Publikováno 6. 5. 2011 Autor:


HTC Desire S – recenze telefonu s dokonalou konstrukcí

HTC Desire S je telefon s nekompromisní výbavou. Recenze HTC Desire S vás seznámí se vším podstatným, co se v telefonu povedlo, i s tím, co by naopak stálo za zlepšení. Tentokrát se HTC trefilo do černého, toto je prodejní hit.

HTC Desire S je přímý nástupce modelu HTC Desire a potažmo i jeho dvojníka, prvního telefonu Google Nexus One. Podle očekávání přináší precizní konstrukční zpracování, odpovídající výbavu a k operačnímu systému Android 2.3 přidává nadstavbu HTC Sense 2.1. Na HTC Desire S budeme jen stěží hledat nedostatky.

Není divu, že se nový HTC Desire S objevuje kromě běžných prodejních kanálů i v nabídce operátorů. Aktuálně seženete HTC Desire S v českých e-shopech za cenu: (Zdroj: Heureka.cz, )


HTC Desire S – oficiální fotografie

Základní parametry – HTC Desire S

Rozměry 115 x 60 x 11,6 mm
Hmotnost 130 g
Displej dotykový (kapacitní, multi-touch), S-LCD, rozlišení WVGA (480 x 800 px), 16 milionů barev, úhlopříčka 3,7″
Procesor a paměť 1 GHz procesor Qualcomm, grafika Adreno 205
768 MB RAM, 1 GB ROM + paměťové karty microSD až 32 GB
Operační systém Android 2.3.3 s nadstavbou HTC Sense 2.1
Fotoaparát 5 Mpx (2592 x 1944 px), autofocus, LED blesk, detekce obličeje
nahrávání HD 720p (1280 x 720 px) videa se 30 snímky/s
Obsah balení návod, baterie, nabíječka, USB datový kabel, stereo headset s peckovými sluchátky, 2GB microSD karta
Cena a dostupnost 10 500 Kč, duben 2011

Krátké postřehy z testování telefonu HTC Desire S

Co se nám líbilo: skvělá jednodílná kovová (hliníková) konstrukce s plastovým doplněním, nepatrný zdvih spodní hrany telefonu (brada), 3,7“ S-LCD dotykový displej s WVGA rozlišením a ochranou vrstvou Gorilla Glass (odolnost), podpora rychlých dat HSDPA až 14,4 Mb/s a HSUPA až 5,76 Mb/s, Wi-Fi (802.11 b/g/n) s DLNA a funkcí Hotspot, Bluetooth 2.1 a microUSB port, 3,5 mm konektor Jack, OS Android 2.3 Gingerbread s nadstavbou prostředí HTC Sense, procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 s taktem 1GHz a grafikou Adreno 205, paměť pro aplikace 1,1 GB, RAM paměť 768 MB, 5 Mpx fotoaparát s autofocusem, LED bleskem a nahráváním HD 720p videa (30fps), GPS (včetně A-GPS), slot na microSD kartu (s kapacitou až 32GB), senzory – akcelerometr, jas a proximity, FM rádio s RDS, přední kamerka určená pro videohovory, služby HTC Locations a HTCSense.com,

Co se nám nelíbilo: chybí hardwarové tlačítko fotoaparátu, signál Wi-Fi výrazně snížíte zastíněním zadní části plastové výplně (až o 3 čárky), čitelnost na slunci není nejlepší, slot na microSD kartu je až pod krytem baterie, pokud při spuštěném rádiu zapnu fotoaparát, dojde k vypnutí rádia

TIP: Pro podrobné informace o telefonu HTC Desire S navštivte katalog mobilů.

Obsah balení: pouzdro se nevešlo

HTC Desire S je v balení prodáván s nabíječkou s oddělitelným USB kabelem, peckovými sluchátky, návodem a záručním listem. Ve slotu na kartu v telefonu je výrobcem dodávána 2GB microSD karta. Potěšilo by mě i pouzdro, to ovšem v balení od výrobce není, a tak nezbývá, než si jej dokoupit.

Vzhled a konstrukce: excelentní kovové tělo

Konstrukce telefonu HTC Desire S je jednou z předností, o které si může nechat většina dnešních telefonů jen zdát. Díky jednodílné hliníkové konstrukci, do které jsou vložena „střeva“ telefonu, působí telefon kompaktně a nemá se co viklat či nepřiléhat. Pouze část kolem fotoaparátu a spodní oblou bradu vyplňují plastové kryty. I ty jsou naprosto pevné. Rozměry telefonu jsou 115 x 60 x 11,6 mm, hmotnost 130 gramů (daná kovovou konstrukcí).

Přední stranu tvoří dotykový displej s úhlopříčkou 3,7“ a k němu přiléhající senzorová tlačítka, celkově kryté odolným sklíčkem Gorilla Glass. Nepatrné zapuštění pod konstrukci je znát na okrajích, kde hranu mezi sklíčkem a kovem nahmatáte. Nad displejem je poměrně široký prořez hovorového reproduktoru a videokamerka, se kterou si už brzy budete moci zavolat i bezplatně přes aplikaci podobnou applovské FaceTime (po aktualizaci na Android 2.3.4).

Horní hrana telefonu nese standardní 3,5 mm konektor Jack a tlačítko zámku displeje, se kterým přístroj zároveň vypínáme/zapínáme dlouhým podržením. Na pravém boku telefonu jsou tlačítka hlasitosti v horní části, zhruba uprostřed microUSB port. Opačná strana telefonu zůstala bez funkčních prvků, což mě poměrně mrzí, jelikož postrádám hardwarové tlačítko fotoaparátu. Na spodní oblé hraně je viditelný už jen otvor mikrofonu.

Zadní strana telefonu obsahuje čočku 5 Mpx fotoaparátu, LED diodu a pod prořezem ukrytý reproduktor. Na zádech nesmí chybět ani název výrobce „htc“. Jak jsem už psal dříve, konstrukce na mě zanechala jen pozitivní dojem. V krytu kolem fotoaparátu jsou nepatrně vytlačovány zabudované antény, a tak právě tuto část nezakrývejte rukou při hovorech, může docházet k poklesu signálu.

Baterie a výdrž: nabíječku nechte na víkend doma

Unikátní systém uložení baterie, který spočívá v sejmutí krytu konstrukce a poté odklopení speciálního držáku, nemusí být pro každého přijatelný. Především sejmutí plastového krytu dá zabrat každému. Bez nutnosti úplně vysunout baterie, je možno vyjmout microSD kartu i SIM kartu. A jak je to s výdrží baterie typu Li-Ion, s kapacitou 1450 mAh? Překvapivě dobře, alespoň při mém testování telefonu a běžném denním využití si telefon řekl o dobití po třech dnech, po vynechávání připojování přes Wi-Fi či datový provoz přes operátora nebyl problém telefon dobíjet až po pěti dnech.

