názor]

  29. Thumb up 0 Thumb down 0 vv
    Napsal(a) 20.6.2011 v 15:06

    zkus koupit jinou sd kartu

    [Odpovědět na názor]

  30. Thumb up 0 Thumb down 0 George
    Napsal(a) 25.6.2011 v 20:06

    Dobrý deň, mám problém s pripojením telefónu cez bluetooth k autorádiu s telefónom. Spárovanie prejde telefón zvoní no po zdvihnutí hovoru je zvuk len v telefóne. Neviete mi pomôcť.

    [Odpovědět na názor]

  31. Thumb up 0 Thumb down 0 Peťa
    Napsal(a) 3.7.2011 v 17:31

    Když zapnu foťák,nejde s ním občas fotit a při kliknutí na displej mi nenaskočí ani panel nástrojů,foťák jakoby úplně zamrzne a nepomůže tomu ani restartování mobilu..máte s ním někdo zkušenost?

    [Odpovědět na názor]

  32. Thumb up 0 Thumb down 0 Martin
    Napsal(a) 6.7.2011 v 15:57

    Zdravím Vás Telefon Samsung galaxy Ace mě celkem zaujal i když jsem měl zálusk na Nokia E7 nebo N8 ale byly příliš drahé. A tak bych si chtěl koupit Samsung galaxy Ace ale chci se zeptat jak to je s poruchovostí, měl jsem před tím samsunga a řeknu po pravdě by lto šrot během měsíce byl 4 v opravně a nakonec mi vrátily peníze tak se ptám. Začínal jsem na nokiích a upřímně mám doma nokii kterou mám 6 let a ještě ani jednou nebyla v opravě. Tak se právě ptám jestli se oplatí koupit samsung galaxy Ace. díky

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 1.8.2011 v 20:16

      Mám telefon 3 měsíce a zatím žádný problém, kromě jednoho, který vyřešilo vypnutí a zapnutí telefonu, takže já si nemůžu stěžovat :)

      [Odpovědět na názor]

  33. Thumb up 0 Thumb down 0 Jirka
    Napsal(a) 6.7.2011 v 18:44

    Dobrý den. Mám Velký zájem o Samsung Galaxy Ace, ale chci se zeptat proč nejsou v základní výbavě sluchátka. (Na fotkách to není) Díky za odpověd.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 13.7.2011 v 09:01

      Dobrý den, výrobce se rozhodl takto ušetřit, a to nejen u Galaxy Ace, ale i dalších nových modelů řady Galaxy. Uživatel si pak dokoupí sluchátka podle představ, neboť přímo s telefonem v balení dodávaná sluchátka jsou většinou průměrná a nevyhovující.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        pavel
        Odpověděl 2.3.2012 v 20:31

        dobry den chtel bych se zeptat jaky typ navigace stahnut aby tam sli zadad krom adres taky souradnice pres GPS mam Galaxy Ace diky.

        [Odpovědět na názor]

  34. Thumb up 0 Thumb down 0 Jirka
    Napsal(a) 7.7.2011 v 08:14

    Zdravím, chci se dozvědět více o samovypínání telefonu. Díky.

    [Odpovědět na názor]

  35. Thumb up 0 Thumb down 0 Bohouš :D
    Napsal(a) 11.7.2011 v 12:35

    Zdravim, mam dotaz. Koupil jsem si ace a s překvapenim jsem zjistil, že k tomu dávaj jenom 2 gb paměťovou kartu. Tak jsem vzal micro SDHC kartu ze své staré nokie a samsung tuhle paměťovku nechce rozpoznat. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli je to jenom tím, že už byla používána v nokii, nebo jestli Samsung ACE nepodporuje SDHC karty?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 13.7.2011 v 09:06

      Dobrý den, paměťové karty můžete používat v různých zařízeních a žádné vám je nemůže pro ostatní značky tzv. „deaktivovat“. Samsung Galaxy Ace podporuje microSD karty až 32 GB a i když není nikde ve specifikacích uvedena podpora přímo microSDHC, řekl bych, že by si telefon měl s kartou poradit. Zkuste ji zformátovat, popřípadě se obrátit na servis ve vašem okolí.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Bohouš :D
        Odpověděl 17.7.2011 v 21:04

        no zformátovat kartu jsem zkoušel a k úspěchu to nevedlo :( zkoušel jsem najít nějaké ty SD karty, ale našel jsem max. 2GB nad 2GB už to jsou SDHC. Asi hold koupim jinou SDHC kartu a vyzkoušim jestli bude fungovat. Každopádně děkuji za radu.

        [Odpovědět na názor]

  36. Thumb up 0 Thumb down 0 Karbi
    Napsal(a) 11.7.2011 v 19:52

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když se přihlásím normálně přes wifi na net a stáhnu si např. z ulož.to nějakou písničku.. kam se mi uloží??? nemůžu to na tom telefonu najít

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 12.7.2011 v 00:33

      menu > moje soubory > download

      [Odpovědět na názor]

  37. Thumb up 0 Thumb down 0 johny
    Napsal(a) 11.7.2011 v 21:57

    Dobrý den nevím proč ale můj Galaxy ace se nechce připojit na Wi-Fi sít a nevím rpč, poradí mi někdo?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomáš
      Odpověděl 30.7.2011 v 14:21

      Slyšel jsem, že toto se občas stává. Stačí vypnout a zapnout telefon a vše je ok.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Jirka
        Odpověděl 26.12.2011 v 13:32

        Mi se to také stalo. Problém byl v ovladačích routeru. přeinstaloval jsem Router vše běží, jak má.

        [Odpovědět na názor]

  38. Thumb up 0 Thumb down 0 Terka
    Napsal(a) 12.7.2011 v 10:56

    Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli mobilni telefon Samsung galaxy ace obsahuje sluchatka.Dekuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 12.7.2011 v 11:38

      Dobrý den, v recenzi máte uveden obsah balení. Tento telefon, stejně jako další modely Samsungu Galaxy – Mini, Gio, sluchátka v balení nemají.

      [Odpovědět na názor]

  39. Thumb up 0 Thumb down 0 andilku
    Napsal(a) 12.7.2011 v 17:58

    Dobrý den, s tímto mobilem mám jeden zásadní problém, stejne jako výše uvedený Padre.Po vypnutí nefunguje budík.Prostě nezvoní. Nevíte někdo, co s tím?předem díky

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 13.7.2011 v 09:09

      Dobrý den, telefony dnes mají takovýto problém, že po vypnutí telefonu budík zkrátka nefunguje. Bohužel s tím nelze dělat nic jiného, než nechat telefon přes noc zapnutý.

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Nevypínač telefonů
      Odpověděl 21.11.2011 v 16:24

      To jsem teda nikdy nedělal abych vypínal telefon na noc.Pak se div že ti nejede budík.

      [Odpovědět na názor]

  40. Thumb up 0 Thumb down 0 Vašek
    Napsal(a) 13.7.2011 v 22:35

    Dobrý den,přemýšlím o kopi samsungu galaxy ace nebo o galaxy s ale od galaxy s mně trochu odrazuje že namá blesk mohl by me někdo pomoc se rohodnout?aA ještě se chci zeptat jetli je na ace odolny displej proti poškrábání díky za odpověd

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      magdeburg
      Odpověděl 21.11.2011 v 16:25

      Ano ma tzv. Gorilla glass odolné proti poškrábání.

