reklama

Recenze HTC Desire X – každý může mít super telefon

19. 10. 2012  |  recenze  |  Autor:

HTC Desire X je moderní smartphone střední třídy, který by rozhodně neměl zapadnout v záplavě nespočtu dalších androidů. V recenzi se ale podíváme jako tradičně na všechny stránky telefonu.

Kapitoly článku:

» Úvod, technické parametry, obsah balení, videopohled
» Design a konstrukce, baterie, výdrž
» Displej a ovládání, prostředí, telefonování a zprávy
» Hudební a video přehrávač, GPS navigace, aplikace, fotoaparát
» Organizační a datové funkce, zhodnocení

HTC poslední dobou neprožívá zrovna šťastné období. Zisky jdou dolů, o jeho telefonech se skoro nemluví a už dlouho ne a ne představit něco, co by prolomilo ledy. Ani HTC Desire X není žádný dechberoucí stroj. V naší recenzi ale zjistíte, že je radost ho používat, nestojí moc a vypadá skvěle. A podle nás to stačí.


HTC Desire X v bílém a černém provedení

Od modelu Desire X si HTC slibuje hodně. Telefon patří do nabité střední třídy, kde je opravdu těžké se prosadit. Přesto na Desire X paradoxně nenajdete na první pohled nic, co by vás posadilo na zadek a řekli jste si: „Wow, tenhle telefon chci.“ Stačí ho však chvíli používat a nejspíš k němu přirostete. Takhle vyvážený přístroj už jsem totiž v ruce dlouho neměl.

Není to žádné výkonnostní dělo, ale zároveň nemá zásadní softwarové chyby, kterými rádi překvapují jeho výkonnější bratři z řady One. Vypadá jako každé jiné HTC (aspoň tedy zepředu), ale design je funkční a dotažený. Za tenhle telefon si zkrátka HTC zaslouží potlesk. Ale nepředbíhejme. I drobné chyby se najdou.

Základní parametry – HTC Desire X

Rozměry 119 x 62 x 9,3 mm
Hmotnost 114 g
Displej dotykový (kapacitní, multi-touch), Super LCD, rozlišení WVGA (480 x 800 px), 16 milionů barev, úhlopříčka 4“
Procesor a paměť dvoujádrový 1 GHz procesor Qualcomm MSM8225 Snapdragon, grafika Adreno 203
768 MB RAM, 4 GB vnitřní a microSD karty až 32 GB
Operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich + Sense
Fotoaparát 5 Mpx (2592 x 1952 px), autofocus, LED blesk, nahrávání WVGA videa
Obsah balení návod, baterie, nabíječka, stereo headset s peckovými sluchátky, datový USB kabel
Cena a dostupnost 7 400 Kč, říjen 2012

Krátké postřehy z testování HTC Desire X:

Co se nám líbilo: kovový design, příjemné rozměry, vychytávky v grafické nadstavbě HTC Sense

Co se nám nelíbilo: umístění vypínacího tlačítka nepřirozeně na horní stranu, ostudně malá vnitřní paměť, drobné softwarové bugy, hudební přehrávač postrádá ekvalizér, video přehrávač nepřehraje titulky

TIP: Pro podrobné parametry telefonu HTC Desire X navštivte náš katalog mobilů.

Obsah balení: takové „Kinder Surprise“

Přístroj dorazil v bílém kvádříku se zakulacenými rohy. HTC takhle balí své telefony už nějaký čas a vypadá to sakra dobře. Jako vajíčko, ze kterého se vylíhne příjemné překvapení.

A také ano: v balení najdeme nejen telefon HTC Desire X, ale samozřejmě také skládací nabíječku s datovým kabelem a nechybí ani sluchátka s handsfree. Nejde už o značku Beats Audio, se kterou HTC už delší dobo spolupracuje, ale o obyčejná sluchátka nesoucí logo HTC. Nezaujmou bůhvíjakým zvukovým projevem ale spíše svým neobvyklým zpracováním. Mají bílou barvu, takže moc hezky ladí se zbytkem telefonu. A co víc: kabel, který je tvoří, má sploštělý tvar. Od toho si HTC slibuje, že se nebude zamotávat tak často, jako klasické kulaté dráty.

Zda je to pravda, je těžké posoudit. Mně se zamotával tak jako tak, a proto se domnívám, že tato vlastnost se odvíjí spíš než od tvaru kabelu od přítomnosti nepořádku v kapse nebo tašce.

Oficiální video

Komentovaný videopohled na design

Kapitoly článku:

» Úvod, technické parametry, obsah balení, videopohled
» Design a konstrukce, baterie, výdrž
» Displej a ovládání, prostředí, telefonování a zprávy
» Hudební a video přehrávač, GPS navigace, aplikace, fotoaparát
» Organizační a datové funkce, zhodnocení

..

Testovaný produkt: HTC Desire X, autor recenze: Tomáš Drahoňovský, hodnocení: 5/5
Témata:

Diskuze k článku (150 komentářů)

  1. Thumb up 3 Thumb down 0 Jirka
    19.10.2012 v 15:39

    Dobrý den,

    takže ten telefon spíše doporučujete, nebo moc ne?

    Díky

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 19.10.2012 v 16:37

      Dobrý den, já bych telefon doporučil, tomu, kdo hledá kvalitní telefon střední třídy bez nějakých větších kompromisů. Samozřejmě se najdou uživatelé, kteří raději šáhnout po jiném modelu, protože pro ně může být některá funkce důležitější než jiná, Desire X bych řekl, že má výbavu tak nějak vyváženou.

      Odpovědět

        Thumb up 1 Thumb down 0

        Jirka
        Odpověděl 19.10.2012 v 16:58

        Dobře, takže v pohodě utáhne, cca nějakých 90 nainstalovaných aplikací a nebude se sekat? Snad se ani moc nezahřívá a sklíčko je odolné…?
        Náhodou, Vodafone jej má za hezký peníz a bez jakéhokoliv úvazku :), tj myslím slušná cena.

        Odpovědět

          Thumb up 1 Thumb down 0

          Tomáš Drahoňovský
          Odpověděl 19.10.2012 v 18:15

          Jen kolegu Luboše doplním: schválně jsem se snažil vyhnout se doporučování – nedoporučování. V zásadě se celá věc má tak: pokud budete Desire X používat ke komunikaci, je to podle mě jeden z nejlepších, nejhezčích a nejpraktičtějších telefonů, které v současnosti můžete mít.

          Jakmile ale budete chtít používat ho na multimédia a nebo jako herní zařízení. Pak narazíte na nepříliš velkou RAM, malou paměť přístroje a slabou základní výbavu.

          Odolnost sklíčka je v rámci jednoho testu vždy trochu složité otestovat, pokud telefon nechcete distributorovi zrovna zaplatit:) Nicméně telefon jsem používal jako svůj hlavní přístroj, nosil jsem ho v kapse bez klíčů, a na displeji ani škrábanec.

          90 aplikací je poměrně dost, tolik jsem jich v telefonu popravdě snad nikdy neměl. V Desire X jsem jich měl cca 30, volná paměť se pohybovala kolem 400MB a telefon neměl s rychlostí sebemenší problém. Je však pomalejší než špičkové strojem což ale vyplývá z jeho hardwarové výbavy.