Displej a ovládání: velmi citlivý S-LCD displej

Displej bych zařadil mezi největší přednosti telefonu, jelikož je velice citlivý a přesný na jakýkoliv dotek, má skvělé barevné podání, podsvícení i pozorovací úhly. Na přímém slunci to už není tak skvělé, ale kolik telefonů dokáže proti slunci plnohodnotně obstát? Displej má úhlopříčku 3,7“, což je ideální velikost pro práci i zábavu. Rozlišení displeje WVGA (480 x 800 px) je odpovídající. Displej je kapacitní dotykový, typu S-LCD (Super LCD), zobrazuje 16 milionů barev, má ochranné sklíčko Gorilla Glass (odolnost proti poškrábání, nárazům) a používá senzory – jasu, proximity a akcelerometr. Multitouch je samozřejmostí.

Jas displeje je buďto automatický či manuálně nastavitelný. Interval vypnutí displeje lze nastavit v rozmezí 15 sekund – 10 minut, včetně možnosti nikdy osvětlení displeje nevypínat. Akcelerometr zaručuje telefonu automatické otočení obrazovky na obě boční hrany. Zajímavostí je kalibrace G-senzoru, kdy se zobrazí vodováha a telefon vás požádá o vyrovnání telefonu do roviny. Pro úsporný režim platí možné nastavení: konektivity, jasu displeje, animací, atd. tak, aby telefon vydržel bez nabití déle. Lze zapnout při definovaném počtu % baterie.

Pro animace platí nastavení: zobrazovat všechny, vybrané či žádné. Velmi se mi líbily scény a především volby vzhledu, které HTC přináší v modelu Desire S. Konkrétně se jedná o vzhled připomínající dřevo, břidlici, kov, tabuli, HTC. Co se týká ovládání, nenalezl jsem sebemenší problém jak se senzorovými tlačítky pod displejem, která reagují na každý dotek, tak u displeje, patřičně citlivém. Radost s ním pracovat.

Prostředí telefonu: Android s mnoha tvářemi

HTC Desire S S510e, jak zní celý název telefonu, má v sobě obsažen operační systém Android 2.3.3, obohacený o výrobcem dodávanou nadstavbu HTC Sense 2.1. Softwarová aktualizace je součástí nastavení telefonu a má funkci plánované kontroly, to znamená, že vás v případě uvolněné aktualizace přístroj upozorní. Vnitřní paměť telefonu, určená pro instalaci aplikací či her, je zhruba 1GB. K tomu výrobce přidává 2GB kartu přímo v telefonu. Operační paměť telefonu je 768MB. Při povypínání všech spuštěných aplikací se hodnota paměťi zastaví na zhruba 320 MB. Svižný chod telefonu zajišťuje 1GHz procesor Qualcomm MSM8255 Snapdragon s grafikou Adreno 205. Za celou dobu testování jsem se nesetkal se zaseknutím telefonu či evidentním zpomalením při spouštění aplikací a her. Doplním výsledek z Quadrant Standard testu – 1068.

Řada z vás uvítá upozornění na zmeškané události LED diodou, která je ukryta na pravém horním rohu ochranného sklíčka displeje. Znamení může být dáváno na meškaný hovor, SMS/MMS, Email, Hlasovou schránku či jiná připomenutí (kalendář, upomínky, atd.). Posun v menu je po obrazovkách s 16 ikonami, jejichž řazení je dle abecedy nebo data instalace (od nejstarší či nejnovější), případně je možno změnit na seznam aplikací. Pak je zde možnost prohlížení buďto všech aplikací, často používaných či stažených.

Telefonování a zprávy: tady je náplň už předem daná

Správa telefonních kontaktů je u HTC nepatrně upravená oproti ostatním telefonům s Androidem, a to především vzhledově. U kontaktů nechybí fotografie, lze vytvářet skupiny se specifickým vyzváněním, v seznamu hovorů je vždy přehledně vidět, kdy kdo volal. Navolit můžeme zobrazení pouze kontaktů na SIM kartě, telefonu či z dalších přiřazených účtů, ať už emailových či sociálních skupin (Facebook, Twitter). Vytváření nových kontaktů je spojeno se zadáváním mnoha dodatečných informací, které někdo ocení, jiný vynechá. V kontaktech se u každého zobrazuje počet přijatých SMS či emailovů, které nebyly zatím přečteny. Šikovné.

Zprávy se řadí do konverzací, což není žádným překvapením vzhledem k větší přehlednosti. Odstranění zpráv pak je otázkou zaškrtnutí nepotřebných konverzací, ovšem bez možnosti zaškrtnout všechny naráz. Pokud vytváříme novou zprávu, můžeme přidat několik příjemců, stejně tak multimediální obsah zprávy (MMS) – obrázek, video, zvuk, umístění, doporučení aplikace, kontakt (vCard) či událost z kalendáře. Na psaná je připravena prostorná QWERTY klávesnice HTC, se kterou není problém psát v režimu na výšku i šířku displeje. Přímo na ní je také ikonka hlasového zadávání, které rozpoznává češtinu.

Správa emailů od Googlu probíhá v aplikaci Gmail, která může dle nastavení synchronizovat emaily na pozadí automaticky či manuálně. Další emailové účty spravujte v poště (Microsoft Exchange ActiveSync či POP3/IMAP). Lze navolit velikost písma, podpis a výchozí účet, stejně tak frekvence přijímání, limit velikosti emailů či oznámení. Zdařilou funkcí telefonu je ta s názvem „přesunout mé věci“, která může po několika dotecích snadno přesunout věci (kontakty, zprávy SMS a události kalendáře) ze starého přístroje do vašeho nového HTC telefonu. Telefon dá na výběr všechny přední značky mobilních telefonů, dále modely a pak už jen stačí zapnout Bluetooth ve starém telefonu a o zbytek se postará váš HTC Desire S.

Fotoaparát: přední VGA, zadní 5 Mpx

Do režimu fotoaparátu se dostaneme pouze příslušnou ikonkou v menu telefonu, případně zkratkou (ikonkou) na domovské obrazovce. Prostředí přetáčí ikonky nastavení dle natočení telefonu, nastavení je dostupné po stisknutí senzorového tlačítka menu. Rychlé volby na obrazovce jsou vyčleněny pro přepínání mezi fotoaparátem a kamerou, režim blesku, nastavení efektů a přesun do galerie. Irisem uprostřed se pořizují snímky. Přední VGA kamerka může být využita kromě videohovorů, Skype hovorů atd. i v aplikaci zrcadlo, díky které se každá žena pohodlně namaluje kdekoliv, bez nutnosti s sebou nosit zrcátko.

V nastavení je dále možné měnit velikost fotografií (max. 2592 x 1944 px), úpravu obrázků (expozice, kontrast, sytost, ostrost), samospoušť, vyvážení bílé, rozlišení, ISO, zkontrolování po sejmutí, širokoúhlá obrazovka (5:3), geotagging, automatické vylepšení, ostření, detekce obličeje, zvuk závěrky, mřížka. Ostřit lze na libovolný předmět, nikoliv pouze na střed, stačí dotykem na displej zvolit místo, kam bude fotoaparát zaostřovat. Na levé hraně displeje je lišta s přiblížením (2x digitální zoom). V režimu videokamery můžeme nastavit maximální rozlišení HD 720p (1280 x 720 px, 30 snímků/s), nahrávat s/bez zvuku a s efekty (stupně šedi, sépie, negativ a další).