      [Odpovědět na názor]

  41. Thumb up 0 Thumb down 0 opticlear
    Napsal(a) 14.7.2011 v 23:10

    dobrý den, potřeboval bych poradit od zkušených, nemůžu se rozhodnout mezi samsungem galaxy ace a nokií c6-01, poraďte, zatím dík

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Adsa
      Odpověděl 18.7.2011 v 13:12

      galaxy ace

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        opticlear
        Odpověděl 18.7.2011 v 16:35

        jen škoda že galaxy ace nemá amoled displej jako nokie c6-01 to by bylo jednoduší rozhodnutí hned bych bral galaxy ace

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          keke
          Odpověděl 18.7.2011 v 20:09

          Taky jsem se rozhodovala mezi těmito 2 a nakonec jsem si koupila Galaxy Ace.
          Nokia sice má lepší displej, to určitě, taky lepší kvalitu videa a 8mpx foťák, ale narozdíl od ace nemá autofocus, takže detail zblízka s ní nevyfotíš, např. pokud by sis chtěl vyfotit nějaký text tak na to můžeš zapomenout. Výhodou Ace je taky lepší procesor a baterie, takže je rychlý a i když občas zapnu wifi tak vydrží i 3 dny. Další velkou výhodou je určitě taky OS Android, ten mi naprosto vyhovuje a navíc je na něj mnohem víc aplikací než na Nokii. Jinak má Ace větší displej, proto je o maličko větší, ale zase je tenčí a lehčí než Nokia a díky zvrásněnému krytu se dobře drží. Sice k němu nejsou sluchátka, ale ty se dají snadno dokoupit a ty od nokie taky nejsou zas tak úžasné.
          Záleží na tom co je pro tebe hlavní, jestli ti jde jen o displej, lepší video a sluchátka v balení, kup si Nokii, ale já bych určitě doporučila Galaxy Ace.

          [Odpovědět na názor]

  42. Thumb up 0 Thumb down 0 iTentic
    Napsal(a) 18.7.2011 v 13:34

    :D ja sluchatka v baliku mnel.. ale rychle se mi vybiji baterka a nevim co s tym

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 18.7.2011 v 16:49

      Záleží co je pro tebe rychle, mně baterka vydrží většinou tak max. 3 dny, a to když skoro vůbec nezapínám wifi, bt, atd.
      Pomůže vypnout bluetooth, wifi, gps,(vždy když to nepotřebuješ používat), nepoužívané aplikace kt. běží na pozadí(přes správce úloh), snížit jas displeje…
      Pokud to nepomůže, zkus vypnout a zapnout mobil, jednou se mi stalo, že se mi to vybíjelo hrozně rychle(asi 10% za 1 min) a pomohlo to, jinak nevím.

      [Odpovědět na názor]

  43. Thumb up 0 Thumb down 0 Alesis
    Napsal(a) 21.7.2011 v 21:05

    Zdravímvás.Přidávám svou zkušenost s výše jmenovaným modelem Galaxy Ace.Mobil jsem koupil 16.4.2001.Po měsíci a půl.Nešel zapnout.Reklamace.Výsledek: nalezena koroze na desce.Relamace zamítnuta.Oprava 5500.- Obratem ruky jsem s obrovským kraválem REKLAMOVAL reklamaci. Dnes je 21.7.2011 a telefon se mi vrátil z reklamace.Výsledek? Výsměch! Nalezeny stopy po vniku kapaliny.Tím došlo k nefunkčnosti baterie a nemožnosti zapnout telefon.Co na to říct.Já říkám že je to výsměch a dělání ze zákazníků uplné tupce.Jo a podotýkám že baterie nelze v obchodních sítích zakoupit.Prý jde o nový model tudíž v distribuci baterie není!!!.Mám snad do nekonečna reklamovat skrytou vadu?Baterka,baterka a zase baterka.ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI KUPOVAT TENTO MODEL!

    [Odpovědět na názor]

  44. Thumb up 0 Thumb down 0 Klara
    Napsal(a) 23.7.2011 v 21:50

    Dobrý den, mám problém s focením mám uzamčený foťák, nelze fotit, nevím jak mám postupovat.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomáš
      Odpověděl 30.7.2011 v 17:59

      Dobrý den,
      Je možné, že v telefonu nemáte Paměťovou kartu, na tomto modelu, nelze fotit bez Paměťové karty, nebo jste si při focením zmáčkla vypínací/zamykací tlačítko, odblokujete, jestli je tomu tak znova zmačknutím tohoto tlačítka.

      [Odpovědět na názor]

  45. Thumb up 0 Thumb down 0 pasa
    Napsal(a) 28.7.2011 v 17:24

    mam samsung galaxy ace a jsem s nim naprosto spokojen bez nejmensich problemu

    [Odpovědět na názor]

  46. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomáš
    Napsal(a) 30.7.2011 v 17:56

    Dobrý den,
    Chci se zeptat, kamarád má tento telefon a jeho baterie mu vůbec nevydrží, zapne si Galaxy Ace v 11:00 dopoledne a včera mi řekl, že mu vydržel jen do 13:00 odpoledne, je toto možné? On se mě ptal a já jsem mu slíbil, že se zeptám na internetu.

    Děkuji, a prosím o odpověd, naaschledanou.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 31.7.2011 v 15:11

      Dobrý den, psala jsem to tady o pár příspěvků výš:
      „Pomůže vypnout bluetooth, wifi, gps,(vždy když to nepotřebuje používat), nepoužívané aplikace kt. běží na pozadí(přes správce úloh), snížit jas displeje…
      Pokud to nepomůže, zkusit vypnout a zapnout mobil, jednou se mi stalo, že se mi to vybíjelo hrozně rychle(asi 10% za 1 min) a pomohlo to, jinak nevím.“

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Tomáš
        Odpověděl 31.7.2011 v 17:51

        Dobrý den,
        Kamarádovi to vyřídím, ale říkal, že celý den si ani na minutu nezapnul GPS, WI-FI, Bluetooth a prý všechny běžící aplikace v správcovi ukončuje ihned, než zamkne displej, chci se zeptat myslíte, že je jedno, když mám zamknutý displej, jestli mám jas naplno, může to ovlivnit spotřebu?Nebo ne? Děkuji za příspěvek.

        Zatím naschledanou…

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          keke
          Odpověděl 1.8.2011 v 19:47

          To nevím, ale podle mě jas spotřebu neovlivní, když je displej zamknutý, ale jenom když je zapnutý.

          [Odpovědět na názor]

  47. Thumb up 0 Thumb down 0 david
    Napsal(a) 31.7.2011 v 13:58

    chtel bych se zeptat mam galaxy ace a kyve se mi tlacitko na vypinani displeje celkem mi to vadi a nvm co s tim jestli to je normalni nebo ne

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 7.8.2011 v 10:18

      Dobrý den, vypínací tlačítko by se určitě kývat nemělo. Můžete zkusit zajít do nejbližšího servisu, aby vám jej vyměnili.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        david
        Odpověděl 8.8.2011 v 13:25

        me rekli ze to je normalni ze to ma kazdy telefon

        [Odpovědět na názor]

  48. Thumb up 0 Thumb down 0 tonda
    Napsal(a) 1.8.2011 v 14:06

    potřeboval bych poradit jestli galaxy ace nebo htc wildfire diky

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 7.8.2011 v 10:21

      Dobrý den, doporučuji rozhodně Galaxy Ace, pokud myslíte původní HTC Wildfire a ne nový Wildfire S. Výkonnostně je na tom Galaxy Ace lépe, někomu se také víc líbí prostředí TouchWiz než HTC Sense a stranou nemůže zůstat ani design.