          Odpovědět

            Thumb up 0 Thumb down 0

            Tomáš
            Odpověděl 6.12.2012 v 16:24

            Můžu Vás tady poprosit o radu nebo o váš pohled který z těchto telefonu by jste doporučili.
            Htc desire x, sony xperia J, nebo lg-L7.?
            Během dvou dnů si chci koupit nový a stále nevím který tak vás žádám o radu nebo o váš pohled co by ste z těchto telefonu doporčili, pro běžné užívání a hlavně pro využívání internetu.
            a druhá rada jestli nevíte jestli už je nebo bude česká aktualizace pro motorolu razr.?
            Díky

            Thumb up 1 Thumb down 0

            daniel
            Odpověděl 2.6.2013 v 04:35

            dobrý den na dotaz jestli se nebude zasekávat tak mám desire X a mám vněm už android 4.1 s htc sense 4+ a asi 84 aplikací včetně her a telefon se nezasekává. sklíčko je celkem odolné spadl my asi z metru na beton a na display nic když sem ho zvedal tak ležel displayem na zemi :) akorá se poškrábal zadní kryt a co se týká her tak modern combat 4 , mass effect infiltrator v pohodě akorát se zahřeje tet naněm zrovna hraji shadow gun :)

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jarda
      Odpověděl 26.6.2013 v 22:22

      Pomoc ! Z niceho nic se mi ztratily vsechny kontakty z telefonu i zpravy je foto a video mi zustalo. Vubec nevim co se stalo a otazka zni daji se nejak dostat zpet ? Diky moc

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Gumajz
        Odpověděl 23.7.2013 v 18:41

        Jestli nemáš zálohu, tak nijak. Pokud se ti tedy ztratily z přístroje úplně….

        Odpovědět

  2. Thumb up 4 Thumb down 0 heretik
    19.10.2012 v 15:51

    Podla mna to vyzera na velmi dobry telefon v danej cenovej kategorii, jedine co ma mrzi je starsi typ procesora a grafiky, inak nemam ziadne vyhrady.

    Odpovědět

      Thumb up 2 Thumb down 0

      Tomáš Drahoňovský
      Odpověděl 19.10.2012 v 18:19

      Upřímně řečeno, v běžném používání to nepoznáte. Problémy začnou maximálně u nejnáročnějších her. Musíte brát v úvahu, že ještě cca před rokem tohle byly špičkové parametry smartphonu.

      Odpovědět

  3. Thumb up 0 Thumb down 0 AleRx8
    19.10.2012 v 16:33

    Zdravím,

    rád bych se zeptal na porovnání zvuku mezi tímhle, Ace 2 a Galaxy S Advance, z pohledu kvality i hlasitosti :)

    Děkuji za odpověď :)

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 19.10.2012 v 16:39

      Dobrý den, těžko objektivně posoudit, museli bychom mít všechny zmíněné telefony vedle sebe, což momentálně nemáme. Desire X je v redakci, Ace 2 u redaktora na testu, a S Advanced jsme pak zatím netestovali.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        AleRx8
        Odpověděl 19.10.2012 v 16:55

        Díky za rychlou odpověď :)

        Můžu se tedy zeptat, jak je na tom Xko z pohledu hlasitosti a kvality reproduktoru? Říkal jsem si, že v této oblasti už musel jít vývoj dost dopředu, ale když jsem porovnával třeba mou starou Nokii 5130 a kamarádův první Ace, byl jsem nemile překvapen tím, že můj křáp je na tom lépe :) Jak je to tady? Dá se reproduktor použít i na něco víc, než na zvuk u videa?

        Díky

        Odpovědět

          Thumb up 2 Thumb down 0

          Tomáš Drahoňovský
          Odpověděl 19.10.2012 v 18:17

          To záleží na tom, na jakou kvalitu jste zvyklý. Hifi to není, já bych si na tom nic nepustil, ale zvuk z reproduktoru je čitelný a rozhodně hlasitý. Rozhodně se vám nestane, že byste zmeškal událost kvůli tomu, že jste ho v kapse neslyšel.

          Odpovědět

  4. Thumb up 0 Thumb down 0 Jakub
    19.10.2012 v 19:52

    Zdravím, v recenzi píšete že telefón má malú vnútornú pamäť, môžete to prosím upresniť? Ďalej sa chcem spýtať, či sa dá nastaviť zobrazovanie počasia na zamknutej obrazovke ako to bolo v Sense 3.6(na mojom Desire HD). Vďaka.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomáš Drahoňovský
      Odpověděl 20.10.2012 v 01:03

      Dobry den, omlouvam se, toto skutecne z recenze vypadlo nedopatrenim. V telefonu jsou 4GB pameti, predinstalovany obsah toho ale dost zabere, a tak je k dispozici jen neco pod dve giga. Co se tyce pocasi, patral jsem dlouho, ale na zadny zpusob, jak ho na lockscreen dostat, jsem neprisel.

      Odpovědět

        Thumb up 1 Thumb down 0

        Jakub
        Odpověděl 20.10.2012 v 19:35

        Dakujem Vam velmi pekne:) ako prví ste napísali recenziu k telefónu ktorý zvažujem kúpiť a Vaša recenzia ma podporila v tom že ten telefón chcem. Jediné mínus vidím v tom osekanom Sense ale dúfam že to vyrieši custom ROM.
        Neskúšali ste naňom náhodou hrať GTA3?Len pre informáciu, či to zvládne.

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Tomas Drahonovsky
          Odpověděl 21.10.2012 v 08:32

          Bohuzel ne, ale vsadim se, ze na diskusnich forech tuto informaci nekde najdete. Asi bude ale potreba zapatrat v zahranici…

          Odpovědět

  5. Thumb up 1 Thumb down 0 hbx
    19.10.2012 v 22:26

    Malá technická: proč se jedna kapitola jmenuje „Hudební a video přehrávač, GPS navigace“, když v kapitole samotné (ani jinde v článku) není o GPS ani zmínka? Tak mezi čtyřma očima, když už to nechcete napsat takhle veřejně – chytá to vůbec satelity? Jen se tak ptám, zajímá mě to…

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomáš Drahoňovský
      Odpověděl 20.10.2012 v 01:06

      Nebojte se, satelity to samozrejme najde, do cile take dojedete! GPS cip se vsak nevyznacuje zadnou zaznamenanihodnou vlastnosti, proto jsem ho zamerne opominul a dal prostor jinym vlastnostem pristroje.

      Odpovědět

        Thumb up 1 Thumb down 2

        hbx
        Odpověděl 20.10.2012 v 01:10

        Aspoň časy fixu by bylo vhodné uvést. To je dle mého skromného názoru „zaznamenáníhodná vlastnost“ vzhledem k docela širokému rozptylu, nemyslíte?

        Odpovědět

          Thumb up 3 Thumb down 0

          Tomáš Drahoňovský
          Odpověděl 20.10.2012 v 01:16

          Fix behem testu probehl za vsech okolnosti do deseti vterin.

          Odpovědět

            Thumb up 1 Thumb down 1

            RadekH
            Odpověděl 24.10.2012 v 19:13

            No, myslím, že jedna vlastnost na navigaci je v této cenové třídě zaznamenáníhodná. Narozdíl od toho, co bylo napsáno u konkrenčních médií, telefon nemá digitální kompas, což mě ve střední třídě nepříjemně překvapilo. Že jej nemá, mám potvrzeno přímo z HTC.