Zkušební fotografie – HTC Desire S:

Organizační funkce, zábava: v autě se změní na navigaci

HTC Desire S má v menu následující aplikace: akcie, čtečka knih, endomondo (krokoměr), Peep (Tweety), počasí, světlo (spuštění LED diody ve třech úrovních svitu), zprávy a počasí, zrcadlo (využití přední kamerky jako zrcadla), YouTube, Twitter, Facebook. Pro otevírání a úpravu souborů Office slouží aplikace Quickoffice, se kterou otevřeme a upravíme soubory .doc, .xls a .ppt, pouze otevřeme soubory v .pdf. Organizační funkce jsou v telefonu jen tyto – kalendář, kalkulačka. Poznámkový blok nebo upomínky tak lze vyřešit dodatečným stažením příslušných aplikací z Android Marketu.

Zajímavou funkcí je Dok v autě, fungující tak, že se po připojení v autosadě spustí automobilový panel, na kterém jsou položky – cíl, Footprints, historie, telefon, získat další mapy, nastavení. Řidiči to tedy notně usnadní ovládání jak navigace, tak případně i běžných telefonních hovorů. K dispozici jsou mapy Google, funkce Latitude a zatím v Česku nedostupná navigace Google. V telefonu je předinstalována navigace Sygic Aura, která však po několika bezplatných dnech bude požadovat plnou aktivaci. Nesmím zapomenout na digitální kompas, který usnadňuje orientaci v prostoru.

Dále tu máme službu HTC Likes – po přihlášení k účtu HTC Sense lze v této aplikaci zobrazovat materiály, které sdílejí vaši přátelé na HTC Friends, včetně doporučení o aplikacích a Footprints, stejně tak synchronizovat preference pomocí služby HTC Sense.

Výrobce nezapomněl ani na FM rádio, které lze spustit po připojení sluchátek. Nevím pouze to, proč se rádio, resp. stanice, spouští zhruba 7 sekund načítáním procent otevírání. Rádio zobrazuje RDS stanice a informace jím vysílané (názvy skladeb a rádia), lze ukládat stanice, automaticky vyhledávat, naopak přepnutí na reproduktor telefonu je v menu rádia pod volbou „hlasitě“, což není tak jednoznačné, když vedle jsou možnosti Ztlumit a Mono. To zamrzí.

Hudební přehrávač má kromě běžných funkcí i možnost načtení hudebního obsahu, nasdíleného přes domácí Wi-Fi síť (funkce DLNA). Součástí přehrávače je vylepšovač zvuku – SRS. V režimu se sluchátky je možno měnit i styly. Kromě přehrávače hudby najdeme v telefonu i šikovnou aplikaci SoundHound (identifikace skladeb), která odešle ukázku a po chvíli přijde odpověď. Přehrávač videí si poradí s formáty DivX, XviD, MP4, H.263, H.264, WMV. Sledování je plynulé, posun ve filmu v tom nehraje roli.

Datová výbava: drží krok s dobou

Telefon můžeme spojit pomocí datového USB kabelu s počítačem, v tom případě najede na displeji volba režimu připojení k počítači – na výběr jsou možnosti: pouze nabít, HTC Sync, Disková jednotka, Sdílení internetu, Internetová propust. Dále je tu možnost připojení přes Bluetooth 2.1 (včetně A2DP profilu). Sluchátka se připojují přes klasický 3,5 mm konektor Jack. Bezdrátové technologie zastupuje ještě Wi-Fi se standardy 802.11 b/g/n a funkcí DLNA, o které jsme si už řekli více u hudebního přehrávače. Samozřejmostí je vytvoření Wi-Fi hotspotu pro sdílení internetu, a to až pěti dalším zařízením. Podobně lze sdílet internet i přes USB.

Datová konektivita přes operátory čítá GPRS, EDGE a HSPA+, které umožňuje stahování rychlostí až 14,4 Mb/s a odesílání až 5,76 Mb/s. To však v Česku lze využít zatím jen u T-Mobilu, ostatní operátoři nabízejí max. 7,2 Mb/s při stahování. Webový prohlížeč je standardní „androidovský“ (verze prohlížeče WebKit/533.1), se záložkami, zároveň otevřenými okny, možností kopírování textu atd. Flash přehrává celkem obstojně, ale spuštění televize na webu České televize jsem se i přes zobrazený vzhled a funkce přehrávače nakonec nedočkal.

Závěr recenze HTC Desire S

HTC Desire S se rozhodně povedl po stránce konstrukční i výbavové, a tak jej nezbývá než doporučit jako plnohodnotného nástupce třeba právě modelu Desire. Tři týdny nám dělal radost a vždy na něj byl spoleh. Vyzdvihl bych především rychlost, stabilitu a parádní displej, byť se nejedná o typ AMOLED, ale jen S-LCD. Aktuálně seženete HTC Desire S v českých e-shopech za cenu: (Zdroj: Heureka.cz, )


Mezi největší konkurenty telefonu bych považoval Samsung Galaxy S, Nokii C7 či chystaný LG Optimus Black. Alternativou může být ještě Sony Ericsson Xperia X10 či z vlastních řad HTC Incredible S. Nic to však nemění na tom, že vzhledem k možnostem systému Android, případným aktualizacím a postupnému poklesu ceny, se bude HTC Desire S velmi dobře prodávat.

kovové zpracování chybí tlačítko fotoaparátu
Android 2.3 + HTC Sense 2.1 pozice microSD slotu
1 GHz procesor, grafika Adreno 205
Wi-Fi, HSPA+
odolné sklíčko displeje (Gorilla Glass)
citlivý dotykový WVGA displej
GPS, Google mapy, Dok v autě

Témata: , ,

Diskuze k článku (80 komentářů)

  1. Thumb up 0 Thumb down 0 Marek
    Napsal(a) 6.5.2011 v 08:44

    Recenze je přesná, mám ho také tři týdny a zkušenost je téměř stejná, jen mi začal povrzávat kryt baterie a to mě neuvěřitelně štve…

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 6.5.2011 v 08:56

      Děkuji za pozitivní hodnocení. Kryt baterie u testovaného kusu byl hodně pevný, bylo obtížné ho mnohdy sejmout, časem ale může dojít k opotřebení, to uznávám. Záleží, jak moc často bude uživatel pod kryt přistupovat.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        zzz
        Odpověděl 4.9.2011 v 21:00

        kryt si podlozte kuskom gumy alebo papiera, niekde som cital ze to pomoze :-)

        [Odpovědět na názor]

  2. Thumb up 0 Thumb down 0 luBoS
    Napsal(a) 6.5.2011 v 09:33

    Telefon mám hned od uvedení na trh. Jak ti může zadní kryt povrzávat ? Drží tak pevně, že se nedá ani sundat :D Zadní kryt otevřu zadní kryt při koupi telefonu a pak ho otevřu až když kupuju nový telefon …..
    Ale pokud jsi jeden z mnoha bláznů co mění simkarty tak se nedivím že ti vrže, to ti bude vrzat u všech telefonů
    Nějak jsem tam nenašel předistalovanou navigaci Sygic Aura , jediná „trial“ navigace tam byla nějaká vestavěná a je pod ní „podepsaná“ Route 66.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 6.5.2011 v 09:44

      Zajímavá informace, vypadá to tedy, že náš kousek dostal Sygic Auru s 10denní trial verzí, zatímco další prodejní už mají Route66, kteoru tu pro změnu nemám já. Děkuji za info. Pokud byste chtěl Sygic Auru takté v trial verzi, tak na Android Marketu je dostupná.