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomáš
      Odpověděl 10.8.2011 v 20:55

      Rozhodně Ace, koupil jsem WILdfire S a vracel jsem ho, je to strašně malý a hrozně se na tom píše (a to nejsem pisálek), Ace má dobře udělanej správce aplikací a dobře reguluje tu svou ram. Není to žádný dělo ale je to odladěný. Lcd mi svou hrubostí nevadí, co se týče spotřeby je docela rozežranej ale to už tak androidy bejvaj. U toho HTC ti stejně všecku Ram sežere on slavnej zázrak sence, kerý mě vůbec nenadchl ale dá se používat jinej launcher.

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Robert
      Odpověděl 3.10.2011 v 22:02

      HTC Wildfire S neodporucujem len z hladiska vydrze bateria.. ludia ktori denno denne telefonuju premerne viac ako 3 hodiny budu sklamany…clovek sa bez nabijacky v aute a kancelarii nezaobide..

      [Odpovědět na názor]

  49. Thumb up 0 Thumb down 0 Věra
    Napsal(a) 1.8.2011 v 19:00

    Dobrý den chci se zeptat co děláš špatně.Pustím Wifi,ale nejde mi se dostat na jakýkoli web.Na všechno mi to hlásí,že nelze připojit nebo,že připojení selhalo.Je možné že sem něco vypla,ale nemůžu přijít na to co.Díky

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 1.8.2011 v 20:05

      Když se připojíte na wifi, tak by vám měl na displeji vyskočit rámeček že je připojen a název wifi. Pokud se neobjeví, tak wifi buď není v dosahu, má špatný signál nebo může požadovat heslo. Ještě můžete zkusit vypnout a zapnout mobil.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Jirka
        Odpověděl 26.12.2011 v 14:02

        nebo možná bude problém na straně routeru. zkuste přeinstalovat ovladač…

        [Odpovědět na názor]

  50. Thumb up 0 Thumb down 0 Věra
    Napsal(a) 2.8.2011 v 09:37

    to všechno jsem dělala.Wifi běží,signál je ok jenže na internet se stejně nedostanu.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Junker83
      Odpověděl 2.8.2011 v 20:20

      Ostatni zarizeni se na te wifi pripoji bez problemu na net?

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        VĚRA
        Odpověděl 3.8.2011 v 20:19

        Ano comp a vše ostatní běží jen ne můj telefon.

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Jirka
          Odpověděl 25.12.2011 v 13:26

          Dobrý den. Mám ten samý problém. Nelze se mi připojit na WIFI. nevím čím to je. Notebook je od routeru 2 metry a má plný signál, mobil mám úplně blízko routeru ale síť nenajde. Najde však spoustu jiných sítí jen ne tu moji

          [Odpovědět na názor]

  51. Thumb up 0 Thumb down 0 Martin
    Napsal(a) 2.8.2011 v 21:33

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s GPS. Takový telefon si budu kupovat poprvé a v textu se uvádí, že funguje i v offline režimu. Myslí se to tak, že jsou mapy nahrány v mobilu a pro GPS souřadnice se nemusí telefon připojovat pomocí wifi…anebo se musí člověk připojit, aby mohl stáhnout mapu a GPS souřadnice..?
    A zamrzl vám někdy telefon?
    Děkuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 7.8.2011 v 10:15

      Dobrý den, v případě Google map, které telefon nabízí, si musíte mapové podklady buďto stahovat online přímo v terénu nebo si stáhnete danou oblast předem pomocí Wi-Fi či mobilních dat a následně tak nemusíte být v terénu „online“. GPS polohu najde telefon i bez připojení k internetu. Co se týče zamrzání, samozřejmě nějaká náročnější aplikace či větší množství současně spuštěných aplikací mohou telefon „zaseknout“, ale moc často se to nestává, pokud člověk umí s telefonem zacházet.

      [Odpovědět na názor]

  52. Thumb up 0 Thumb down 0 kvisus
    Napsal(a) 6.8.2011 v 21:03

    ahoj, dají se stahovat Samsung apps bez pripojení na internet

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 7.8.2011 v 10:11

      Dobrý den, aplikace ze Samsung Apps nelze stahovat bez připojení k internetu.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        kvisus
        Odpověděl 7.8.2011 v 19:55

        kolik stojí připojení na cca 2 min.?

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Luboš Srb
          Odpověděl 8.8.2011 v 21:15

          Dobrý den, záleží na typu připojení. Pokud využijete Wi-Fi hotspot, můžete stahovat i zdarma, v případě využití mobilních dat od operátorů zaplatíte u všech tří operátorů za den většinou tak kolem 20 korun.

          [Odpovědět na názor]

  53. Thumb up 0 Thumb down 0 ivana
    Napsal(a) 13.8.2011 v 17:53

    zajímalo by mně jak spustím zvuk u navigace. z návodu jsem to nějak nepochopila. je tam napsano spustte zvuk ale já nevím kde. dekuji. jedná se o mobil samsung galaxie ace,děkuji za odpoved

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 13.8.2011 v 20:54

      Když zadáte cíl a načte se vám mapa, tak zmáčkněte levé tlačítko (možnosti) a je tam zrušit ztlumení nebo tak něco.

      [Odpovědět na názor]

  54. Thumb up 0 Thumb down 0 ivana
    Napsal(a) 13.8.2011 v 22:21

    Děkuji za velice rychlou odpověď.ještě by mě zajímalo když ho zmáčkla tak jak žíkate levé tačítko je tam tlačitko pro zvuk je slyšet že hlas je vyšší ale hlasitě navigace není vůbec slyšet tak nevím jetli je to slyšet až když se auto nebo chodec pohne .

    [Odpovědět na názor]

  55. Thumb up 0 Thumb down 0 ivana
    Napsal(a) 13.8.2011 v 22:22

    odpovězte mi prosím pomocí opat mailu. děkuji moc.

    [Odpovědět na názor]

  56. Thumb up 0 Thumb down 0 Megiii
    Napsal(a) 14.8.2011 v 13:57

    já ho mám týden a baterka mi vydrží max den. A to snim jednou dvakrát za den volám a aplikace mám jen viber zapnutý.

    [Odpovědět na názor]

  57. Thumb up 0 Thumb down 0 monty
    Napsal(a) 17.8.2011 v 09:22

    Dobrý den , když se z mobilu připojím na „android market “ je zdarma ?? děkuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 17.8.2011 v 22:53

      Když se připojíte přes Wi-Fi hotspot, tak ano, ale přes operátora ne. A pokud myslíte aplikace, tak tam jsou některé zdarma a některé placené, u všech je to napsané.

      [Odpovědět na názor]

  58. Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
    Napsal(a) 17.8.2011 v 23:23

    Dobrý den,

    tak jsem se rozhodla pro koupi tohoto telefonu, baterie mi vydrží max dva dny a to odešlu nějakou tu sms nebo uskutečním dva tři hovory.
    Dále mi nejde nastavit žádný jiný vyzvánění než z těch jejich základních.

    Máte někdo podobný problém?
    Děkuji.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 18.8.2011 v 20:17

      Ohledně toho vyzvánění: Na marketu jsou na to aplikace, např. Ringdroid. Vyberete písničku můžete upravit a uložit jako ringtone nebo zvuk budíku. Tím se vytvoří nové složky v media/audio/ ringtones nebo alarms nebo obě podle toho co uložíte. Pak už můžete zkopírovat další písničky do té nové složky pomocí správce souborů. A potom už budou v tom seznamu vyzvánění.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Miloslava
        Odpověděl 14.10.2011 v 09:12

        ted jsem se dočetla,jak někomu radíš ohledně té sms,že nejde přiřadit mé zvuky,jen jejicj,co jsou v mobilu.zkoušela jsem stahnout tedy ten ringdroid,ukázal se mi pak seznam s písničkami,klikla na mou kterou chci,ale dáljsem nevěděla,nebot to píše asi anglicky,tak jsem nevěděla na co kliknout.to mám tedy stáhnuté,ale dál nevím ten krok po kroku,na co klikat.díky moc.