  6. Thumb up 0 Thumb down 0 David
    19.10.2012 v 23:19

    Dobrý den,
    testovali jste HTC v nějakých náročnějších hrách?
    Protože podle některých benchmarku je na tom HTC lépe než SGS Advance a kde na tom lépe není, tak je v těsném závěsu za SGS A.
    Děkuji

    Odpovědět

  7. Thumb up 2 Thumb down 0 Tomáš Drahoňovský
    20.10.2012 v 01:11

    Na telefonu jsem zkousel Dead trigger, Radiant defense a Abduction, vse bez problemu. Jen DT se trochu dele nacital, ale to muze byt subjektivni.

    Odpovědět

  8. Thumb up 1 Thumb down 0 Zdenko
    20.10.2012 v 14:29

    Dobrý den, mě by zajímala větší specifikace GPS, telefon se mi moc líbí a kdyby mělo dobrou GPSku, tak do něj půjdu. Zajímá mě, jestli pro využití GPS mobil stahuje data z internetu, nebo ne, zda funguje jako klasická GPSka (uložené mapy + komunikace se satelity, nebo internetové mapy). popř. další informace. Předem dík za info :)

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomáš
      Odpověděl 24.10.2012 v 21:04

      Také by mě to zajímalo ikdyž už sem rozhodnutej pro jeho koupi. Ale je to jedna z funkcí která by se mi u tohoto mobilu velmi líbila ikdyž si myslím že nebude samostatně pracovat. Je to přeci jen střední třída.
      Děkuji Tomáš

      Odpovědět

  9. Thumb up 3 Thumb down 0 Petr
    20.10.2012 v 18:58

    co se GPS týče myslím že Desire X nemá chybu,fix jsem měl po zapnutí gps (bez internetu) do 10 až 15 vteřin z a-data jsem to ani nezkoušel počasí bez mráčku volný výhled. Používám Navigon ,Igo,Locus na geocaching vše bez problémů a bez internetu A-data vypnuty.

    Odpovědět

  10. Thumb up 0 Thumb down 0 Jirka
    21.10.2012 v 07:28

    Dobrý den,

    Poslední dotaz mám: lze telefon použít jako přenosný hot-spot? Jo a – zabřívá se moc?

    Díky

    Odpovědět

      Thumb up 3 Thumb down 0

      Tomas Drahonovsky
      Odpověděl 21.10.2012 v 08:35

      Dobry den! Jako prenosny hotspot vyuzit jde, ma k tomuto ucelu dokonce v ramci Sense vlastni aplikaci, takze nastaveni je jeste o neco jednodussi, nez u cisteho Androidu. Co se tyce zahrivani, pri bezne praci se nezahriva vubec a pri hrani her jen mirne. Celkove se zahriva podle meho soudu mene nez konkurence.

      Odpovědět

        Thumb up 9 Thumb down 0

        Jirka
        Odpověděl 21.10.2012 v 09:07

        Díky, díky za odpovědi :-)

        Jste jeden (z mála) serverů, který komunikuje se svými čtenáři. :-)

        Odpovědět

  11. Thumb up 0 Thumb down 0 Tom
    21.10.2012 v 13:09

    Je lepší desire x nebo sensation?chtěl bych vědět klady a zápory rsp. v čem je telefon lepší.

    Odpovědět

  12. Thumb up 0 Thumb down 0 Vladimir
    21.10.2012 v 18:03

    Zdravim, mam Desire S, myslite, ze ma cenu ho menit za tento Desire X. Na „S“-ku mi vadi ten zadny kryt, ktory vrze a niekedy mam pocit, ze je uz trochu pomaly. Inak musim povedat, ze som spokojny. „X“- ma dvoj jadro, vacsi displey a zadny kryt, ktory dufam vrzat nebude :-)

    Budem rad, za Vas nazor, vopred dakujem.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jarda
      Odpověděl 7.11.2012 v 21:23

      Zadny vely rozdil mezi nimi neni. Jen lepsi display a subjektivne hezci design. Na druhou stranu, tez subjektivne, o neco horsi fotak a par detailu.

      Odpovědět

  13. Thumb up 0 Thumb down 0 Luboš
    21.10.2012 v 18:56

    Mám dotaz, má tento telefon magnetický kompas a gyroskop? Údaje na netu se liší a v recenzi to není vůbec zmíněno.
    Díky

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      RadekH
      Odpověděl 24.10.2012 v 19:17

      Mag. kompas nemá- ověřeno přímo z HTC. Telefon jsem kupoval kvůli geocachingu a že telefon v ceně 8.000 nemá digikompas, mě nepříjemně překvapilo.

      Odpovědět

  14. Thumb up 0 Thumb down 0 Parnik.cz
    22.10.2012 v 12:51

    Telefon mam, je perfektni. Ale kdyz dam hlasity reproduktor, tak druha strana mne spatne slysi, co s tim ?

    Odpovědět

  15. Thumb up 0 Thumb down 1 Mirec.K
    23.10.2012 v 17:39

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, má telefón nejaký problém s aplikáciami s náročnosťou navigácie? Viem, že známemu vo Wildfire S občas mrzla a dosť dlho hľadala signál a osobne by som chcel nákup telefónu spojiť s možnosťou mať občasnú navigáciu. Samostatný prístroj nepotrebujem. Ďakujem

    Odpovědět

  16. Thumb up 0 Thumb down 0 Dalibor
    24.10.2012 v 15:12

    Dobrý den,
    rád bych se zeptal, zda lze na tomto telefonu psát SMS či maily pomocí swype?
    Děkuji.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jarda
      Odpověděl 7.11.2012 v 21:20

      Staci koupit a stahnout aplikaci SlideIt keyboard.

      Odpovědět

  17. Thumb up 0 Thumb down 0 Jano
    24.10.2012 v 21:25

    Dobry vecer prajem chcel by som sa opytat na to ze ci je lepsi ako htc wildfire s a v com je lepsi a ak ma neco horsie tak co ako htc wildfire s . A este ze ktory by ste mi odporucili radsej… lebo rozmyslam nad tymito 2. vopred diky

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ZS
      Odpověděl 6.11.2012 v 19:34

      je lepsi ako wildfire s, lepsi procesor viac pamate, vacsi display, GPU ma wildfire s o nieco lepsi, wildfire s ma ADRENO205 ak sa nemylim a desire x ma Adreno 203, ja som rozmyslal na one V a desire X a zobral som desire X a som spokojny

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jarda
      Odpověděl 7.11.2012 v 21:21

      Vse ma lepsi Desire X. Hlavni a nejdulezitejsi rozdil je rozliseni displaye! Pak rychlost CPU atd…proste vyssi model.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        ZS
        Odpověděl 8.11.2012 v 17:59

        rozlisenie maju rovnake, CPU na dvojjadrovy desire X a jednojadrovy ONE V, a GPU? neviem ktore je lepsie, Desire X ma adreno203 a ONE V ma adreno205 /myslim ze adreno205 je lepsie/

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0

          ZS
          Odpověděl 8.11.2012 v 18:01

          wildfire s ma mat adreno 200

          Odpovědět

  18. Thumb up 0 Thumb down 0 Jano
    24.10.2012 v 21:27

    a Este ze ako dlho vydrzi batera pri klasickom pouzivani … dajme tomu ze iba cisto pri volani

    Odpovědět

  19. Thumb up 0 Thumb down 0 Lukas
    25.10.2012 v 01:42

    Dobry den,
    zajimalo by mne, zda-li telefon disponuje informacni led-diodou, signalizujici prichozi zpravu, mail, nabijeni, apod.
    Dekuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      martin
      Odpověděl 25.10.2012 v 10:25

      Dobry den, telefon obsahuje notifikacnu diodu.