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      MSH
      Odpověděl 8.5.2011 v 12:53

      Právě to nechápu, kryt jsem měl sundaný dohromady dvakrát… Asi vada kusu, zkusim sehnat jiný.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        vencis
        Odpověděl 10.5.2011 v 00:07

        Presne tak, asi po 14 dnech (mozna tak po 3 sundanich) se mi kryt na prave strane zacal prohybat a vrzat. Myslis ze je to opravneny duvod k reklamaci ? Jak si to resil ty ?

        [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Kazza
      Odpověděl 9.5.2011 v 18:27

      Mám starší model Desire. Hned po prvním vložení karty zadní kryt vrzal. Nedoléhal ve spodní spodní části. Takže při psaní SMS to byla hrůza. Druhý den jsem šel na O2 prodejnu a vyměnil za Nový, ten mám už půl roku a párkrát za měsíc testuju i jiné SIM a zatím v pohodě. Proto bych řekl, že je to vada konkretního kusu.

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      M.K
      Odpověděl 24.7.2011 v 12:05

      Taky my po prvnim zavženi,kryt vrže.Telefon mam jen tyden a nevim co s tym.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 1

        M.K
        Odpověděl 7.8.2011 v 09:52

        Telefon sem vyměnil a kryt ok.

        [Odpovědět na názor]

  3. Thumb up 0 Thumb down 0 šnitlik
    Napsal(a) 6.5.2011 v 12:16

    Hodně uživatelů píše že mají ve výbavě 8giga paměťovku…

    Nepíšete o kvalitě fotoaparátu, myslím že by se hodily fotky textu, dost studentů si různé texty fotí např. v k knihovnách.

    Jak držet (položit) telefon abych nesnižoval signál wifi ?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomas
      Odpověděl 6.5.2011 v 12:20

      Držet za kovovou čast

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 6.5.2011 v 16:10

      Dobrý den, je možné, že nám výrobce půjčil telefon s 2GB kartou a v balení přitom standardně má být 8GB karta. Prověříme.

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jindřich Srb
      Odpověděl 6.5.2011 v 16:12

      Fotky textu budou přidány, byly uloženy mimo dosah, proto jsem je nemohl umístit ihned.

      [Odpovědět na názor]

  4. Thumb up 0 Thumb down 0 Zbyněk
    Napsal(a) 6.5.2011 v 15:19

    Chystám se ho objednat od Vodafone a tam je v nabídce s 8 GB kartou. Docela se na něho těším, po delší době kupuji pěkný telefon :-)

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      šnitlik
      Odpověděl 6.5.2011 v 15:22

      Tam hlavně furt není, je to hodinu co jsem tam volal..a nemaj ho..

      [Odpovědět na názor]

  5. Thumb up 0 Thumb down 0 Zbyněk
    Napsal(a) 6.5.2011 v 15:25

    Vím o tom. Čekám až se naskladní.. Psal jsem dotaz na Vodafon kdy se naskladní a dostal jsem odpověď, že nemají potvrzený termín dodání od výrobce. Beru ho za zvýhodněnou cenu, tak mi nezbývá než čekat :-(

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      klára
      Odpověděl 23.6.2011 v 19:04

      CHtěla jsem se zeptat, hodlám si tento telefon koupit, ale nevím, jestli od vodafone nebo nějaky original. když jsem měla telefony z t-mobilu(např. samsung s8500 wave), tak díky brandovanému sw byl naprosto znehodnocený. Jak je to se sw u HTC od vodafone? Je omezena aktualizace SW a podobně ? Děkuji za odpovědi :-)

      [Odpovědět na názor]

  6. Thumb up 0 Thumb down 0 Rob
    Napsal(a) 6.5.2011 v 15:41

    Negativní poznámky z mých zkušeností:

    - výdrž baterie je tragická (stejně jako u předchůdce Desire, ten rozdíl 1450 vs 1400 mAh není v praxi samozřejmě poznat)

    - displej je nic moc, nikomu nedoporučuju to dát vedle iPhonu 4 :(, bílá má totálně růžový nádech – bez přímého srovnání to ale poznat není, ten AMOLED u Desire byl lepší

    - i když je fajn, že Desire S je menší, mám pocit že původní Desire se držel líp

    naopak vůči staršímu Desire chválím
    - větší paměť
    - provedení těla přístroje

    Už jsem nechtěl podruhé HTC, ale bohužel není lepší přistroj na trhu s uhlopříčkou pod 4″.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      DRGman
      Odpověděl 6.5.2011 v 16:56

      tak mna zaujima len ta vydrz. uvadzana 3-5 dni mi pride ako uplna fantazia.. ze az sa tomu nechce verit.
      ak mozte kto ho mate napisat vasu skusenost. dik

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Rob
        Odpověděl 6.5.2011 v 20:21

        No uznávám, ze je to vše o individuálních potřebách. Někomu může vydržet dva dny když udělá pár hovorů a pár sms a tím končí. Já osobně mám synchronizaci tři účtu – dva gmailove pro kalendáře a jeden mailovej IMAP sy frekvenci 15 min a zapnutej push. WiFi používám minimálně, tak cca 15 min za den dohromady. BT tak 2x týdně v autě – u BT mám pocit, že to žere minimálně, což je fajn. Hovory cca 10-20 denně, cca 2 sms a 2 maily. Cca 1h denně surfování, půl na půl přes edge a 3g(v centru Olomouce 3g od T-M je tragicky, tak se to pořád přepíná). Tohle baterka vydrží od 8 ráno do 11 vecer, kdy je prakticky na nule. To vše by bylo OK, kdybych k tomu všemu nechtěl používat GPS. Protože je to moje hobby, tak občas nějakou geohru nebo mapu na kolo (Locus nebo Rmaps) a to je ta tragedie, která mi vadí. Pak ta baterka padá strašně rychle. T No uznávám, ze je to vše o individuálních potřebách. Někomu může vydržet dva dny když udělá pár hovorů a pár sms a tím končí. Já osobně mám synchronizaci tři účtu – dva gmailove pro kalendáře a jeden mailovej IMAP sy frekvenci 15 min a zapnutej push. WiFi používám minimálně, tak cca 15 min za den dohromady. BT tak 2x týdně v autě – u BT mám pocit, že to žere minimálně. Takže uvazuju na to kolo o nějaké solární nabijecce.

        [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        M.K
        Odpověděl 24.7.2011 v 12:10

        Vydrž při bežnem použivani,tak 20 min.volani hodina na internetu a telofon vydrži tak 12 – 14 hodin,vic určitě NE.