        [Odpovědět na názor]

  59. Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel
    Napsal(a) 19.8.2011 v 17:19

    Zdravim, mam dotaz ohledne aplikaci (her). Stahnul jsem jsi pak her zdar na webu. Podminkou jejich instalace je vsak (Allow this aplication to:) Pristup do sms (vcetne editace a odesilani), Pristup na net, Modifikace dat na SD a spoustu dalsich silene znejich pozadavku :D Je to „normalni“, nebo jsou to „spatne“ vybrane a upravene aplikace? Jednu jsem nainstaloval a FBI zatim nedorazila (Ani ucet :D), ale radsi jsem ji hned smazal. MOC PROSIM ZA ODPOVED :) Diiiky!

    [Odpovědět na názor]

  60. Thumb up 0 Thumb down 0 duri
    Napsal(a) 19.8.2011 v 23:22

    info: pri upgrade na 2.3 gingerbread sa zvýši kvalita natáčania videa na 640 x 480 (30 fps) a aj kvalita zvuku je znatelne lepšia. na youtube su videa kde sa tieto dve rozlíšenia dajú super porovnať :-)

    [Odpovědět na názor]

  61. Thumb up 0 Thumb down 0 prokop
    Napsal(a) 23.8.2011 v 06:28

    Pavle, můžeš být bez obav, je to úplně normální. Podobné hlášky musíš potvrdit při instalaci jakéhokoliv programu do jakéhokoliv OS (že ty to všechno automaticky bez čtení odklikáváváš ve WIndows? :-) ). Výrobce se tím právně chrání proti blbosti nemyslících uživatelů (něco jako že kočka sušení v mikrovlnce nepřežije :-) ).
    Mimochodem, tys tu aplikaci nesmazal. Kdybys jí smazal, tak bys nemohl položit takovýhle dotaz. Tys jí odinstaloval, a to je sakra velký rozdíl ;-)

    [Odpovědět na názor]

  62. Thumb up 0 Thumb down 0 david
    Napsal(a) 30.8.2011 v 19:07

    Mam problem ked sa mi stiahme nieco z marketu a potom sa spusti instalacia tak mi vyhodi upozoenenue ze sa neda nainstalivat na sd kartu…neviem co to…

    [Odpovědět na názor]

  63. Thumb up 0 Thumb down 0 Andrea
    Napsal(a) 31.8.2011 v 08:24

    Dobrý den,mám Galyxy Ace od května a včera jsem zjistila,že na displeji po uzamčení v horní části pod časem a datem objevila černá linka,zvažuji jestli je to vadal. Jsem s tímto telefonem celkem spokojená,ale zvažovala jsem reklamaci, před nedávnem se mi často sám vypínal, teď ještě ta černá čára,která zmizí po odemčení,tak nevím zda nemám zrovná vadný kus. díky za případnou odpověď,vím,že můj dotaz sem asi nepatří,ale nevím kde se ptát. dík

    [Odpovědět na názor]

  64. Thumb up 0 Thumb down 0 kvisus
    Napsal(a) 7.9.2011 v 20:01

    jak dobra je wifi

    [Odpovědět na názor]

  65. Thumb up 0 Thumb down 0 keli
    Napsal(a) 11.9.2011 v 11:48

    prosim vas nevy nekdo jestli se naistalovat skype do samsung galaxy ace a jestli je zdarma diki za odpoved

    [Odpovědět na názor]

  66. Thumb up 0 Thumb down 0 hejda11
    Napsal(a) 12.9.2011 v 15:15

    Zdravim,byl jsem rozhodnuty ze si S ace koupim.Stale brouzdam na netu ctu recenze a jsem stale vic na rozpacich.Ze vseho nejvic me drti ta baterka,to je vlastne duvod proc se divam po jinem mobilu.Mam N73 a byl jsem spokojeny,android me laka, ACE se mi libi ale ty recenze jsou hrozne. Zkuste si je precist od shora dolu a jenom blazen si ho pak pujde koupit. Jeste musim podekovat KEKE a PAVLOVI SRBOVI za trpelivost pri radach.Nechcete zalozit forum na ACE? Diky a hodne pozitivnich odpovedi. H.

    [Odpovědět na názor]

  67. Thumb up 0 Thumb down 0 janca21
    Napsal(a) 13.9.2011 v 17:01

    Dobrý den asi před 14dny jsem si koupila samsung galaxy ace jsem spokojena jen me trapi jedna vec co mam delat kdyz mi kazdy den chodi zprava od operatora ze mi uctuje 30kc za spustene aplikace kdyz jsem vse povypinala muzete mi nekdo poradit? nemuze to byt tim ze na tapete ukazuje mesto a pocasi a jak to mam vypnout? Dekuji za odpověď

    [Odpovědět na názor]

  68. Thumb up 0 Thumb down 0 hejda11
    Napsal(a) 15.9.2011 v 01:54

    Nevite jestli podporuje Javu?

    [Odpovědět na názor]

  69. Thumb up 0 Thumb down 0 gammer
    Napsal(a) 16.9.2011 v 17:06

    cs lidi galaxy ace mam asi uz 1 mesic zatim si nestezuju je pravda ze by to chtelo vetsi tam ale nutnost je aktualizovat androiida na 2,3,3. Duvod?
    vetsi rychlost a lepsi kamera. javu podporuje asi az 2,3,4 ktera neni jeste legalne ke stazeni ale nelegalne ji sezenete ale stratite narok na reklamaci.
    vyhoda je ze podporuje 3d hry.

    [Odpovědět na názor]

  70. Thumb up 0 Thumb down 0 Miloslava
    Napsal(a) 18.9.2011 v 10:03

    moil galaxy mám a zatím jsem velmi spokojená a učím se s ním.nemohu stahnout,nebo nevím jak samsung kies a na co to je dobré.co je synchronizace,musím ji mít zapnutou?akorád to rychlé vybití baterie mě štve.opravdu vydrží den dva,pokud chvíly s ním něco dělám.díky za poslané rady

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 21.9.2011 v 16:04

      Kies stahnes tady: http://www.samsung.com/cz/kies/ Je to na pridavani souboru (napr. pisnicky) z PC do mobilu ;)

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        keke
        Odpověděl 21.9.2011 v 16:05

        a taky na aktualizace

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Miloslava
          Odpověděl 14.10.2011 v 08:47

          keke děkuji za radu,už to mám stáhnuté,podařilo díky moc.ještě dotaz,nejde mi svá melodie-zvuky k sms dát,jen jejich zvuky,co jsou v mobilu.ke kontaktu to lze dát své.díky

          [Odpovědět na názor]

  71. Thumb up 0 Thumb down 0 Vasek
    Napsal(a) 19.9.2011 v 18:32

    dobry den koupil jsem si samsung galaxy ace a chcu se zeptat kdyz najedu do kontaktu co mam udelat abych vyhledal dotycnou osobu ulozil jsem si tam nekoho na SIM dal sem zapamatovat volbu ulozil a potom najedu do kontaktu napisu osobu kterou sem ulozil a pise mi to zadne kontakty prosim poradte mi muj email vasekkrzy@seznam.cz

    [Odpovědět na názor]

  72. Thumb up 0 Thumb down 0 Michal
    Napsal(a) 20.9.2011 v 14:14

    Ahoj chci se zeptat jesly Samsung ACE podporuje Facebook chat… a jaké jsou rozhodující faktori při výběru mobilu mezí Samsung Galaxy Ace vs. Htc wildfire S.. Díky za odpověd:)

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      skam
      Odpověděl 21.9.2011 v 12:36

      Ace mám, FB mi funguje včetně chatu, mám android 2.3.3, funguje skvěle video natáčí vga 640×480 (myslím) :-D zatím jsem spokojen, ram stačí na vše co potřebuji, display není až tak hrozný. Na to moje telefonování bohatě stačí.