      Odpovědět

  20. Thumb up 0 Thumb down 0 Lada
    25.10.2012 v 08:21

    Dobrý den,
    můžete prosím, porovnat kavalitu fotografií Desire X,One V, Samsumg galaxy II a galaxy III?
    Děkuji

    Odpovědět

  21. Thumb up 0 Thumb down 0 Enerina
    25.10.2012 v 11:55

    Dobrý den, velmi se mi líbí toto HTC, ale pořád se rozhoduji mezi tímto kouskem a Sony solou. Jsem běžný uživatel, nepotřebuji nějaký nadupaný stroj, chci jen kvalitní foťák, který dokáže udělat ucházející fota, tak který tel. je pro mě lepší, poradíte??? Předem díky za odpovědi :-)

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 28.10.2012 v 13:28

      Dobrý den, oba zmíněné telefony mají stejné parametry fotoaparátu, budou rozhodovat maličkosti a třeba také i čip. Doporučuju podívat se ještě na další parametry obou telefonů a vybrat si třeba podle displeje, operačního systému apod. Celkově mi vychází lépe Desire X.

      Odpovědět

  22. Thumb up 0 Thumb down 0 Lukáš
    25.10.2012 v 15:20

    Zdravím, zajímala by mě kvalita a hlasitost zvuku do sluchatek. Vybiram telefon ktery mi plne nahradi mp3 prehravac a stale se nemohu rozodnout mezi timto a galaxy S advance kterej udajne hraje dobre. Mel sem tyden Xperii Solu a ta hrala do sluchatek (porta pro) dobre. Na mp3 prehravac tomu sice neco chybelo ale dalo se to. Takze hledam telefon s minimalne srovnatelnym audio vystupem.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 28.10.2012 v 13:23

      Dobrý den, kvalita je velmi dobrá a hlasitost více než dostatečná. Ale třeba ve srovnání se Samsungem Galaxy S Advanced nemá HTC tolik možností nastavení v ekvalizéru, takže já osobně bych po stránce hudby volil Samsung.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Lukáš
        Odpověděl 28.10.2012 v 15:28

        v recenzi se uvadi ze telefon do sluchatek sumi tak nevim teda. Sumi jen pribalena sluchatka nebo i nejaka lepsi ? Co se tyka prehravace a nastaveni ekvalizeru, tak neni problem stahnout nejakej jinej. Jde mi hlavne o tu kvalitu, ostatni se da uz doresit aplikacema. Ten samsung me sice laka vice, ale zase je o neco drazsi. Jeste by me zajimala hlasitost sluchatka. Na jiz zminovane Sole to byla tragedie a i na plne koule bylo spatne protistranu slyset a to jsem zrovna nebyl v hlucnem prostredi.

        Odpovědět

  23. Thumb up 3 Thumb down 0 Martin
    25.10.2012 v 16:15

    Dobrý den chci se zeptat jestli má Desire x gorillaglass. Díky za odpověď

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 28.10.2012 v 13:15

      Dobrý den, HTC Desire X bohužel ochranné sklíčko Gorilla Glass nemá.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        sinulina
        Odpověděl 3.6.2013 v 18:23

        Ja som čítala že má .

        Odpovědět

  24. Thumb up 0 Thumb down 0 luky
    26.10.2012 v 17:30

    Ahoj chcem sa spytat ci displej ma gorilla glass alebo nieco podobne ? diky

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Luboš Srb
      Odpověděl 28.10.2012 v 13:21

      Dobrý den, nemá, člověk si bude muset dát větší pozor na poškrábání.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Michal
        Odpověděl 29.10.2012 v 12:47

        Nezávisle na tom, jestli má display nějakou ochranu proti poškrábání, fólie na display stojí 120 Kč (v balení jsou dvě) a když se poškodí, vymění se za jinou a display je stále jako nový.

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Dávid
          Odpověděl 29.11.2012 v 18:29

          Ja som v balení nedostal žiadnu… prečo ?

          Odpovědět

            Thumb up 0 Thumb down 0

            Tom
            Odpověděl 18.5.2013 v 12:44

            ahoj, za 120 Kč je nutné dokoupit :-) T

  25. Thumb up 0 Thumb down 0 Lukáš Daniel
    30.10.2012 v 22:39

    Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli na tomto telefonu rozjedu hru Real Racing 2?? Má s tim někdo zkušenosti?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ZS
      Odpověděl 6.11.2012 v 19:29

      ano ide v pohode, dnes som nainstaloval skusil jeden zavod na 3 kola a slape

      Odpovědět

  26. Thumb up 1 Thumb down 0 Alex
    1.11.2012 v 18:03

    pokud si otevřu správce úloh, tak ve správci aplikací mám např „car“ „youtube“ „talk“ atd aniž bych tyto aplikace otvíral. Dá se nějak zamezit, aby se tyto aplikace aktivovaly? Zabírají zbytečně paměť.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ZS
      Odpověděl 6.11.2012 v 12:57

      a? vadi ti ze ti zaberaju pamat? no a co? ked bude pamate malo android si ju uvolni

      Odpovědět

  27. Thumb up 1 Thumb down 0 Mili
    3.11.2012 v 14:06

    Ahoj, chcem sa spýtať,ako dlho treba nabíjať úplne novú baterku v tomto type. Mám HTC Desire X,zatiaľ sa mi páči(mám ho jeden deň).

    Odpovědět

  28. Thumb up 0 Thumb down 0 ADAM
    3.11.2012 v 22:00

    je baterka vyberatelna?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Mili
      Odpověděl 4.11.2012 v 15:43

      Ahoj,díky za ohlas.Baterka je vyberateľná.Pýtam sa preto, lebo chcem vedieť ako dlho treba nabíjať baterku, aby čo najdlhšie vydržala. Kedysi sa hovorilo, že nové baterky treba nabíjať prvé razy 10-12 hod., ako je to teraz? Ďakujem za rýchlu odpoveď.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        ZS
        Odpověděl 6.11.2012 v 12:56

        ano je vyberatelna, nabijanie neviem, ja som nabil a pouzival

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        ZS
        Odpověděl 6.11.2012 v 19:28

        dlzku prveho nabijania som neriesil, nabity bol ked som ho kupil tak ked sa vybil nabil som ho a pouzival hned ako sa nabil

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Bača
          Odpověděl 8.12.2012 v 14:36

          ty tvoje odpovědi jsou jak od de.menta. Otázka jak dlouho nabíjet při prvním nabíjení – odpověď nabil jsem a používal, otázka jak deaktivovat nějakou funkci – odpopověď k čemu ti to je… chodz do rici

          Odpovědět

            Thumb up 0 Thumb down 0

            ZS
            Odpověděl 9.12.2012 v 21:01

            aty sa co ozyvas? KTO SA TA NA CO PYTAL? DO RITI CHOD TY, PYTA SA TAKE KOK.TINY S PAMATOU TEN TELEFON NEMA ZIADNY PROBLEM NIC NETREBA UVOLNOVAT, VYPINAT, A BATERIA JE TO PODLA MNA UPLNE JEDNO AKO DLHO SA NABIJA, PROSTE SA NABIJE A POUZIVAS, ZA 2 ROKY BUDE AJ TAK K.O. BATERIA TAK JE TO JEDNO

  29. Thumb up 0 Thumb down 0 mareku
    4.11.2012 v 20:03

    ahoj, určite to sem nepatrí, ale neviem si rady,
    čakám na čiernu verziu, ale rád by som ho hodil do nejakého púzdra, ale nič v štýle diaru som nenašiel, prosím o nejaké linky
    dík za skoré info

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ZS
      Odpověděl 6.11.2012 v 11:19

      ahoj
      ja som kupil v orange taketo puzdro
      http://www.koracell.sk/cierne-puzdro-bag6-na-samsung-i9300-galaxy-s3/
      zober telefon ked budes mat a odskusas ci ti vyhovuje

      Odpovědět

  30. Thumb up 0 Thumb down 0 Janek
    4.11.2012 v 20:28

    Čauec, rád bych se zeptal jak je to v desirečku s rádiem, například na alze píšou že není, ale ne jiných serverech zase opak…
    Eště bych se chtěl zeptat jak by telefon obstál v porovnání s HTC one V? rozhoduju se mezi těmahle dvouma… co by jste doporučili??