        [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Rob
      Odpověděl 6.5.2011 v 20:47

      A ještě jedna poznámka k HW – špatně funguje podsvícení u senzorovych tlačítek. Někdy svítí, někdy nesvítí, nelze vysledovat na čem to závisí, asi náhodně. Snad je to bug, který bude v příští aktualizaci odstraněn. Je to trochu nepříjemný ve tmě.

      [Odpovědět na názor]

  7. Thumb up 0 Thumb down 0 marcelkorv
    Napsal(a) 6.5.2011 v 18:19

    Já mám teda incredible s, ale stejná baterka a větší displej. Přesto jsem z vydrže příjemně překvapen.

    [Odpovědět na názor]

  8. Thumb up 0 Thumb down 0 jolefoto
    Napsal(a) 7.5.2011 v 15:29

    Telefón mám asi 2 týždne. Na Android som prešiel zo Symbianu a som z toho celkom unesený. Nemôžem porovnať s inými telefónikmi s Androidom keďže je Desire S môj prvý, ale plne súhlasím s recenziou aj v kladoch aj v záporoch. Ďakujem a som rád že aj podľa tejto recenzie som s kúpou HTC Desire S neprehlúpil.

    [Odpovědět na názor]

  9. Thumb up 0 Thumb down 0 lerak
    Napsal(a) 9.5.2011 v 19:44

    Tak já ho mám 1 měsíc.
    Minusy (pišu jen objektivně posouditelné)
    - často se mi resetuje (1xdenně) a to tam mám jen doinstalované základní aplikace a už jsem provedl tvrdý reset a situace se opakuje; znovuobnovení systému trvá sice pár sekund, ale není to příjemné; otázka, zda je to systémem Android nebo nějakou HTC nadstavbou apod. máte někdo podobnou zkušenost? pište !!! To je horší než u WM !
    - u widgetů HTC kalendáře se špatně zborazuje datum —> je tam datum předešlého dne, zhruba v polovině dne už je to OK
    - první koupený kus jsem reklamoval, nefunkční vibrace

    Plusy
    - asi všechno ostatní když přecházíte z 5let starého HTC Qtek S200 (WM), to je prostě generační skok do jiného rozměru

    U prvně koupeného HTC S200 mi nefungoval GSM modul, u vyměněného už ano —> trochu hodně hardware závad na 2 zakoupené kusy jednou za 5let !!! Příště už to možná, možná HTC nebude. Android asi ano.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Rob
      Odpověděl 11.5.2011 v 17:51

      Jestli se fakt takto resetuje i bez jakekoliv jine doinstalovane aplikace, tak urcite doporucuju reklamaci – pouzijte postup zde http://web.vspdata.cz/cs/htc/zarucni-opravy-htc – v ramci zarucni opravy zdarma vyzvednou telefon a cca do 10 dnu ho mate zpet.

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Rob
      Odpověděl 11.5.2011 v 17:53

      ad widget kalendare – doporucuju opustit HTC Sense a nainstalovat z Marketu Jorte.

      [Odpovědět na názor]

  10. Thumb up 0 Thumb down 0 šnitlik
    Napsal(a) 10.5.2011 v 15:00

    V pátek kupoval ve vodafon prodejně v Litvínově…
    - dneska reklamoval – pravá část všech fotografií rozmazaná, to že prodavač otřel o tričko objektiv překvapivě nepomohlo :)
    Jinak spokojenost, ale nemám s čím srovnat, přešel jsem z hloupého telefonu…
    Pokud chcete něco vědět ptejte se..

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      šnitlik
      Odpověděl 25.5.2011 v 17:42

      neopravil jen nahráli novej firmware problém zůstal
      2.reklamace

      [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Guy
      Odpověděl 11.7.2011 v 12:19

      Ty si prodavač…

      [Odpovědět na názor]

  11. Thumb up 0 Thumb down 0 Kops
    Napsal(a) 11.5.2011 v 08:47

    Koukám, telefon tady všichni chválí. Taky se chystám přejít za Symbianu na Android, ale nikde jsem se nedozvěděl pro mě zásadní věc:
    Umožňuje telefon hlasové vytáčení přes BT headset nebo HF sadu v autě bez toho, abych se ho musel jakkoliv dotknout?
    Hledal jsem různě ve fórech, ale většinou se dají dohledat jen nářky uživatelů, kteří si telefon koupili a teď brečí, že jim chybí pro ně zcela zásadní funkce, na kterou byli léta zvyklí.
    Může toto prosím někdo ověřit?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Kops
      Odpověděl 7.6.2011 v 09:20

      No, takže odpovím si sám. Smutnou pravdou je, že to, na co byl běžný uživatel např. Nokií zvyklý u Androidu nefunguje. Zkoušeno u Desire Z (defaultní konfigurace). Po stisku tlačítka HF se prostě nic nestane, nelze hlasově vytočit kontakt bez toho, aniž bych se musel dotknout telefonu. :-(
      Ostuda jako hrom. Kdo má v autě BT HF sadu, tak bude muset zavzpomínat na dost dávné časy. U Androidu je telefonování až na druhém místě – alespoň zatím.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        anawarr.cz
        Odpověděl 27.6.2011 v 21:45

        telefony s androidem od verze 2.3.3 je možné ovládat hlasem. vytáčení kontaktů, diktování sms, navigace, vyhledávání na webu

        [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Tomas
        Odpověděl 30.7.2011 v 12:50

        V mém případě se s autem vůbec nespojil, ještě jsem ale nezkoušel reset BT modulu v autě (netuším zda nemá omezenou kapacitu přihlášených telefonů). Až na malý problém ze zcela náhodnými samoresety v nepravidelných intervalech (3x v průběhu dne a pak klidně čtrnáct dní nic) funguje naprosto bezvadně.
        Co se týče výdrže baterie – pokud nechám zapnuté nějaké aplikace je baterie při mém způsobu používání za den vybitá, pokud po každém použití aplikace tuto natvrdo vypnu (je-li to u ní možné) prodlouží se výdrž cca o jeden den, pokud jsem telefon používal pouze na volání (cca 10hovorů denně) tak vydržel tři dny, na dovolené kdy byl jak Jára da Cimrman tj. – ležící spící si řekl o nabíječku po čtyřech dnech (zapnuto automatické stahování počasí, pár sms, několik fotek a vyhledání pár lokací).
        Značku HTC používám od roku 2007 a naprostá spokojenost, u toho modelu jsem zahájil reklamační řízení s požadavkem na jiný přístroj (samoresety, po jednom resetu nešel nahodit, mírně odstávající pogumovaný díl krytu v horní části.
        PS.: v prostoru baterie jsem byl asi desetkrát (díky resetům kontrola zasunutí karet) nic nevrže a při každém otevírání si připadám jak Jan Tleskač se svým ježkem v kleci.