      [Odpovědět na názor]

  73. Thumb up 0 Thumb down 0 Linda
    Napsal(a) 29.9.2011 v 14:54

    Ahoj,

    lze telefon ovladat i pomoci nehtu? Diky.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 29.9.2011 v 16:53

      Ne, to nejde, jenom prstem ;)

      [Odpovědět na názor]

  74. Thumb up 0 Thumb down 0 Jana
    Napsal(a) 30.9.2011 v 17:13

    Je lepší HTC Wildfire, LG Optimus One nebo Samsung Galaxy Ace?

    [Odpovědět na názor]

  75. Thumb up 0 Thumb down 0 Džejna
    Napsal(a) 30.9.2011 v 21:39

    prosím o radu. HTC wildfire S nebo Samsung galaxy S.Prosím napište pro a proti, nevím si rady

    [Odpovědět na názor]

  76. Thumb up 0 Thumb down 0 Silvia
    Napsal(a) 1.10.2011 v 22:03

    Prosím, ako mám pripojiť Samsung Galaxy ace k domacej wifi? Nájde mi ju a pri pokuse sa pripojiť píše: Ověřování, Připojování a nakoniec Zakázáno. Heslo zadám ale nejde to, ani vypnutie nepomáha. V čom je problém, prosím???

    [Odpovědět na názor]

  77. Thumb up 0 Thumb down 0 zapik
    Napsal(a) 3.10.2011 v 18:26

    zdravím mám tel.Samsung galaxy Ace s androidem 2.3.3 a nemuzu do něj dostat Adobe Flash player tento přehravač co mam dělat? poradte! děkuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Miloslava
      Odpověděl 14.10.2011 v 08:52

      ahoj,adobe flash tam nejde,ale je tam jiná nabídka,a toastl media plaer,nebo smartswf,nabídka ke v marketu přímo.mějte se.snad jsem poradila.já si to dala k vůli televizi,abych si někdy mohla v mobilu pustit,ale bohužel nova,prima tam nejdou se zvukem hrát,jen číst.škoda.čt1 očko,to jde tak nevím

      [Odpovědět na názor]

  78. Thumb up 0 Thumb down 0 nadin
    Napsal(a) 13.10.2011 v 23:05

    Dobrý den,chtěla by SGA ale jak čtu co vše napsáno na hoře(a ne jenom tady)tak mám celkem strach.Moc se mně libí,poraďte mám kupovat nebo ráče neco jiného.Moc Děkují.

    [Odpovědět na názor]

  79. Thumb up 0 Thumb down 0 Maky
    Napsal(a) 14.10.2011 v 12:03

    Dobrý den,
    potřebuju poradit, rozhoduji se mezi koupí Samsung Galaxy Ace a Sony Ericsson Xperia Neo jaký telefon je lepší a v čem?? Děkuji moc :)

    [Odpovědět na názor]

  80. Thumb up 0 Thumb down 0 Kubo
    Napsal(a) 15.10.2011 v 11:16

    dobrý den, rozhodujem sa nad kupou telefonu Samsung Galaxy ace a nad Samsung Wave II. Ktorý by ste mi poradili a proc?

    [Odpovědět na názor]

  81. Thumb up 0 Thumb down 0 Petr
    Napsal(a) 19.10.2011 v 18:26

    dobrý den potřebuji poradit jestli koupit samsung galaxy ace nebo nokii c6-01 zatím dík

    [Odpovědět na názor]

  82. Thumb up 0 Thumb down 0 Pecold
    Napsal(a) 19.10.2011 v 18:28

    zdravím,chci se zeptat,jdou do menu přidávat složky,třeba-složka hry do které bych si ty hry dal?Ať je nemusim mít jen tak v menu?díky za odpověď

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 27.10.2011 v 15:33

      To by se mi taky hodilo, ale do menu to nejde. Jde to jen na domovskou obrazovku, zmáčkneš takové to levé tlačítko možnosti – přidat – složky – nová složka, klikneš na složku, ta se otevře, zapneš menu a pak už jenom přetahuješ. Když je ta složka otevřená tak klikneš a chvilku podržíš na té horní liště kde je napsané složka a vyskočí okýnko kde ji můžeš přejmenovat.

      [Odpovědět na názor]

  83. Thumb up 0 Thumb down 0 Brano
    Napsal(a) 22.10.2011 v 12:16

    Ahoj mam samsung galaxy ace ako mam zapojit telefon z tv kabel mam a nejde to dik

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 4.12.2011 v 09:13

      Dobrý den, telefon nemá TV-out, takže to není možné. Musel byste přes Wi-FI s DLNA funkcí, pokud ji televize má.

      [Odpovědět na názor]

  84. Thumb up 0 Thumb down 0 Iva
    Napsal(a) 2.12.2011 v 10:45

    Dobry den, osobne musim rict, ze je pro me Galaxy Ace velkym zklamanim a lituji, ze jsem si ho poridila. Nekonec jsem si jakz takz zvykla, ale co mi hodne vadi je odesilani a prijimani MMS. Nefunguje a u meho operatota T-mobile mi bylo sdeleno, ze MMS pujdou odesilat a prijimat pouze, pokud bude mobil pripojen k internetu a ze mi doporucuji si poridit alespon nejaky zakladni balicek s internetem. Vzhledem k tomu, ze internet ale vubec nevyuzivam, byly by to vyhozene penize. Cetla jsem uz spoustu diskuzi, kde si na to lide stezuji, ale nikde jsem tam nenasla zadne reseni. Nemate nekdo nejakou novou zkusenost?

    [Odpovědět na názor]

  85. Thumb up 0 Thumb down 0 anonim
    Napsal(a) 3.12.2011 v 19:26

    můžu se zeptat coje podle vás lepší pro 14ti let dítě samsung galaxy ace nebo samsung galaxy s předem děkuji za odpověd

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 4.12.2011 v 09:12

      Dobrý den, výbavou je určitě lepší Galaxy S, který bych volil. Právě v tomto věku potřebují děti v mobilu vše od A do Z, tak myslím, že s modelem Ace by tak spokojeno nebylo. :o)

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Nikolka
        Odpověděl 8.3.2012 v 11:50

        Mě je také 14 a jsem úplně spokojená se Samsungem Galaxy Ace. Ace je lepší dá se lépe do kapsy S je příliš veliký na to.

        [Odpovědět na názor]

  86. Thumb up 0 Thumb down 0 Barča
    Napsal(a) 11.12.2011 v 18:54

    strašně moc chci Samsung galaxy ace…ale furt se rozhoduju mezi Samsungem a nebo Tabletem..:( co je lepší?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      dim0n
      Odpověděl 16.12.2011 v 20:41

      tablet do kapsy nestrcis…

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Kristina Procházková
      Odpověděl 13.1.2012 v 17:36

      věř tady soudruhovi dim0n – samsung galaxy je lepší a skladnější…

      [Odpovědět na názor]

  87. Thumb up 0 Thumb down 0 alien996
    Napsal(a) 16.12.2011 v 21:22

    Ahojte vsetci Mam problem :( Neviem ako nastavim hlasove vytacanie cez bluetooth na sluchatko Predtym som mal nokiu 5800 tam som stlacil sluchatko , povedal som meno ako som ho mal zapisane v zozname, telefon zopakoval a zacal volat Teraz neviem nic take najst V opise telefonu je pisane, ze telefon hlasove vytacanie podporuje tak neviem

    [Odpovědět na názor]

  88. Thumb up 0 Thumb down 0 Flavio
    Napsal(a) 19.12.2011 v 11:25

    Dobrý den,
    můžete mi prosím poradit jak docílím toho, abych dostal internet z mobilu (Samsung Galaxy Ace) do PC? Přes Kies jsem nenašel žádnou funkci. U Nokie přes OVI není problém, ale Samsung je pro mně novinka. Často cestuji a nemám jinou možnost připojení. Mobilní internet mám aktivní. Předem děkuji za každou radu.