    Díky moc za radu :)

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ZS
      Odpověděl 6.11.2012 v 11:14

      desire x ma radio aj s RDS

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jarda
      Odpověděl 7.11.2012 v 21:28

      One V ma celokovove telo, o neco mensi display a lepsi fotak umoznujici natacet HD video. Desire X ma plastove telo, o neco vetsi display a dvoujadrovy procesor oproti jednojadrovemu u One V.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Peter
        Odpověděl 24.11.2012 v 20:12

        Ahoj. Znamena to, ze v pripade , ze som zamerany len na fotak mobilu mam brat One V, alebo ten rozdiel nie je az taky markantny ?

        Odpovědět

  31. Thumb up 0 Thumb down 0 Mili
    6.11.2012 v 15:19

    Ahoj,mám jeden problém so zobrazenim kontaktov.Keď idem cez zelené sluchátko, zobrazujú sa mi kontakty dvojmo.Dá sa to nejako vyriešiť bez toho, aby sa museli vymazať buď na SIM alebo v telefóne? Ďakujem za odpoveď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 1

      Petr
      Odpověděl 6.11.2012 v 21:12

      Vymazat telefony ze sim. a vytvořit si zálohu,buď na MicroSD kartu,nebo pres HTC sync do PC.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        ZS
        Odpověděl 6.11.2012 v 21:30

        tie zdojene cisla sa inak nedaju? rad by som si nechal tie co mam na sim neda sa to nejak nastavit?

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 1

          Petr
          Odpověděl 6.11.2012 v 21:45

          KOUKAL JSEM DO NASTAVENÍ V KONTAKTECH A NEVÍM,NIC MĚ NENAPADÁ.TAK JE ZKOPÍRUJ DO TELEFONU A PAK JE ZÁLOHUJ A VYMAŽ ZE SIM,TAM STEJNĚ NEMAJÍ VÝZNAM.

          Odpovědět

            Thumb up 0 Thumb down 0

            Gumajz
            Odpověděl 23.7.2013 v 18:48

            Nechápu, na co máš kontakty na SIM, když ti neumožní celé jméno, adresu, a další info o kontaktu ?? Stačí zálohovat do pc přes pořádný program a nepotřebuješ mít na SIM ani jeden kontakt….Od doby, co mají telefony vnitřní paměť na kontakty, tak nemá smysl mít něco na SIm kartě…

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jarda
      Odpověděl 7.11.2012 v 21:19

      V seznamu kontaktu (aplikace Lide) je vlevo nahore „Telefonni seznam“ se sipkou dolu. Kdyz na to kliknes, tak mas moznost vybrat, z jakeho zdroje se ti mji ci nemaji zobrazovat kontakty v seznamu.

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        ZS
        Odpověděl 8.11.2012 v 17:52

        no mam tam zasrtnute len moznost telefon, a ked si kliknem na zelene sluchatko a dam zoznam mam tam dvojmo vsetkych aj tak ktory su aj na sim aj na telefone

        Odpovědět

  32. Thumb up 1 Thumb down 0 Petr
    6.11.2012 v 21:10

    Dobrý večer,při hovoru mi celkem silně šumí sluchátko,po delším hovoru je to nepříjemné.Máte někdo stejný problém?Mám telefon reklamovat?Nebo je to normální u Desire X.Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ZS
      Odpověděl 6.11.2012 v 21:29

      ziadny silny sum nemam, mozno velmi slabucky ked sa vytaca cislo ale inak v pohode

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      MÍŠA
      Odpověděl 15.11.2012 v 17:40

      Já mám zas problém stím, že skoro neslyším volajícího a on mě taky ne (musím být v úplně odhlučněné místnosti,abych něco slyšela)…nevíte jak to nastavit nebo co stím?

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Petr
        Odpověděl 15.11.2012 v 19:36

        Reklamovat telefon,nastavit hlasitost sluchátka jde bočním tlačítkem,ale citlivost mikrofonu nastavovat nelze.Pokuď vás neslyší vice lidi,jednoznačně reklamovat.Hezký večer

        Odpovědět

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Gumajz
          Odpověděl 23.7.2013 v 18:48

          Souhlasím, to je na reklamaci, jednoznačně vadný mikrofon…

          Odpovědět

  33. Thumb up 8 Thumb down 1 loop
    9.11.2012 v 06:57

    dlouho jsem vybiral telefon. skoro 3/4 roku. cetl jsem si recenze, koukal na videa na youtube, atd. nakonec jsem si vybral htc desire x. nechci polemizovat o tom, zda je moje volba dobra nebo ne. jen ja vim co je pro me nejlepsi. chci se ale pozastavit nad recenzemi a testy, ktere servery jako tenhle delaji, protoze si myslim, ze jsou prinosne tak z 20 procent. a to proto, ze neprinasi zasadni informace o fungovani telefonu. to jak telefon vypada a kde ma jake tlacitko, se doctu vsude, a muzu si to overit v jakekoliv vyloze obchodu s mobily. to ze krabicka, ve ktere se prodava ma super design, na vlastnosti telefonu vliv nema. a reci typu „myslim si, ze kdyz vam bezi na pozadi 5 aplikaci, je posuv mezi jednotlivymi plochami dostatecne rychly“ ani nebudu komentovat. uvital bych spise informace typu „telefonovali jsme v tunelu, ve meste, na horach… vypadaval signal, co delala gps“ nebo zkouseli jsme telefon v -10°C a v 30°C, pri ruznych vlhkostech, abychom vedeli, jestli se pod krytem nesrazi pary, atd. proc to rikam… protoze jsem si na zaklade informaci z internetu (predevsi recenzi na serverech zabyvajicich se mobily) koupil htc desire x, a doma zjistil, ze krom toho jak je super, pri obycejnem volani sumi jak more. ceka me reklamace… ale co vic, zacinam se bat, ze to budou delat vsechny, protoze jsem se nekde v diskuzi docetl, ze je to typem reproduktoru, coz se bude tykat vsech vyrobku daneho typu, a nikoli vada jednoho kusu. zasadni vec pri kazdodennim pouzivani… ale v recenzi o ni ani zminka. takze asi tolik ke smyslu recenzi o mobilech. a to uz vubec nebudu rozebirat, jak mluvi na videiich recenzenti, nebo ze si nedokazou mnohdy ani ostrihat nehty pred natocenim videa, takze clovek pak kouka 16 minut na ruku neandrtalce.