        [Odpovědět na názor]

  12. Thumb up 0 Thumb down 0 Linhy
    Napsal(a) 17.5.2011 v 11:33

    chtěl jsem se zeptat jestli an tom funguje skype, icq a podobné věci, uvazuji o koupi…koupil jsem si samsung s8500a byl jsem zklaman ze v jejich „store“ neni skype,ani icq apod…přešel jsem z iphonu…

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Jantar
      Odpověděl 22.5.2011 v 20:59

      skype v pohodě, icq mi často padá a vyzkoušel jsem více klientů. Jinak super telefon

      [Odpovědět na názor]

  13. Thumb up 0 Thumb down 0 P
    Napsal(a) 27.5.2011 v 15:25

    Dobrý den, uvažuji o koupi tohoto telefonu, ale chtěl bych se zeptat, jak je to tedy s výdrží baterie, v jiné recenzi jsem se dočetl, že telefon nevydrží bez nabíjení ani jeden den..
    Dále bych se chtěl zeptat, zda je lepší HTC Desire HD nebo HTC Desire S…?
    Díky za reakce

    [Odpovědět na názor]

  14. Thumb up 0 Thumb down 0 Pedro
    Napsal(a) 29.5.2011 v 18:06

    Komu chýba spúšť fotoaparátu? Mne nie, vadí mi keď nabieha fotoaparát pri každom chytení telefónu do rúk. Takže… bod pre HTC.

    [Odpovědět na názor]

  15. Thumb up 0 Thumb down 0 Jarda
    Napsal(a) 1.6.2011 v 11:24

    Ahoj,setkal jsem se s problémem, že u mého Desire S najednou přestal fungovat zvuk tlačítek (např.cvakání při psaní SMS).Zvuk tlačítek (dotyky jsou doprovázeny zvukem)mám samo zapnutý, hlasitost na max. Nemáte s tím někdo náhodou podobnou zkušenost?Díky za info.

    [Odpovědět na názor]

  16. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomi
    Napsal(a) 11.6.2011 v 17:46

    tak ho mám týden, přecházel jsem z Nokie N97mini, a to se opravdu nedá srovnávat, co Vás ihned praští do očí jako velké plus je systémová rychlost, je to hbytej telefon, všechno spuštěné, během chvilky! Krásné a přesné prostředí, android + htc sense. Zatím nemám výčitky na nic, baterka mi vydrží 1,5 dne úplně v pohodě. Ale po několikátem dobitít se to zlepší cca po 8x. Beterka si pak zvykne na nějaký cyklus a jde to :) tak je vhodné ji nabíjet když je pod červenou hranicí a dobíjet ji do svítivé zelené diody, která takto signalizuje průběh nabíjení. Toť mé postřehý ohledně baterky. A ještě jedna věc, myslel jsem si že to bude chyba, přejit z HW klávesnice na SW a stačilo 3dny a člověk si tak zvykne, že bych neměnil! a je to i rychlejší než na té podělané Nokii :) to nacvakáte sms, či email, či FB během mžiku ;) Já jsem opravdu zatím moc spokojený, na adnroid marketu je spusta věcí, ale hlavně je to dle mého názoru lépe vyladěný systém než nějaký Iphone 4, s kterým tady machrujou furt všichni kolem mě :D stáhnete si i fajn hry na chvilky volna, nějaká ta aplikace, widgety apod. :) Já jsme si zvykl hodně rychle a neměnil bych, už jen kvůli designu a super systému ;). Možná jednu výtku bych měl ještě, foťák je asi průměr, pokud je hodně světla, ok v pohodě, ale jinak průměr :D

    [Odpovědět na názor]

  17. Thumb up 0 Thumb down 0 Libor
    Napsal(a) 17.6.2011 v 00:01

    Mám ho týden – je vynikající, skvělá konstrukce z téměř jednolitého kusu, kde případné vrzání patří opravdu minulosti. Perfektní displej, velice svižný systém, velmi pěkné prostředí Sense, reaguje naprosto přesně. Velmi dobrá navigace přes HTC Location (je možno i přes Google Maps, ale ta je placená přes data). Navigace Location se dá přikoupit na plnou verzi a je nadále offline, takže kromě počáteční investice 49.90 EUR (za mapu Evropa nebo jednotlivé země za 9,99 EUR) se již při dalším používání nic neplatí.

    [Odpovědět na názor]

  18. Thumb up 0 Thumb down 0 Josef Bárta
    Napsal(a) 18.6.2011 v 12:30

    Dobrý den,

    na fotce 27/28 je zobrazena nějaká závodní hra – jaká?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 1 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 7.8.2011 v 10:30

      Dobrý den, jedná se pouze o obrázek, tuším, že pozadí, které bylo v telefonu nahrané.

      [Odpovědět na názor]

  19. Thumb up 0 Thumb down 0 Libor
    Napsal(a) 20.6.2011 v 12:07

    U HTC Desire S jsem zjistil, že jako zvuky oznamující zprávu lze použít pouze zvuky přednastavené v přístroji (popř. později stažené). Nelze tedy použít vlastní melodii (písničku v mp3) uloženou na kartě podobně jako u vyzvánění nebo u zvuku budíku. Lze vůbec u oznamování zpráv toto nějak nastavit? Popřípadě existuje nějaký jiný způsob jak toho dosáhnout?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Ondra
      Odpověděl 5.7.2011 v 15:08

      Myslim, ze by to melo jit pomoci nejakeho file manageru z Marketu tak, ze si pozadovane melodie zkopirujete z karty do telefonu do dane slozky.

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Libor
        Odpověděl 10.7.2011 v 00:08

        Už se mi to před časem povedlo, díky.

        [Odpovědět na názor]

  20. Thumb up 0 Thumb down 0 milan
    Napsal(a) 12.7.2011 v 15:09

    Dobry den, neviem si vybrat medzi SE xperia NEO , desire S a galaxy S. Ktory je najlepsi a preco? Zaujima ma hlavne vydrz, kvalita fotoaparatu a displeya. Dakujem.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      ondra
      Odpověděl 26.7.2011 v 14:57

      mam stejny dilema…až na ten Galaxy S…ten sem zavrhl kvuli velikosti…na muj vkus už moc velky…každopádně NEO a Desire S už mi hodně dlouho leží v hlavě…Neo z těch dvou ma lepší vybavu (fotoaparat, hdmi, lepší sluchatka, někomu vyhovuje de facto nepředělanej android)…no ale Desire S mam pocit že ma živější barvy na displeji, (pro někoho) HTC Sense, a hlavně se mi daleko víc líbí desing než u Xperie….takže doopravdy záleží na tom co preferuješ…bohužel ikdyž si to takhle napišu tak sám nevim kterej koupit :D

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        tomas
        Odpověděl 31.7.2011 v 16:49

        právě sem si koupil desire s a taky jsem se rozhodoval mezi xperia neo a desire s…dost jsem chtěl xperia neo, ale potom co mi na czechcomputer řekli, že do prázdnin nebude na skladě, tak jsem zvolil desire s, protože jsem mobil nutně potřeboval….no a ted koukám, že už xperia na skladě je :D, smůla no :D….no ale k desire s, co se týče výdrže, při psaní pár sms, chvilkové volání (5min denně), mi vydrží 3 dny…ale jakmile se poslouchá hudba, internet, rádio, tak ten den, jinak jsem s nim naprosto spokojen, jen řeším GPS, která mi pořádně nefunguje, resp. strašně těžko to hledá signál, i když jsem venku…jinak OK.