    [Odpovědět na názor]

  89. Thumb up 0 Thumb down 0 Tereza
    Napsal(a) 25.12.2011 v 16:22

    Dobry den, zvazuju koupi Samsungu Galaxy Ace, ale nejsem si po techto recenzich moc jista. Se smasungem ani s Androidem nemam zadne zkusenosti, ale par mych pratel je ma a jsou celkem spokojeni. Chtela jsem se zeptat par otazek – jak je to s internetem? je v tomto mobilu nutnost mit internet i mimo dosah Wifi? a co ta baterie, vydrzi alespon ty 2 dny? potom jeste ty aplikace, staci mi pro spusteni Android Marketu Wifi? a jdou vypnout aplikace na plose, jako je treba pocasi? a posledni otazka, jdou zamknout soubory nebo treba slozky (sms,fotogalerie,atd.)? predem diky na odpovedi na otazky :)

    [Odpovědět na názor]

  90. Thumb up 0 Thumb down 0 Jitka
    Napsal(a) 26.12.2011 v 19:40

    Dobry den poradi mi nekdo jak si zprovoznit internet v samsung galaxy s ale ne pres wi fi ale mobilniho operatora nevim kde to mam hledat dekuji

    [Odpovědět na názor]

  91. Thumb up 0 Thumb down 0 Juri
    Napsal(a) 27.12.2011 v 20:52

    Dobrý den . chcel by som sa opýtať ako si pridám kontakt :D vopred DAKUJEM MOC

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 27.12.2011 v 21:12

      V kontaktech vedle vyhledávání je takové tlačítko plus, tak to je ono.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        keke
        Odpověděl 28.12.2011 v 16:18

        A nebo když máte to číslo v hovorech, tak na něm stačí podržet a je tam přidat do kontaktů.

        [Odpovědět na názor]

  92. Thumb up 0 Thumb down 0 Daniel
    Napsal(a) 28.12.2011 v 22:10

    Dobrý den. Na hlavní ploše mám nahoře zobrazený signal, stav baterie, čas a dvě šipky a nad tim 3G a občas se to změní na H co to prosím znamená?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 1 Thumb down 0

      Kačka
      Odpověděl 8.10.2012 v 17:30

      je to typ sítě ke které se telefon připojuje,v tuhle chvíli je H nejrychlejší

      [Odpovědět na názor]

  93. Thumb up 0 Thumb down 0 BB
    Napsal(a) 29.12.2011 v 22:51

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde najdu nějaký protokol zpráv, potřebuju vědět, kolik mám propsaných sms za měsíc, nemůžu to nikde najít :o) Děkuji za odpověď.

    [Odpovědět na názor]

  94. Thumb up 0 Thumb down 0 Sabibi
    Napsal(a) 30.12.2011 v 22:07

    Kde si nastavím budík? :D

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 31.12.2011 v 00:01

      V menu máte aplikaci s názvem „hodiny“, ve které je právě mj. budík :)

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Kačka
        Odpověděl 8.10.2012 v 17:29

        a je možný že když nastavavím budík a vypnu telefon že mi budík nezvoní?nebo ho snad nějak špatně nastavuju?když je tel.zapnutý tak vše ok,takže ho mám zapnutý 24 hod.denně a 365 dní v roce(dost nepraktické)

        [Odpovědět na názor]

  95. Thumb up 0 Thumb down 0 Luděk
    Napsal(a) 31.12.2011 v 10:44

    Zdravím,už jsem to tu někde psal ale už nenašel. Prosím o informaci jestli v Samsung Galaxy Ace je nastavení,které vizuálně(i při nečinném mobilu)upozorňuje na došlé sms nebo zmeškané hovory. I mnohem jednodušší mobily to mají.(pípají,svítí ap) Díky za odpovědi.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Nikolka
      Odpověděl 8.3.2012 v 11:46

      pouze se rozsvítí a pak zhasne

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Luděk
        Odpověděl 8.3.2012 v 18:02

        Už dávno jsem našel na Amarketu utilitku,která funguje. Po nějaké akci (zmeš.hovor nebo sms) svítí na displayi obálka. Takže super.

        [Odpovědět na názor]

  96. Thumb up 0 Thumb down 0 niga
    Napsal(a) 4.1.2012 v 00:09

    Ahoj, chcel by som sa spitat ako si mozem zaheslovat sovoje priecinky napr spravy hudbu obrazky atd.. Dakujem

    [Odpovědět na názor]

  97. Thumb up 0 Thumb down 0 Míša
    Napsal(a) 4.1.2012 v 22:51

    Ahojky, mám Ace a na přímém sluníčku mi „modrá“ displej.. je to normální? A co považuju za jeho velký mínus je wi-fi..padá nebo rovnou napíše error

    [Odpovědět na názor]

  98. Thumb up 0 Thumb down 0 ladi
    Napsal(a) 8.1.2012 v 14:21

    dobrý den,mám také samsung galaxy ace a chci se zeptat jastli se je displej chráněn proti škrábancum a nebo si musím koupit na displej folii?

    [Odpovědět na názor]

  99. Thumb up 0 Thumb down 0 lukas
    Napsal(a) 8.1.2012 v 14:25

    Dobry mam problemy s bluethoot neviem ako poslat napr.pesnicku za odpoved vam dakujem.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 12.1.2012 v 23:24

      Kdyz mas zaply bluetooth, tak zapnes v menu > moje soubory > media a tam si najdes tu pisnicku, kliknes a podrzis na ni a je tam sdilet a pak bluetooth.

      [Odpovědět na názor]

  100. Thumb up 0 Thumb down 0 sid217
    Napsal(a) 24.1.2012 v 22:09

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li tento telefon umí automaticky přijmout hovor do bluetooth handsfree sady???

    Za odpověď předem děkuji

    [Odpovědět na názor]

  101. Thumb up 0 Thumb down 0 Míša :)
    Napsal(a) 25.1.2012 v 13:17

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je pravda že tento mobil má problémy s připojením na wifi?
    A jestli je lepší Samsung galaxy Ace nebo Samsung galaxy Gio? Který prosím lépe reaguje na dotyky?

    Za odpověď kdyžtak moc děkuji.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Nikolka
      Odpověděl 8.3.2012 v 11:43

      Samsung Galaxy Ace nemá žádné problémy s připojením wifi teda aspoň já ne :)

      [Odpovědět na názor]

  102. Thumb up 0 Thumb down 0 petr
    Napsal(a) 25.1.2012 v 21:19

    Dbrý den chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s pripojenim mobilniho prenosneho internetu do mobilu myslim tim krabicku pres usb mam galaxy ace a nevim jestli to tim neznicim kdyz to tam pichnu diky za odpoved

    [Odpovědět na názor]

  103. Thumb up 0 Thumb down 0 lukas
    Napsal(a) 25.1.2012 v 22:28

    Dobrý den chtěl bych se zeptat jak si můžu změnit obrázek v hudebním přehrávači děkuju:)

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 26.1.2012 v 21:51

      Obrázek je u každé mp3ky zvlášť, dá se předělat jenom když máš tu mp3 na PC v nějakém programu např. Mp3Tag,… a můžeš si tam dát jaký obrázek chceš a pak si ji přetáhneš zase do mobilu, ale to bys musel předělat všechny, nevim jestli se to da i po vic, to jsem nezkousela. Snad jsem aspon trochu pomohla.