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Petr
      Odpověděl 10.11.2012 v 10:12

      Dobrý den,mám stejný problém.Koupil jsem si desire x a hned po prvním telefonátu jsem zjistil,že šumí sluchátko,zadní kryt po 2 dnech začal nepříjemně vrzat a tlačítko pro regulaci hlasitosti bylo nerovnoměrně zapuštěné s hranou telefonu.Tak jsem nechal telefon vyměnit za jiný kus.Ale nebylo to vůbec platné,protože sluchátko šumí pořad stejně,ale je mi divne,že to šuměni jde i z velkého reproduktoru,když se zvolí hlasitý odposlech.Bude to spíš nějakou jinou součástkou.Kryt zatím nevrže,uvidíme za delší dobu.Naoplátku mi při vibraci hodně hlasitě bzučí motůrek.Do teď litiji,že jsem prodal Desire S,který měl mnohem lepši konstrukci,sklo gorilla glass a celkově lepší zpracování.

      Odpovědět

  34. Thumb up 0 Thumb down 0 PatrikV
    11.11.2012 v 11:50

    Dobry den chcem sa spytat ktory telefon podla vas je lepsi HTC desire X alebo Sony xperia sola … Dakujem

    Odpovědět

  35. Thumb up 0 Thumb down 0 slovak
    12.11.2012 v 16:00

    zdravim.a ako prosim vas funguje ta navigacia ,ked tam nieje ten magneticky snimac????? dakujem za odpoved

    Odpovědět

  36. Thumb up 0 Thumb down 0 htcman
    17.11.2012 v 01:33

    Zdravím,
    taky mám problém se šumem moře z reproduktoru(hovor, hovor přes reproduktor, přehrávání hudby). Půjde ne na reklamaci ale bojím se, že to je vlastnost telefonu. Má ještě někdo podobný problém?
    díky

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Petr
      Odpověděl 25.11.2012 v 17:31

      Maji ho všichni uživatelé Desire X,jen někomu to nevadi a někdo to zkousne a někdo to neregistruje,protože předchozí letity telefon to dělal také:-)

      Odpovědět

  37. Thumb up 0 Thumb down 0 Jirka
    24.11.2012 v 22:02

    Dobrý den,překvapila mne zpráva,že desire X neumí u video přehrávače přehrát titulky-jak to tedy je?Pokud si stáhnu třeba BS player přehraje mi tento přístroj titulky nebo ne?A co to šumění reproduktoru a sluchátek?Děkuji za odpovědi.

    Odpovědět

  38. Thumb up 0 Thumb down 0 Lenka
    27.11.2012 v 16:15

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor. Zvolit HTC desire X nebo Samsung galaxy S 3 mini..? Mám dilema. Děkuju za odpověd.

    Odpovědět

  39. Thumb up 0 Thumb down 0 Dávid
    29.11.2012 v 18:22

    Dobrý deň, dá sa na tom mobile robiť aj niečo bez SD karty ? lebo som si ho kúpil a nič nemôžem sťahovať priamo cez mobil (hudbu, obrázky, videá) bez sd…alebo dá sa to nejako nastaviť aby primárne ukladalo súbory do pamäte telefónu ? lebo som to nikde nenašiel…a to isté platí aj pri príjmaní suborov cez bluetooth alebo aj pri niektorých aplikáciach…proste bez SD nejdu…:(

    Odpovědět

  40. Thumb up 0 Thumb down 0 Zappy
    4.12.2012 v 16:37

    Dobry den, sluchatka prosim maji tlacitko na prijem hovoru nebo ne? Dekuji za doplneni

    Odpovědět

  41. Thumb up 0 Thumb down 0 nika
    5.12.2012 v 17:32

    dobrý den, chtěla bych se zeptat, telefon htc desire x mám, spokojenost, jen jediný problém je v tom, že mi nelze nastavit další hovor na lince, u operátora je aktivní, nevíte jak na to??? díky

    Odpovědět

  42. Thumb up 0 Thumb down 0 AdamGrunt
    7.12.2012 v 20:30

    Dobrý den mě by zajímalo jestli na tomto telefonu pudou nové 3d hry be sekání,chci si koupit tento telefon a tohle je jediná věc co i brání. Předem Děkuji !

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ZS
      Odpověděl 12.12.2012 v 21:43

      ahoj, napis ake hry chces odskusat vyskusam a napisem ti ako idu

      Odpovědět

  43. Thumb up 0 Thumb down 0 Loupy
    12.12.2012 v 17:20

    Dobrý den, jde telefon HTC desire X sesynchronizovat s TV LG ? (smart tv) Jestli to je na nějakou aplikaci na Android, nebo jestli se dá přes wifi, nebo internet ? Děkuju.

    Odpovědět

  44. Thumb up 0 Thumb down 0 jan
    15.12.2012 v 04:13

    Dobry den,telefon pravdepodobne nepodporuje mhl rozhrani?Nezkouseli jste pametovku vetsi nez 32GB?Dekuju

    Odpovědět

  45. Thumb up 0 Thumb down 0 Lubo
    18.12.2012 v 15:55

    Chcem sa spytat kde najdem nainstalovane aplikacie a hry? Par som si ich stiahol cez googleplay ale nikde ich nemozem najst

    Odpovědět

  46. Thumb up 0 Thumb down 0 jan
    19.12.2012 v 00:18

    prvni postrehy wifi direct a bluetooth ovladani myskou…luxusni!

    Odpovědět

  47. Thumb up 0 Thumb down 0 nikyska
    21.12.2012 v 21:44

    dobrý den,dostanu tento telefon černý ale já bych si moc přála bíly takže bych si ráda koupila bílý kryt koli asi tak stojí?

    Odpovědět

  48. Thumb up 0 Thumb down 1 Lucie
    24.12.2012 v 23:02

    Dobrý den, mám jednoduchý dotaz, jde nějak nastavit vlastní tón sms u HTC Desire X?? A popř. jak?? Díky :)

    Odpovědět

  49. Thumb up 1 Thumb down 0 freddy
    26.12.2012 v 13:42

    Připojte telefon k počítači jako diskovou jednotku a ve složce media,podsložce audio jsou další podsložky alarms(zvuky budíku),notifications(zvuky sms),ringtones(vyzvánění telefonu). Pokud tam ty tři podsložky nejsou,normálně je vytvořte a nakopírujte si do nich libovolně co chcete ve formátu MP3 a ono se to objeví potom ve výběru mezi těmi původními.
    os: pokud mas v desire x spravce souboru (treba total comander) muzes to udelat primo v telefonu..nemusis ani vytvaret ty slozky ;)

    Odpovědět

  50. Thumb up 0 Thumb down 0 EVA
    27.12.2012 v 20:56

    Dobrý deň,
    tento telefón mám dva dni, stále na ňom čosi nastavujem, teda je zapnutý, ale za 3-4 hodiny sa batéria vybije na 25%. Je to v poriadku? Potom sa má nabíjať 2x, 3x denne?

    Odpovědět

  51. Thumb up 0 Thumb down 0 Darina
    30.12.2012 v 01:49

    Dobrý den, můj telefon není schopný se nabít do 100%, nabíjí se maximálně na 95%, do stovky nikdy nedojde. Když se telefon dobije má se změnit svítící kontrolka na zelenou? Protože to se mi také ještě nestalo. Je to normální, nebo je v mém telefonu chyba?

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      EVA
      Odpověděl 31.12.2012 v 10:54

      Dobrý deň,
      no mne sa dobije na 100% a keď je nabitý, kontrolka sa zmení na zelenú. Tak to asi bude niečo s tým telefónom.
      Mne zase neprehrá žiadne video, neviete, čo s tým môže byť?