        [Odpovědět na názor]

  21. Thumb up 0 Thumb down 0 Jardo
    Napsal(a) 15.7.2011 v 18:46

    Ja sa zase rozhodujem medzi HTC Desire S a LG Optimus Black. Ak Vás môžem poprosiť taktiež o radu. Vopred ďakujem.

    [Odpovědět na názor]

  22. Thumb up 0 Thumb down 0 tomas
    Napsal(a) 27.7.2011 v 22:40

    Jak prosim změnim vyzvánění u SMS na jaké chci já a ne na ty co jsou v telefonu ?

    [Odpovědět na názor]

  23. Thumb up 0 Thumb down 0 Vláďa
    Napsal(a) 31.7.2011 v 17:15

    Ahoj, rozhoduju se mezi HTC desire S a Samsung Galacy S
    má někdo dlouhodobější zkušenosti s těmito telefony?
    Pro HTC mluví konstrukce, větší RAM a výkonější HW, pro Samsung zase lepší display, delší výdrž baterie.
    Dík za jakoukoliv radu.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Tomas
      Odpověděl 7.8.2011 v 10:28

      Měl jsem možnost pracovat s oběma.
      Nakonec jsem si nechal HTC DS.
      Samsung lepší viditelnost na přímém slunci, ale zas jen o něco. Takové ty kecy o černé a podobně fakt neřeším. Výkonově srovnatelné ve chvíli kdy běžel SGS na Custom ROM 2.3.4 (ale pak nění záruka). DS má 2.3.3 v základu a ještě se mě líbí Sense pro práci s více poštovními účty včetně MS Exchange. Oba jsou to v pohodě telefony u mě rozhodla v první řadě velikost SGS je do kapsy už fakt dost velký. Používám telefon dost často na focení (scan) čárových kódů serverů a v tom případě u SGS dost chyběla LED u foťáku (v Racku je dost tma) nejlepší rada je jdi někam do prodejny a oba telefony si vem do ruky. Pokud SGS nechceš rootnout tak je DS o dost lepší. (ale tím nechci říct že SGS je špatnej) každý má něco do sebe a je to spíš otázka osobní preference. Jinak kde jsi přišel na to, že SGS má lepší výdrž baterie?

      [Odpovědět na názor]

  24. Thumb up 0 Thumb down 0 nokyq
    Napsal(a) 7.8.2011 v 12:35

    Tak ja ho mam priblizne 3 mesiace a uz som mal rozbity display a to mi spadol asi pol metrovej vysky na zem a momentalne ked ho polozim na stol s 5 cm vysky tak sa sam od seba vypne

    [Odpovědět na názor]

  25. Thumb up 0 Thumb down 0 Daniela
    Napsal(a) 31.8.2011 v 00:23

    Dnes mi přišel a hned má několik vad.
    1. Nevím čím to je, ale když zapnu hudbu tak asi po 1 sekundě to vyskočí a jsem zase na hlavní stránce s hodinami atd.
    2. Chtěla jsem si nastavit jinou tapetu a stále mi to psalo, že se to načítá a stále do kola.
    3. Jen taková drobnost, že skoro u všech písniček mám jeden a ten samý obrázek alba z jednoho jediného alba.
    4. Nefunguje mi jedno sluchátko.

    Myslíte, že bych měla počkat třeba týden a poslat ho na reklamaci? Kupovala jsem ho přes internet, takže se mi ho moc posílat nechce zase zpátky.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Ondra
      Odpověděl 2.9.2011 v 18:55

      Myslim si, ze je to jasna reklamace. Muzete zkusit ho parkrat restartovat, mozna i vyndat a zandat baterii, ale pochybuju, ze by to pomohlo odstranit vsechny problemy, ktere pisete. Pripadne se poradte na live chatu na htc.com.

      [Odpovědět na názor]

  26. Thumb up 0 Thumb down 0 pepa
    Napsal(a) 16.9.2011 v 21:44

    nevím,který mobil si vybrat htc desire s nebo sonny ericson neo ?

    [Odpovědět na názor]

  27. Thumb up 0 Thumb down 0 Kristýna
    Napsal(a) 1.10.2011 v 16:34

    Dobrý den,prosím o radu.bratr dostal nový HTC Desire S já se prihlásila na jeho Facebook. a uz to nejde odhlásit můžete mi poradit prosím.??Moc diky.!!

    [Odpovědět na názor]

  28. Thumb up 0 Thumb down 0 Veronika
    Napsal(a) 15.10.2011 v 15:33

    zdravím,
    jen tak pro informaci, HTC desire S mám asi 3 měsíce. cca před týdnem jsem ho šla reklamovat z důvodu restartování kdy se mu zachtělo (obvykle tak 3x za den). včera jsem si telefon vyzvedla, bylo mi řečeno, že měnili základovou desku a antény. telefon jsem zapla, fungoval cca hodinu, pak jsem ho vypla, že si tam dám paměťovou kartu a už jsem telefon nezapla. nereaguje na nabíječku, PC, prostě na nic. tak jim ho tam zase povezu…. jinak spokojenost. :)

    [Odpovědět na názor]

  29. Thumb up 0 Thumb down 0 martin
    Napsal(a) 20.10.2011 v 13:46

    Ahojte ako ste riešili problém s kolísaním intenzity signálu na HTC desire S ? na jednom a tom istom mieste, aj ked je položený napr. na stole signál niekedy ukáže len na 1 alebo 2 paličky, vzapetí spadne uplne o chvilku zas nabehne naplno a drží, je to veľmi kolísavé, zatiaľ sa mi síce každý dovolal ale dosť mi to vadí. Riešili ste to reklamáciou? Môže to byť SW problém, alebo to bude skôr HW? to padanie wifi uz ani neriesim…

    [Odpovědět na názor]

  30. Thumb up 0 Thumb down 0 Pavel
    Napsal(a) 29.10.2011 v 12:17

    Zdravim chtel bych se zeptat,zdali by jste mi dali nejake dobre tipy,na obchody kde tento telefon koupit a vedet ze je vse ok .Hledal jsem na netu a ty telefony tedy HTc desire se pohybuji od 7100-10000 .diky moc

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Pavel
      Odpověděl 29.10.2011 v 12:18

      popripade na jaky veci si dat pozor,mam na mysli telefon pro cesky trh a tak dale –

      [Odpovědět na názor]

  31. Thumb up 0 Thumb down 0 jakub
    Napsal(a) 6.11.2011 v 12:21

    ahoj,
    mam telefon cca pul roku, je super, ale bohuzel se velice nepravidelne restartuje. Zpravidla to je po ukonceni hovoru a jeste se po restartu zapne gps.
    setkali jste se s tim nekdo?
    Diky.

    [Odpovědět na názor]

  32. Thumb up 0 Thumb down 0 P
    Napsal(a) 6.11.2011 v 18:40

    Ahoj. Telefon mam zhruba mesic. Vse funguje skvele ale ta konstrukce! K cemu je mi pevne hlinikove telo, kdyz ho nedokazi slicovat s plastem. Zadni plast. krytka u fotoaparatu v jednom miste vystupuje nad hlinik a ten plastovy kryt baterie vrze. Jsem na tohle trochu detailista. Pro nekoho to zrejme nebude zasadni problem, ale mne to kazi dobry pocit z noveho tel. Uz bych si ho nekoupil.