      [Odpovědět na názor]

  104. Thumb up 0 Thumb down 0 jakub
    Napsal(a) 29.1.2012 v 15:00

    Dobrý Den, chtěl jsem se zeptat když si na mobile přes market stahuju nějakou tu hru že když ji spustím vždy se mi zapíná internet u té hry. Má kamoška má uplně stejný telefon a když si ona stáhne hru jí se to nestane co stim ?? Děkuju

    [Odpovědět na názor]

  105. Thumb up 0 Thumb down 0 Veronika
    Napsal(a) 4.3.2012 v 08:57

    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, jestli jde do telefonu samsung galaxy ace s5830 nahrát navigace, děkuji.

    [Odpovědět na názor]

  106. Thumb up 0 Thumb down 0 Nikolka
    Napsal(a) 8.3.2012 v 11:41

    navigace tu je :)

    [Odpovědět na názor]

  107. Thumb up 0 Thumb down 0 Marcik
    Napsal(a) 13.3.2012 v 21:43

    Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s aktualizací software na nový. Kies jsem nainstalovala a pořád mi to píše když dám aktualizaci- že to nejde zkuste to později. Ale nejnovější to není??Děkuju za odpověď

    [Odpovědět na názor]

  108. Thumb up 0 Thumb down 0 Tereza
    Napsal(a) 16.3.2012 v 14:59

    Dobrý den,
    ráda bych se zeptala, zda někdo víte, kde se dají změnit názvy mých přidaných písniček. Děkuji

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 21.3.2012 v 23:46

      menu > moje soubory > media > kliknout a podržet na písničce > přejmenovat

      [Odpovědět na názor]

  109. Thumb up 0 Thumb down 0 kesuaus
    Napsal(a) 17.3.2012 v 17:05

    nenasiel som nikde kolko ma tento mobil ramky tak prosim odpovedzte rozmislam nad kupou :ˇ)

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      keke
      Odpověděl 22.3.2012 v 00:00

      278 MB, z toho půlka je využitá pořád, ale vetsinou nemam problem vystacit s tim co zbyde, nejvic berou hry a internet, ale samostatne je to v pohode, ale kdyz bezi vic her na pozadi nebo hra a internet, tak uz muze byt trochu problem. Správce úloh je tu prehledny, takze co nepotrebuju tak vypinam.

      [Odpovědět na názor]

  110. Thumb up 0 Thumb down 0 tom
    Napsal(a) 18.3.2012 v 20:21

    Dobrý den
    chci se zeptat jestli má tenhle telefon i javu.Děkuji

    [Odpovědět na názor]

  111. Thumb up 0 Thumb down 0 Karolína
    Napsal(a) 27.3.2012 v 19:56

    Dobrý den, jak si prosím nastavím u Galaxy Ace bezpečtnostní kód? Když si dám nastavení – info o poloze a zabezpečení – nastavit zámek displeje, napíši si a znovu potvrdím kód a nic se neděje, mobil je stále nezabezpečen. Nevíte jak na to? Děkuji :)

    [Odpovědět na názor]

  112. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomi
    Napsal(a) 27.4.2012 v 20:29

    Dobrý den,chci se zeptat na problem s baterií..Pžítelkyně ma SG Ace cca od Vánoc a poslední dobou jí začal telefon zlobit.. Problem je v tom že telefon přes noc nabíjí,ráno se probudí, mobil odpojí,telefon ztmavne a hlásí se jako vybitej..trochu se vyznám v tom kam se podívat,tak se kontroloval spuštěný aplikace,využítí pamětí aplikacemi,atd..ale prostě nikde nic…stalo se jí to asi po třetí během posledního měsíce. Ještě mě napadlo že by to mohl být EX Go launcher,který tam měla stažený,tak sem ho dneska ukončil ael myslim si že tím to nebude.prosím o radu…doufam že neodešla po tak krátké dbě baterie

    [Odpovědět na názor]

  113. Thumb up 0 Thumb down 0 Markus
    Napsal(a) 26.5.2012 v 13:42

    Zkoušel jsem melodii nakopírovat pomocí složek (media,audio,notifications). Melodie je v seznamu, zaskrtnu ji a stejne s prichodem sms mi zazni defaultni melodie. I po restartu telefonu se nic memeni. Zkousel sem i aplikaci rringstone a stejne zazni default melodie. Mam samsung galaxy ace, verze androjdu je freja. Oznameni je u me jak sms tak i treba, ze mam vybitou baterku.. No a oba postupy mi nefunguji na sms, ale reaguji na vybitou baterku..coz je mi k prdu..
    Dikes Markus..

    [Odpovědět na názor]

  114. Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
    Napsal(a) 8.6.2012 v 18:58

    Dobrý den, uvažuji o koupi telefonu Samsung Galaxy Ace a potřebovala bych poradit kde telefónek koupit aby byla větší jistota že bude v pořádku, jestli máte nějaké zkušenosti….

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Michael
      Odpověděl 20.6.2012 v 10:55

      doporučuji Datart. doprava zdarma. a cena je krásná. ace mi přišel pečlivě a důkladně zabalen . vše ok

      [Odpovědět na názor]

  115. Thumb up 0 Thumb down 0 eli
    Napsal(a) 27.6.2012 v 12:46

    Dobrý den můžu se zeptat jestli se dá zadní kryt vyměnit ?

    [Odpovědět na názor]

  116. Thumb up 0 Thumb down 0 michael
    Napsal(a) 12.7.2012 v 12:54

    normálně si zajdeš do pobočky svého operátora s vše ti nastaví. :)

    [Odpovědět na názor]

  117. Thumb up 0 Thumb down 0 michael
    Napsal(a) 12.7.2012 v 12:58
  118. Thumb up 0 Thumb down 0 michael
    Napsal(a) 12.7.2012 v 12:59

    ano ano ano. věci jsou zamykat když do na to stáhněte aplikaci.

    [Odpovědět na názor]

  119. Thumb up 0 Thumb down 0 Renata
    Napsal(a) 17.7.2012 v 22:33

    Nevite nahodou nekdo zda jde vypnout zvuk fotoaparatu u Samsungu galaxyace a jak? ten zvuk me celkem obtezuje

    [Odpovědět na názor]

  120. Thumb up 0 Thumb down 0 Lucka
    Napsal(a) 18.7.2012 v 20:07

    Když si z mobilu stáhnu fotografie do PC, tak jsou ty fotografie strašně malé, nevím čím to je. Prosím poradíte mi co bych měla udělat aby tak malé nebyly? Nebo aspoň čím to je, že jsou malé ? Jsem z toho opravdu nešťastná, protože když na internetu vidím fotografie z tohoto mobilu tak jsou krásné ale ty moje jsou malinké a při zvětšení rozmazané :( předem děkuji za odpověď.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      L
      Odpověděl 12.8.2012 v 18:23

      Mám stejný problém už jste přišla na to co to může být?