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Darina
        Odpověděl 31.12.2012 v 14:38

        To nevím, mně videa normálně přehrává. Možná telefon nepodporuje formát videa, které přehráváte, ale pokud říkáte, že vám nejde žádné video, tak opravdu nevím.

        Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        zs
        Odpověděl 9.1.2013 v 20:36

        nainstaluj si MX player z marketu na prehravanie videi

        Odpovědět

  52. Thumb up 0 Thumb down 0 Jakub
    2.1.2013 v 23:30

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, již nějakou dobu vybírám telefon a po přečtení recenzí a komentářů uživatelů se rozhoduji mezi HTC desire X, Śonny ericsson xperia arc S a Sonny xperia miro, od mobilu neočekávám žádné zázraky, jen aby to umělo ucházející fotky a zvládalo to nějakou hru. Tak pokud by jste mi mohli poradit, který je lepší. Děkuji

    Odpovědět

  53. Thumb up 0 Thumb down 0 Jan
    8.1.2013 v 15:32

    Dobrý den,

    chtěl bych se zeptat, jaká třída SD karty je pro tento telefon dostačující? Stačí pro plynulý chod třída 4? Popřípadě bych poprosil o doporučení konkrétního modelu.

    Děkuji za odpvěď

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      zs
      Odpověděl 9.1.2013 v 20:37

      ja pouzivam class 10

      Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Gumajz
      Odpověděl 23.7.2013 v 18:51

      Lepší je používat rychlejší karty. Takže od class 6 výše…

      Odpovědět

  54. Thumb up 0 Thumb down 0 Laďka
    8.1.2013 v 23:42

    Dobrý den, mám dotaz. Mám Desire x a nejde mi tam nastavit vlastní tón k příchozí zprávě. Jen na vyzvánění nebo vyzvánění kontaktu. ale na sms jen ty přednastavené. Má tenhle telefon vůbec takovou funkci nebo to jen neumím? Už nevím kde a jak to najít . Díky….

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Laďka
      Odpověděl 8.1.2013 v 23:46

      Už jsem si to přečetla..díky :)

      Odpovědět

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Laďka
        Odpověděl 9.1.2013 v 00:02

        Tak jsem to zkusila a skončila jsem hned na začátku…nemůžu najít složku media a tím pádem ani ty tři podsložky. Takže nevím.. :(

        Odpovědět

  55. Thumb up 0 Thumb down 0 venca
    11.1.2013 v 22:01

    Dobrý den v jedné recenzi jsem slyšel ,že aplikace Friend Stream nefunguje je to pravda,nebo ne ???

    Odpovědět

  56. Thumb up 0 Thumb down 0 jadra
    11.1.2013 v 22:07

    Dobrý deň, mohol by som sa spýtať – vo videu kritizujete hornú notifikačnú lištu, že je nevyužitá, prázdna. Mám Desire S a tam má táto lišta dve záložky. Druhá je záložka rýchlych nastavení – WIFI, GPS, Bluetoot….veľmi praktické.
    Toto na verzii X odstránili, alebo ako tomu mám rozumieť?
    Ďakujem za odpoveď.

    Odpovědět

  57. Thumb up 0 Thumb down 0 Laďka
    14.1.2013 v 20:36

    Tak písničky jsem tam nějakým způsobem stáhla, ale stejně mi nejde nastavit k určitému kontaktu určitý tón na sms…. :(

    Odpovědět

  58. Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel
    26.1.2013 v 01:47

    velký – nemá kompas :(

    Odpovědět

  59. Thumb up 0 Thumb down 0 Mirda
    31.1.2013 v 10:23

    Zdravím. Chci si koupit 32GB kartu do HTC Desire X. Dočetl jsem se , že některé snad s htc-éčkem nejsou kompatibilní. Máte někdo nějakou odzkoušenou? Díky Mirda.

    Odpovědět

      Thumb up 1 Thumb down 0

      zs
      Odpověděl 5.2.2013 v 22:10

      ano mam odskusanu a pouzivam 4 mesiace, ziadny problem, adata 32GB class 10

      Odpovědět

  60. Thumb up 0 Thumb down 0 simona
    16.2.2013 v 13:25

    Zdravim ja mam taky problem ze vcera mi prebehla aktualiazacia softevru a odtedz sa mi neda nabit telefon na 100% ale iba na 99% a kontrolka nezasvieti na zeleno ale stale sa nabija…ale doteras som stym nemala ziadny problem..Prosim poradte..Dakujem

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      zs
      Odpověděl 28.2.2013 v 21:30

      restart telefonu, popripade vybrat baterku, ak nepomoze tak reset do tovarenskeho nastavenia

      Odpovědět

  61. Thumb up 0 Thumb down 0 Bara
    5.4.2013 v 19:25

    Jak to je s volaní? ma nekdo skušenost s volanim, jestli to funguje u volajiciho i pjimaciho v poradku i po nějake době?

    Odpovědět

  62. Thumb up 0 Thumb down 0 Honza
    29.4.2013 v 11:31

    Zdravím. Chci se zeptat jestli se pro mě hodí tento tel? Jsem uživatel který hlavně od rána do večera volá a píše sms. Ohledně mé pracovní porfese dispečér, tel dostává v tomhle opravdu záhul. Večer když budu mimo kancl je potřeba i mail. Zatím u mě vítězí ohledně baterie velikosti. nepotřebuji hry a nic takového. Díky H.

    Odpovědět

  63. Thumb up 0 Thumb down 0 kristýna
    16.5.2013 v 16:41

    dobrý telefon :)

    Odpovědět

  64. Thumb up 0 Thumb down 0 Zdeněk
    24.5.2013 v 22:02

    dobrý den, chtěl bych se zeptat jak jste na tom s vydrží u htc desire x ? mě telefon, když ho rano vytáhnu z nabijecky, a chci si stáhnout a přečíst poštu, tak se mě to vyvíjí rychlosti cca 1% za 2 min. takováto abnormální rychlost vybíjení je skoro vést když něco dělám. telefon mi většinou vydrzi tak 20 hod když ho mám skoro celou dobu v kapse, jen wifi jede (škola). když jsem dal telefon reklamovat, tak mi ho vrátili se slovy, že vše je v pořádku. a v 90% recenzi jsem četl že bezproblému vydrží tak den a půl

    děkuji

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Gumajz
      Odpověděl 23.7.2013 v 18:54

      Záleží také na tom, kolik programů běží na pozadí. I WiFi samotné stačí na to, aby se telefon rychleji vybíjel…

      Odpovědět

  65. Thumb up 0 Thumb down 0 Patrik
    7.6.2013 v 20:41

    Dobrý den. Mám koupený HTC Desire X a jsem s ním spokojen. A korát se mi po pár dnech při zamčeném telefonu přestalo ukazovat jméno atel. číslo(zničeho nic). Dá se to nějak nastavit?? Díky za odpověď.