    [Odpovědět na názor]

  33. Thumb up 0 Thumb down 0 Slavo
    Napsal(a) 11.11.2011 v 04:22

    Dobrý deň.Rozhodujem sa medzi telefónmi HTC Desire S a LG Optimus Black. Ktorý by ste mi poradili ? Využitie: hlavne na telefonovanie, surfovanie po nete,občas SMS, fotenie, hranie hier… Viem že oba sú dobré a majú svoje výhody aj nevýhody…

    [Odpovědět na názor]

  34. Thumb up 0 Thumb down 0 S..............
    Napsal(a) 25.12.2011 v 12:57

    Jak to myslíte s tím že tam není tlačítko na focení? Dá se tim ale fotit ne?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Zonik
      Odpověděl 28.8.2013 v 21:12

      Myslí to tak že na jedné strasně byl zvyklý na tlačítko, které zapne fotoaparát a to na Desire S není :)

      [Odpovědět na názor]

  35. Thumb up 0 Thumb down 0 Jakub
    Napsal(a) 30.12.2011 v 15:36

    Dobrý den mám desire s tak týden a nejde mi odělat spodní kryt nemuže někdo poradit, návod na stránkách HTC mi moc nepomohl.

    [Odpovědět na názor]

  36. Thumb up 0 Thumb down 0 jožan
    Napsal(a) 4.1.2012 v 21:50

    ..mám ho z telekomu sk, absolútne bezchybne funguje-spokojnosť veľká…rýchla a presná navigácia-ROUTE 66 si asi zaplatím po skončení zadara-za 50 eur sa oplatí…celkom fajne fotky-samozrejme-ten ružový stred treba nejako zamaskovať…všetko šlape ako treba a samozrejme aj baterka-večer je v kaši ale fón dostáva zabrať tak sa nedivím..takže ideálny telefón na bežné potreby-výber je na každom osobne, ja som spokojný, mal som htc diamond 2, stará raketa, keby som nepotreboval VIBER tak ho snáď ani nepredávam…

    [Odpovědět na názor]

  37. Thumb up 0 Thumb down 0 David
    Napsal(a) 8.1.2012 v 00:44

    Dobrý den, můžete mi někdo prosím říct, jakou má Desire S citlivost na signál? Často se pohybuji v prostorech s horším signálem (suterén)a bojím se, abych na tom nebyl ještě hůř než teď – přecházím z Nokie E 52 (a ta je na tom oparavdu špatně). Je Desire S lepší volbou? Ve většině recenzí se o tom nic nepíše. Díky za jakoukoliv radu.

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Zdenek
      Odpověděl 22.1.2012 v 16:25

      Já přešel taky E52 a ten signál je určitě lepší ale nevim kde se pohybuješ:-) na druhou stranu třeba wifi je na Desire S citlivá jako bejk stačí jen rukou zakrýt horní část tel. a už signál z wifi hodně zeslábne. Jo a ještě jedna věc bacha na tu baterku u E52 je ta výdrž rekordní tady budeš nabíjet skoro každej den. Jinak je Desire S oproti Nokii E52 jako by si přesednul z trabanta do BMW :-)řečeno z nadsázkou:-). Jestli se ještě rozhoduješ koukni i na Samsung galaxy W nebo SE Xperia neo nabo Xperia rey jsou trošku levnější. Ale každej má něco pro něco proti. Přeju štastnou ruku při výběru!

      [Odpovědět na názor]

        Thumb up 0 Thumb down 0

        David
        Odpověděl 23.1.2012 v 00:33

        Díky za odpověď. S tou baterkou je mi to jasné, to asi u žádného dotykáče nebude lepší. Co se týká Samsungu a SE Xperie – také jsem o nich přemýšlel, ale Desire S u mne vítězí celokovovým tělem a reklamovanou odolností.Doufám že to nejsou jen řeči…

        [Odpovědět na názor]

          Thumb up 0 Thumb down 0

          Zdenek
          Odpověděl 23.1.2012 v 10:37

          Co se týká zpracování a pevností těla telefonu je to právě podle mě ta hlavní výhoda oproti tomu Samsungu a Xperiím, v HTC ho udělali perfektně, ale házet s ním o zem ti nedoporučuju:-). Jo a hned v obchodu si nech nalepit ochranou folii na displej, protože já ho mam měsic a už tam mám otisk prstu kterej nejde vyčistit ( asi jsem tvrdě hrál nákou hru:-)). Upozornuju že ta folie tam jde blbě nalepit tak si to nech radši udělat. Jo a doporučuju ti i instalaci navigace Sygic je docela dobrá.

          [Odpovědět na názor]

  38. Thumb up 0 Thumb down 0 Filip
    Napsal(a) 18.1.2012 v 17:20

    Dobrý den, Desire S mám od září 2011. Ale vadí mi, že když hraji nějaké pěkně graficky provedené hry, baterie se přehřívá a kovová záda telefonu se hrozně orosí a jsou vlhká, máte někdo podobné zkušenosti? Předem díky (stává se mi to např.při Trial Xtreme 2, Zombieville, fruit ninja)

    [Odpovědět na názor]

  39. Thumb up 0 Thumb down 0 Zdenek
    Napsal(a) 22.1.2012 v 16:09

    Ahoj, Desire S mám měsíc a zatím spokojenost vše šlape jak má až na výkon baterie ale to je stejný asi skoro u všech dotykovích tel. mě vydrží i 3 dny ale toho opravdu hodně šetřim jinak realita je tak 1,5 dne. trošku mě „děsí“jakou si pořád drží cenu oproti třeba Xperii Neo nebo třeba Samsungu galaxy W. Pořád přemejšlim jestli jsem neudělal chybu nevzal si právě ten Sansung W. Ale jinak zatím převládá spokojenost!

    [Odpovědět na názor]

  40. Thumb up 0 Thumb down 0 Tomáš
    Napsal(a) 10.4.2012 v 21:10

    Zdravím recenzia veľmi pekná ale čo mi vadí vo videách je práve hudba, nieže by sa mi nepáčilo ale určite by bolo lepšie keby vo videu popíšete telefón veľa ľudí si radšej pozrie video so komentárom a osobným názorom.. :)

    [Odpovědět na názor]

  41. Thumb up 0 Thumb down 0 semik
    Napsal(a) 27.7.2012 v 18:39

    Dobry den jen se chci zeptat jestli jde na tento telefon noví android 4.0 diki

    [Odpovědět na názor]

  42. Thumb up 0 Thumb down 1 pepa
    Napsal(a) 8.9.2012 v 23:28

    Zdravim chcu se zeptat slisel jsem ze htc mivaji spatne dotikove obrazovky ze vinechvaji a tak je too pravda?

    [Odpovědět na názor]

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Luboš Srb
      Odpověděl 9.9.2012 v 11:37

      Dobrý den, dnes žádný takový problém v redakci na dotykových telefonech nepozorujeme.

      [Odpovědět na názor]

Přidat komentář