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Lucka
      Odpověděl 1.1.2013 v 18:37

      musíš to nastavit v mobilu když najedeš do fotoaparát -> nastavení -> Rozlišení -> a tam si nastavíte to největší(5M) sice to zabere více paměti ale jsou veliké .. ;)

      [Odpovědět na názor]

  121. Thumb up 0 Thumb down 0 Filip
    Napsal(a) 20.7.2012 v 14:05

    Dobry den , ma tento telefon gorilla glass ?

    [Odpovědět na názor]

  122. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomáš
    Napsal(a) 2.8.2012 v 23:02

    Aká je kvalita prevedenia? Myslím tým odolnosť displeja, tuhosť konštrukcie, či sa hneď nedoškrabe kryt, či nevŕzga, či prežije pád na zem…
    Počul som, že to nie je nič moc.

    [Odpovědět na názor]

  123. Thumb up 0 Thumb down 0 kuku
    Napsal(a) 7.8.2012 v 12:14
  124. Thumb up 0 Thumb down 0 L
    Napsal(a) 12.8.2012 v 18:21

    Mám problém koupila jsem si Ace před týdnem a moc to s ním neumím ale přeci jen když stáhnu fotografie do počítače jsou strašně malé a rozmazané nevíte čím to je?

    [Odpovědět na názor]

  125. Thumb up 0 Thumb down 0 Michalka
    Napsal(a) 15.8.2012 v 12:14

    Ahooj chci se zeptat jesli má samsung galaxy kameru ve předu třeba například: když si chci s někym volat třeba na skype tak jestli pude kamera? :))

    [Odpovědět na názor]

  126. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomaš
    Napsal(a) 18.8.2012 v 22:15

    Dobrý den
    mam dotaz, dá se nějak nastavit na S Galaxy ace při uzamčeném displey aby při obdržení smsky či nepřijatého hovoru blikala dioda upozornění. Díky za odp.

    [Odpovědět na názor]

  127. Thumb up 0 Thumb down 0 WOLLY
    Napsal(a) 21.8.2012 v 13:27
  128. Thumb up 0 Thumb down 0 Jindra
    Napsal(a) 15.9.2012 v 15:24

    Dobrý den
    je možné na tento telefón nainstalovat alespoň jednu poker hernu, zkoušel jsem jich několik a žádná nefunguje. děkuji

    [Odpovědět na názor]

  129. Thumb up 0 Thumb down 0 michael
    Napsal(a) 1.10.2012 v 14:30

    Nemá, to co je ve předu, je jen čidlo na vypínání displaye při hovoru.

    [Odpovědět na názor]

  130. Thumb up 0 Thumb down 0 Muhehe
    Napsal(a) 1.10.2012 v 18:00

    DObrý den,

    při došlé SMSce, nebo příchozím hovoru se telefon snaží říct, od koho to je, avšak je to taková zpatlanina, že je to hrůza.

    Neví někdo, kde se dá tato funkce vypnout??

    Děkuji za odpověď.

    [Odpovědět na názor]

  131. Thumb up 0 Thumb down 0 Monika
    Napsal(a) 5.10.2012 v 09:07

    Dobrý den,máte někdo zkušenost s přidáváním vlastní melodie a fotografií ke kontaktům? Mám na mysli několik vyzváněcích melodií.Děkuji za odpověď

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Kačka
      Odpověděl 8.10.2012 v 17:23

      Dobrý den,na nastavení fotografie ke kontaktu jsem také nepřišla.podle mého názoru toto ani nejde.:(

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Keke
      Odpověděl 19.10.2012 v 17:16

      Když kliknete na nejaky kontakt a pak date leve tlacitko a upravit, tak tam jde nastavit melodie i fotka.

      [Odpovědět na názor]

  132. Thumb up 0 Thumb down 0 JULA
    Napsal(a) 4.11.2012 v 19:56

    Dobrý den, rozhoduji se mezi Samsungem Galaxy Ace a Sony Xperia Miro.
    Na telefonu mi bude stačit – volání, SMS, občas připojení na emaily a aukro přes Wifi a turistickou navigaci, kterou půjde používat zdarma. Též kalendář s poznámkami.
    Moc Vás prosím o radu, který si koupit, bude to můj první dotykový mobil, nemám žádné zkušenosti se stahováním čehokoliv do mobilu a z těch dotazů a odpovědí tady „nahoře“ mi připadá, že radši nekoupit ani jeden, ale nějaký prachobyčejný.
    Děkuji za odpověď.

    [Odpovědět na názor]

  133. Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel
    Napsal(a) 29.11.2012 v 14:48

    Tenhle mobil je fakt hrůza, protože jsem si ho koupil a už ho mám nějak měsíc a pořád se neustále seká. Tahle věc se nedá ovládat. A ještě navíc se mi stalo to , že jak jsem si dával do toho mobilu simkartu tak z toho mobilu začalo něco téct nějaká tekutina. TENHLE MOBIL NEDOPORUČUJI! Byli by jste smutní , fakt si ho nekupujte!!

    [Odpovědět na názor]

  134. Thumb up 0 Thumb down 0 Jana
    Napsal(a) 25.12.2012 v 17:39

    Ahoj, prosím můžete mi říct kde najdu kolik procent baterie mi ještě zbývá? :/ nemůžu to nikde najít

    [Odpovědět na názor]

  135. Thumb up 0 Thumb down 0 jirka
    Napsal(a) 25.12.2012 v 18:51

    Ahoj,potřebuji poradit jak změnit velikost písmen na sms a podklad sms (bilá-černá).A změna vyzvánění sms.dddddík

    [Odpovědět na názor]

  136. Thumb up 0 Thumb down 0 Milan
    Napsal(a) 26.12.2012 v 22:32

    Ahoj,
    můžete mi někdo poradit? Když si stahnu aplikace z Gogle play nebo Samsung apps, tak se stahne ale při instalaci mi zahlásí chybu: Nelze nainstalovat do úložiště USB nebo na kartu SD. Fotky se mi na kartu normálně ukládají, karta je ta přibalená od výrobce. Když jsem stáhl aplikace z netu m tak se normálně nainstalují. Prosím o omoc . díky

    [Odpovědět na názor]

  137. Thumb up 0 Thumb down 0 Iwa
    Napsal(a) 28.12.2012 v 19:24

    Ahoj, nemali ste nikto problémy s nastavením kontaktov, totižto mi ich zo sim karty vobec nechcu načítat a neviem co s tym, pls poradte mi niekto dikes :)

    [Odpovědět na názor]

  138. Thumb up 0 Thumb down 1 Sandí
    Napsal(a) 30.12.2012 v 20:25

    Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli na tomto mobil jde dobře skype ? a jak je s wifi ? děkuji

    [Odpovědět na názor]

  139. Thumb up 0 Thumb down 1 Lucka
    Napsal(a) 1.1.2013 v 18:32

    Mám menší problém nevíte někdo jak udělat aby se mi stažené aplikace neukládaly do telefonu ale na paměťovou kartu ?? děkuji

    [Odpovědět na názor]

  140. Thumb up 0 Thumb down 0 Michaela
    Napsal(a) 7.1.2013 v 22:18

    Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli je na tomhle mobilu(samsung gal.ace S5830) i obrácený fotoaparát? má to totiž na přední straně jak kdyby takovou čočku tak jestli to k něčemu je třeba k tomu obrácenému fotoaparátu nebo to tam je jen tak…?

    [Odpovědět na názor]

  141. Thumb up 0 Thumb down 0 filip
    Napsal(a) 31.5.2013 v 16:04

    chtel bych se zeptat jak vymenit uloziste ram na pametovou kartu, kdyz stahuji tak mam 7gb volneho mista na sdhc ale napise ze mam nedostatek pameti, dekuji za odpoved

    [Odpovědět na názor]

Přidat komentář