    Odpovědět

  66. Thumb up 0 Thumb down 0 Rellik
    15.7.2013 v 19:36

    Co se týká výdrže baterie, tak je na tom telefon relativně dobře. Čtvrtý den od nabití mi baterka ukazuje stále cca 40% kapacity. Hodně záleží jak kdo telefon bude používat. Osobně volám, píšu sms, neustále mám zapnuté wifi i když není v dosahu, každý den zapínám datové 3G připojení pro kontrolu emailů (pokud není wifi, což v práci není). Takže na baterku si nemůžu stěžovat. Můžu to srovnat s modelem HTC wildfire S, který jsem měl předtím a tam opravdu chtělo nabíjet skoro každý den…

    Odpovědět

  67. Thumb up 0 Thumb down 0 jitka
    21.7.2013 v 10:25

    Dobrý den, mám dotaz, nemohu v telefonu najít paměťovou kartu, ukládání na ní mám nastavené, ale nevidím ji.
    Děkuji za odpověď

    Odpovědět

  68. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomáš
    13.8.2013 v 16:48

    Dobrý den, chci se zeptat který telefon by jste si vybrali, vybírám mezi LG Optimus L5 II, Nokií Lumia 520 a HTC Desire X … Cena je poměrně stejná, všechny mají 5 mpix, šiknul by se mi blesk i aurofocus… jde mi o přehrávání filmů/videí, mp3, natáčení/focení sportovních výkonů, občas nějaká ta hra.
    Předem díky

    Odpovědět

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomáš
      Odpověděl 13.8.2013 v 16:48

      A ještě jak je rychlý na internetu/wifi.

      Odpovědět

  69. Thumb up 0 Thumb down 0 Petra
    25.8.2013 v 15:08

    Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli se mi vyplatí více pořídit si HTC desire X, za velmi příznivou cenu a nebo si připlatit za HTC one S (či one SV) jsem celkem nenáročný uživatel, potřebuji internet, pár aplikací a hlavně poslech hudby :)

    Odpovědět

  70. Thumb up 0 Thumb down 0 Jirka z Tábora
    3.9.2013 v 14:18

    Dobrý den,

    můžu prosím poprosit o radu, jak do Desire X sehnat navigaci totožnou originální?
    Omylem jsem ji vymazal. Byl jsem s ní moc spokojen.

    Díky moc za odpověď.

    Jirka z Tábora

    Odpovědět

  71. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomáš
    23.9.2013 v 13:01

    Zdravím.Dá se vyměnit na htc dezire x ten skleněný kryt displeje?diky

    Odpovědět

  72. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomáš Fuk
    2.10.2013 v 22:00

    mám ho týden a vrátil jsem se do pravěku. To co umí normální hloupé telefony už řadu let andorid neumí – vyzvánění do BT sluchátka. To je neuvěřitelné, miliony lidí na celém světě musí tahat mobil z kapsy aby se podívali kdo volá. S tím souvisí další zlo, na velkém displeji je obrovský zelenáč a pod ním drobným písmem jméno volajícího. To aby si člověk vzal brýle. Další mínus je výdrž. Ráno ho sundám z nabíječky, to jest kolem sedmé a při myslím celkem nulovém používání, vlastně jen telefonování tak musí někde mezi 13. a 15. hodinu na nabíječku neb baterie oranžová, zbývá 15-20% a nemohu riskovat, že mne někdo někam povolá a já zůstanu v 16:10 někde na cestě bez telefonu, takže dostane trochu šťávy.
    Toto jsou velká zklamání.

    Odpovědět

  73. Thumb up 0 Thumb down 0 Karol z Ovy
    14.11.2013 v 21:47

    Dobrý den, zajímá mě, jestli je u tohohle HTC možnost ukládání aplikací na Micro SD kartu. Vnitřní paměť je totiž poněkud menší…

    Odpovědět

  74. Thumb up 0 Thumb down 0 Hác Zdeněk
    25.12.2013 v 18:35

    Dobrý den ,
    mám mobil HTC Desire-X.U kalendáře při nastavení a dosažení termínu tel. pípne pouze jednou. U poznámek při dosažení dne a čas.limitu nepípne vůbec přestože tam je po uložení znázorněný zvoneček.Pouze se znázorní ikona a zpráva.To přeci není normální.Telefon jsem měl na reklamaci kde byl nainstalován nový software přesto se chyba vyskytuje dále !!??Děkuji za zprávu Zd. Hác

    Odpovědět

  75. Thumb up 0 Thumb down 0 hanz
    20.1.2014 v 22:50

    Dobrý den, mohu se zeptat, zda-li má někdo stejnou zkušenost nebo mi dá radu? Mám HTC desire X cca 1,5 měsíce. Telefon mi z ničeho nic přestal načítat v sms, v oblíbených (rychlá volba) a lidech (kontaktech) profily lidí- tedy fotky, co se načetly ze sociálních sítí. Vše fungovalo a bez vědomého zásahu mi před očima zmizely některé fotky. Sem tam se nějaká načte, pak zase zmizí. Děkuji.

    Odpovědět

  76. Thumb up 0 Thumb down 0 bekyky
    21.1.2014 v 11:54

    Dobrý den,
    Chci se zeptat jestli HTC Desire X je vhodný pro mou 11 letou dceru vhodný. Chce tam mít nějaké hry atd.

    Odpovědět

  77. Thumb up 0 Thumb down 0 Veronika
    15.3.2014 v 23:52

    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jestli je ještě v nějaké prodejně možnost si mobil prohlédnout nebo už se prodává pouze v e-shopech? Kdybyste o nějaké prodejně věděli, nejlíp Ostrava, Karviná, dejte, prosím, vědět.
    Díky

    Odpovědět

Přidat komentář

Nokia Asha 1.4: Aktualizace softwaru s novými funkcemi

článek

Nokia Asha 1.4: Aktualizace softwaru s novými funkcemi

DNES  |    |  diskuze (0)

Nokia vydává aktualizaci pro své modely polosmartphonů Asha. Ty se tak dočkají nových užitečných funkcí a vylepšení.…

Huawei Ascend P7: Detailní specifikace a fotografie (aktualizováno)

spekulace

Huawei Ascend P7: Detailní specifikace a fotografie (aktualizováno)

DNES  |    |  diskuze (1)

(aktualizováno o nové detailní specifikace) Huawei Ascend P7, očekávaná nová vlajková loď čínského výrobce, už unikla na…

Komplexní měření: Samsung Galaxy S5 má nejlepší displej!

článek

Komplexní měření: Samsung Galaxy S5 má nejlepší displej!

VČERA  |    |  diskuze (5)

Ačkoliv při představení Samsungu Galaxy S5 zavládlo spíše zklamání, Samsung zapracoval a oproti svému předchůdci se novinka…

Nový Samsung SM-T2558 vypadá jako smartphone, je to ale 7" tablet

článek

Nový Samsung SM-T2558 vypadá jako smartphone, je to ale 7″ tablet

VČERA  |    |  diskuze (0)

Smartphony, tabletofony, tablety – rozdělení je celkem jasné. Co když to ale vypadá jako smartphone, umí to…

Samsung Galaxy Note 4 možná ponese zahnutý displej

článek

Samsung Galaxy Note 4 možná ponese zahnutý displej

VČERA  |    |  diskuze (1)

Výrobci smartphonů se za každou cenu snaží přijít s inovací. Trendem, který se v poslední objevuje čím…

Windows Phone 8.1 okupuje 3 % trhu s Windows Phone

článek

Windows Phone 8.1 okupuje 3 % trhu s Windows Phone

VČERA  |    |  diskuze (1)

Windows Phone verze 8.1 jsou pro vývojáře dostupné teprve týden a už se těší obrovskému obsazení. Tuto…

Apple iPad Air 2: První fotografie odhalují tenčí displej

spekulace

Apple iPad Air 2: První fotografie odhalují tenčí displej

VČERA  |    |  diskuze (0)

Po mnoha údajně pravých únicích nových iPhonů se dostalo také na první snímky připravovaného iPadu Air 2.…